Marcel shi Monica sau Monica shi Marcel?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Marcel shi Monica sau Monica shi Marcel?

Mesajde Vixxen » Mar Mar 05, 2002 9:39 am

Acum serios
1.cum draq toate celelalte trupe cu punctaj mare au ajuns in 2 ore la aprox.3500 de puncte shi ei magicienii pe la 6000?
2.cum se face ca toata lumea se declara nemultumita ca ei au cashtigat dar ei au primit cele mai multe voturi
3.aia e ora de difuzare, duminica dupa amiaza? cand tot tineretu e la plimbare in parc or doin' the hell knows what and where, shi ramane mamaie cu tataie sa/shi dea cu parerea?
3. nicu alifantis a zis ca/i felicita pe toti cei care n/au cashtigat
i subscribe to that
voi ce ziceti?

Acum se plang ca sunt persecutati ca au cashtigat. Shi Miss Piggy zice ca, totushi, sa recunoashtem, calitatile ei vocale sunt incontestabile...fara falsa modestie, nu? Ca doar ei canta muzica pop la fel ca shi Whitney Houston, Celine Dion etc...shi alora nu le zice nimeni ca sunt demodati! duuuh...
Fools' names like fools' faces are often seen in public places :silly:
Vixxen
Junior Member

Re: Marcel shi Monica sau Monica shi Marcel?

Mesajde bigmamou » Mar Mar 05, 2002 9:48 am

Initial trimis de Vixxen
Acum serios
1.cum draq toate celelalte trupe cu punctaj mare au ajuns in 2 ore la aprox.3500 de puncte shi ei magicienii pe la 6000?
2.cum se face ca toata lumea se declara nemultumita ca ei au cashtigat dar ei au primit cele mai multe voturi
3.aia e ora de difuzare, duminica dupa amiaza? cand tot tineretu e la plimbare in parc or doin' the hell knows what and where, shi ramane mamaie cu tataie sa/shi dea cu parerea?
3. nicu alifantis a zis ca/i felicita pe toti cei care n/au cashtigat
i subscribe to that
voi ce ziceti?

Acum se plang ca sunt persecutati ca au cashtigat. Shi Miss Piggy zice ca, totushi, sa recunoashtem, calitatile ei vocale sunt incontestabile...fara falsa modestie, nu? Ca doar ei canta muzica pop la fel ca shi Whitney Houston, Celine Dion etc...shi alora nu le zice nimeni ca sunt demodati! duuuh...

ai dreptate dar nu trebuie sa ne bagam "gheara" in gat;)
bigmamou
Junior Member

Mesajde Vixxen » Mar Mar 05, 2002 10:04 am

gheara negheara tot ne facem de kko
shi azi dimineata cand ma pregateam conshtiincios de o noua zi de munca ma uitam shi io la protv unde teo was a huuuuuge tongue stuck to their asses...
shi vorbeau de caracter, shi de invingatori shi invinsi, shi de fairplay...
MY FOOT, I'll tellya that!
Vixxen
Junior Member

Mesajde Kryszti » Mar Mar 05, 2002 10:29 am

Eu cred ca atat oate telespectatorul de tvr. Sa nu asculte melodiile, ci vocile inimitabile ale grasei si ale piticului, desi era un festival de creatie.
mai cred ca d-asta au eliminat-o pe paula selling, tocmai sa nu fie concurenta la capitolul voce.
mai cred ca melodia asta e la fel cu alte 20 de melodii marca ionel tudor, monica anghel sau marcel pavel, e o melodie banala si slaba rau de tot, motiv pentru care nu ne va aduce mai mult de 15 puncte
si sunt sigur ca la intoarcere, se vor gasi nationalisti infometati sa spuna ca asta s-a intamplat din motive geo-politice. Asta, bineinteles omitand faptul ca piesa asta suna ca in anul 87 la mamaia (si nici in anii aia nu era la acelasi nivel cu se se asculta afara).
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Mesajde Vixxen » Mar Mar 05, 2002 11:18 am

15 puncte
si sunt sigur ca la intoarcere, se vor gasi nationalisti infometati sa spuna ca asta s-a intamplat din motive geo-politice.

15 puncte??!?!?! poate pentru dimensiunile de invidiat ale doamnei.... :cow:
o sa ne clasam pe un meritoriu loc ultim shi o sa ne plangem, dupa cum bine zici, ca suntem persecutati shi alea alea
ce.i al romanilor e al romanilor
ce ne prinde cel mai bine e figura de victima
yaak! i loathe that!
Vixxen
Junior Member

Mesajde vladonne » Mar Mar 05, 2002 11:24 am

[quote]Initial trimis de Kryszti
[B]Eu cred ca atat oate telespectatorul de tvr. Sa nu asculte melodiile, ci vocile inimitabile ale grasei si ale piticului, desi era un festival de creatie.
mai cred ca d-asta au eliminat-o pe paula selling, tocmai sa nu fie concurenta la capitolul voce.
mai cred ca melodia asta e la fel cu alte 20 de melodii marca ionel tudor, monica anghel sau marcel pavel, e o melodie banala si slaba rau de tot, motiv pentru care nu ne va aduce mai mult de 15 puncte
si sunt sigur ca la intoarcere, se vor gasi nationalisti infometati sa spuna ca asta s-a intamplat din motive geo-politice. Asta, bineinteles omitand faptul ca piesa asta suna ca in anul 87 la mamaia (si nici in anii aia nu era la acelasi nivel cu se se asculta afara).

Parerea me este ca exagerezi. Nu cred ca asta este nivelul telespectatorului, ci sunt convins ca cei doi au fost trimishi acolo. Eu cred ca domnii au in suflet o teama patologica de a trimite pe cineva care poate ca nu are vocea lui Pavel sau a Monicai, insa poate ar face o figura mai buna. Se vede ca incuitazii aia la cap, nu au invatzat nimic din povestea de acum doi ani, cand deshi Dan Theodorescu nu are vocea Monicai, a lui Marcei sau a Didei Dragan, a ocupat cea mai inalta pozitzie in istria p-articiparii Romaniei la ast festival. Matrashita practic misheleshte de kkt-ii de acolo, cand dupa terminarea concursului, au inventat brusc o regula cf careia Romania a ajuns de pe pe 15 pe ultimul loc. Daca nici asta nu este mancatorie shi defavorizare pe criteriu etnic sa-mi spui detaliat ca poate pana la urma intzeleg shi eu. Tu traieshti cui senzatzia ca aia de acolo sunt un monument de corectitudine . Wrong. Sunt de multe ori mai imputzitzi decat orice tzigan de Ferentari. Dar asta e alta discutzie. So, piesa asta daca o sa ajunga in cada listei, de data asta este pe buna dreptate, pentru ca este un REBUT. Nu se deosebeshte cu nimic de alte 3 milioane de cantece siropoase pe tema asta...Insa au fost aleshi ei, ca in cazul in care se va intampla sa ajungem in coada listei sa poata spune "vezi tata, ca ashtia au ceva cu noi ? am trimis doua super voci shi nu i-a votat nimeni...E clar, ne-au mancat de cur shi ne-au defavorizat". Ei uitand ca trebuie sa le oferi shi altceva decat tehnica shi virtuositate. Au inventat regula cu juriul ca sa poata pune pana la urma linishtitzi capul pe perna, pentru ca indiferent ce se va intampla ei or sa cada tot in picioare.
Este ca in vremuri de mult apuse, cand regele se ducea la intzelept sa-i ceara sfatul daca sa plece sau nu la razboi. Grea misiune, ca in joc, daca se inshela, era capul lui. Astfel ca intzeleptzii au inventat un bilet pe care scriau "de te vei duce la razboi nu vei muri" Shi indiferent ce se intampla iesheau bine/. Daca nu mureau era ok, iar daca mureau , intzeleptzii se scuzau, spunand ca regele n-a shtiut sa interpreteze , ca el de fapt scrisese "de te vei duce la razboi nu , vei muri".
Same shit, diffrent day...
vladonne
Junior Member

Mesajde Rolf » Mar Mar 05, 2002 11:57 am

National are un articol interesant, dar cum pe net prezenta acestui ziar lasa de dorit duceti-va la chiosc si cumparati-l. Uite doar declaratia lui Alifantis:

Acum orice discutie este inutila. Concursul a fost corect, totul a fost perfect legal si nu mai e nimic de facut. Acesta este gustul publicului, n-avem ce face... Bunicii mele i-ar fi placut foarte tare o asemenea piesa. Eu personal, n-o sa ascult niciodata asa ceva. Faptul ca interpretii au voci frumoase n-are nici o legatura cu piesa. E o compozitie invechita, ca-n anii '70. Nu cred ca era cazul ca, in 2002, tinind cont de ce muzica se asculta in lume, sa ne prezentam in fata Europei cu o asemenea piesa care ne va trage inapoi. Sa ne pregatim pentru un nou esec... Am intervenit in talk-show-ul de duminica seara pentru ca m-au revoltat foarte tare doua lucruri: atitudinea unei ziariste care a contestat competenta Danei Bartzer (iar Dana Bartzer stie muzica mai bine decit foarte multi dintre noi) si felul in care Marcel Pavel s-a adresat unei telespectatoare care a declarat ca nu i-a placut piesa cistigatoare. A intrebat-o ce studii are ca sa aprecieze piesa, iar mie mi s-a parut o intrebare aroganta si fara relevanta. Spectatorii nu au nevoie de studii ca sa asculte muzica. Faptul ca, in urma interventiei mele, cistigatorii s-au ridicat si au plecat nu a fost decit o noua impolitete. Ar fi trebuit sa ramina si sa aduca argumente si contraargumente. Intr-o dicsutie televizata e obligatoriu sa te comporti civilizat. Ei au fost teribil de nepoliticosi fata de telespectatorii lor. Eu nu am acordat nici un punct acestei piese. Daca alti membri ai juriului au votat-o "putin", eu n-am votat-o deloc. I-am acordat exact ZERO puncte. Dar... le urez sa fie sanatosi.
Rolf
Junior Member

Mesajde vladonne » Mar Mar 05, 2002 12:11 pm

[quote]Initial trimis de Rolf
[B]National are un articol interesant, dar cum pe net prezenta acestui ziar lasa de dorit duceti-va la chiosc si cumparati-l. Uite doar declaratia lui Alifantis:

Ai perfecta dreptate, inas trebuie sa existe un mod de refulare...:) In plus, in ceea ce ma priveshte, pana dumionica mai am cateva zile. Oricum, le-o coc...De altfel se vede cu ochiu liber shi din conexiuni...:)
vladonne
Junior Member

Mesajde Rolf » Mar Mar 05, 2002 12:20 pm

Se vede... se vede... Bine ca poti sa le-o coci.

A, zi si mie te rog, ca am mai adus vorba pe un thread da nu a raspuns nimeni. Am vazut ca fu si o piesa Kappa, trupa de care doar am auzit, cum ca prin '86-'89 erau buni, trupa lu Sandi Deac. Ai prins piesa aia? Ceva valoare? E tot trupa Kappa de atunci, sau doar o coincidenta de nume?
Rolf
Junior Member

Mesajde Vixxen » Mar Mar 05, 2002 12:29 pm

[quote]Initial trimis de Rolf
[B]National are un articol interesant

io ma intreb cine a sunat. daca s/ar putea face ca la scoala sa ridice mana, vreau eu sa/i vad pe aia care au format 0180800...pentru Mama Dolores shi Siroposul de matase
atat mai vreau
ar fi fost culmea sa declare d/l Alifantis ca a fost ceva aranjat.
Asta e! Eu cred ca Gaz pe Foc shi Candy, avand in vedere circumstantele shi cerintele actuale ale publicului s.ar fi prezentat de minune, chiar shi fara voce...
astia doi sunt o rusine, in primul rand pentru ca diferenta fizica dintre ei e hidoasa shi ridicola, melodia nu prezinta nimic original, e ca shi cum ai arunca apa in fantana.si ce spune acest cuplu despre tara pe care o reprezinta? Uite am venit si noi din Romania, avem voce, punct. Calitate, prezenta scenica, originalitate....unde's? o sa zica aia. si ei doi cu priviri mirate ridicand din umeri shi cu o ushoara iritare in glas: da ce domle, daca canti tre sa ai voce....s.a.m.d.
no, ca iar m/am enervat!
Vixxen
Junior Member

Mesajde vladonne » Mar Mar 05, 2002 12:57 pm

In linii mari este aceashi trupa , cu Sandy deac shi Lszlo kovac. Piesa este f mishto...Ceva spre muzica irlandeza. E shi Buhatzel bagat in povestea asta . Piesa in sine e super mishto, dar nu shtiu cum ar fi dat in contextul Eurovision. A zis cineva p'acilea de Candy shi GPF...Deshi nu-i suport nici pe unii nici pe altzii aia era pesa buna pentru povestea asta. Insa, ce nu se shtie, e ca pesa de fapt e a lu'...Daca-tzi zic cazi de pe scaun - Liviu Tudan !
vladonne
Junior Member

Mesajde Kryszti » Mar Mar 05, 2002 1:29 pm

Eu sunt de acord ca nu e totul curat si ca se voteaza SI pe criterii politice. DAR... Daca am avea si noi o piesa adevarata, eu cred ca ar fi cu totul altceva. A fost "Luna", dar probabil ca i-a lipsit ceva, ce mie imi scapa. Ba nu, uite, acum imio dau seama ca nu pot sa o freonzez. Nu are un refren usor, cantabil etc.
Eu zic ca mai potrvita era Spitalu'.
Dar toata lumea a sarit usor peste etapa cu preselectia!!! Cuma fost, mai posibil sa nu se asculte piesele? Cum a fost posibil sa fie astea finalistele? De ce au eliminat piesa Paulei Sellin, de exemplu?!

Vladonne> Nu mi-ai mai raspuns la ce te-am intrebat pe celalalt subiect despre eurovision cu destin balcanic si piesa lor! Any coments?
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde Rolf » Mar Mar 05, 2002 1:34 pm

Mersi vladonne.

Liviu Tudan a compus piesa aia pentru astia? Sau e o piesa mai veche preluata de Gaz si Candy? Scuze ca tot pun intrebari, da n-am prins concursu si n-am ascultat nici o piesa...
Rolf
Junior Member

Mesajde vladonne » Mar Mar 05, 2002 1:36 pm

Vladonne> Nu mi-ai mai raspuns la ce te-am intrebat pe celalalt subiect despre eurovision cu destin balcanic si piesa lor! Any coments?

Nu am reushit sa o ascult din cauza de placa de sunet...Piesele s-au ascultat crede-ma de trei ori. In prima faza au selectat doar 8...Din 170 shi ceva de bucatzi... Sound prost shi altele...Nu intram in amanunte. Cat despre Paula, nici nu shtiu daca a trimis piesa , dar ma interesez shi itzi spun.
vladonne
Junior Member

Mesajde Kryszti » Mar Mar 05, 2002 1:43 pm

Initial trimis de vladonne

Nu am reushit sa o ascult din cauza de placa de sunet...Piesele s-au ascultat crede-ma de trei ori. In prima faza au selectat doar 8...Din 170 shi ceva de bucatzi... Sound prost shi altele...Nu intram in amanunte. Cat despre Paula, nici nu shtiu daca a trimis piesa , dar ma interesez shi itzi spun.

Dan manoliu a spus cu gura lui mare si de asemenea a scri sin ev.muzical ca OFICIAL au fost piese care nu s-au ascultat integral, pentru ca s-a ajuns la concluzia ca nu merita?!
Cat despre sound... Era fdestivalul studiourilor sau festival de creatie?!!!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde vladonne » Mar Mar 05, 2002 2:01 pm

[quote]Initial trimis de Kryszti
[B]

Dan manoliu a spus cu gura lui mare si de asemenea a scri sin ev.muzical ca OFICIAL au fost piese care nu s-au ascultat integral, pentru ca s-a ajuns la concluzia ca nu merita?!
Cat despre sound... Era fdestivalul studiourilor sau festival de creatie?!!!

Bai, da' ma lashi cu studiourile tale de creatzie ??? Ai zis odata asta, iar in contextul ala se potrivea. La orice preselectzie din lumea asta se va lua in considerare sound-ul trupei. Daca nu itzi pot da seama de sound-ul unei trupe, rishti sa te trezeshti cu unii care suna ca porcu. Shi-apoi cine nu se agita sa faca rost de 200 de dolari pentru a-shi pune la punct un demo, inseamna ca nu sunt suficient de interesatzi de manifestarea.
vladonne
Junior Member

Mesajde Kryszti » Mar Mar 05, 2002 2:08 pm

Initial trimis de Kryszti
[B]Bai, da' ma lashi cu studiourile tale de creatzie ??? Ai zis odata asta, iar in contextul ala se potrivea. La orice preselectzie din lumea asta se va lua in considerare sound-ul trupei. Daca nu itzi pot da seama de sound-ul unei trupe, rishti sa te trezeshti cu unii care suna ca porcu. Shi-apoi cine nu se agita sa faca rost de 200 de dolari pentru a-shi pune la punct un demo, inseamna ca nu sunt suficient de interesatzi de manifestarea.

Cred ca ai fost intr-unul dintre juriile de la preselectie... :)!

Te contrazic. Mergi pe google, da-i sa caute "songwriting contest" si la orice o sa gasesti acolo o sa vezi ca scrie "nu se va lua in considerare calitatea imprimarii si nici cea a interpretarii. Se vor urmarii linia melodica si textul, daca e cazul".
Soundul trupei e alta poveste... Desi e discutabil. DAr daca dupa calitatea imprimarii si dupa vocile de aur s-a jurizat, nu inteleg de ce ne mai deranjeaza ca a iesit ce a iesit...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde vladonne » Mar Mar 05, 2002 2:15 pm

Te contrazic. Mergi pe google, da-i sa caute "songwriting contest" si la orice o sa gasesti acolo o sa vezi ca scrie "nu se va lua in considerare calitatea imprimarii si nici cea a interpretarii. Se vor urmarii linia melodica si textul, daca e cazul".
Soundul trupei e alta poveste... Desi e discutabil. DAr daca dupa calitatea imprimarii si dupa vocile de aur s-a jurizat, nu inteleg de ce ne mai deranjeaza ca a iesit ce a iesit...

Te rog INCA ODATA sa itzi bei cafeaua shi sa te trezeshti ? ce-are a face calitatea inregistrarii cu prefectura, recte sound-ul ? O trupa cu sound de 2 lei, va fi de 2 lei shi pe super mama magnetofonului cu s'hpe benzi....Shi intr-adevar trebuie sa-tzi faci griji ca a au ramas in concurs acele 18 piese. Chiar ar trebui sa-tzi imaginezi ce s-a "ascultat" acolo. Ce vrei sa shtii ? Ca au trimis shi free stylerii ? Cat tzi-ar fi trebuit sa ascultzi dintr-o piesa d'aia , ca sa spui ca e un REBUT ?
vladonne
Junior Member

...

Mesajde Lancelot » Mar Mar 05, 2002 2:51 pm

in ceea ce priveste Eurovision-ul, am avut o presimtire neagra de la inceput, cu m&m...
iar la jumatatea CONCURSULUI vorbeam la tel cu cineva de la krypton care mi i-a vehiculat pe la ureche.
In rest, nu stiu ce sa zic, ca putere sa ma enervez nu mai am, dupa atatea Eurovisioane in care am avut 2 singure piese ok, anume taxi - Luna si bittman - dincolo de nori, amandoua tratate, vorba lui vladonne, "misheleste" de Eurovisionul al mare.
Ce-as mai putea sa spun este ca mi-au placut, in ordine, piesele:

- frunza - kappa (bravo sandy, bravo buha:)
- spitalul - ea
-sfinx - daca vrei poti (curat Eurovision)
-sfinx cu l. niculescu -vino-n somnul meu (mi se pare de undeva, da-mi place ca suflu)
-krypton - ce vraji mi-ai facut

am sa incerc sa aduc toate piesele, poate facem un poll aici:)
Imprumuta-mi, te rog, visele tale pana maine
Lancelot
Junior Member

Mesajde Kryszti » Mar Mar 05, 2002 2:56 pm

Cat tzi-ar fi trebuit sa ascultzi dintr-o piesa d'aia , ca sa spui ca e un REBUT ? [/B][/QUOTE]

Cafea... :eat: (n-am gasit un smile mai potrivit). Ar fi o idee, dar n-are legatura!

Fi atent:

"Nu au fost admise toate pentru auditie, intrucat unele n-au fost trimise in timp util, altele durau mai mult de 3 min, sau NU AU FOST INREGISTRATE CORESPUNZATOR . (...)
Ne-a fost dat sa auzim urechilor de toate: melodii plagiate sau copilaresti, orcestratii sau inregistrari sub orice critica.
(Ev.muzical, 1-7 martie 2002, Liviu Serbanescu). Dar,ma rog, hai sa nu mai lungim povestea asta cu inregistratu'...

Eu cred ca DIN RESPECT, orice melodie trimisa trebuia ascultata. Pt. ca e totusi munca unor oameni, reusita fie ea sau nu.

Tie ce piesa ti-a placut?
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Vrei sa zici ca 2010...

Mesajde Aurolacul » Mar Mar 05, 2002 3:31 pm

Initial trimis de Kryszti
Eu cred ca atat oate telespectatorul de tvr. Sa nu asculte melodiile, ci vocile inimitabile ale grasei si ale piticului, desi era un festival de creatie.

Bei dar muzica veche e buna, muzica nooua e problema. Cum adica se auze ca in 87 la Mamaia, pei acum 15 ani faceau muzica mai buna decat fac acuma........loool(cel putin in cateva domeni).
------------------------------------------------------------------------------------
If you were earth, have balance, if you were fire, provide energy. if you were water, glide flawlessly, if you are a bboy, be proud.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde ilinca » Mar Mar 05, 2002 9:45 pm

au fost vai de capul lor
nu zic ca melodia nu e misto ,da nu e de eurovision
dupa parerea mea cea mai misto a fos cea a trupelor candy si gaz pe foc
ma trezesc plangand ;Pcu tine-n gand
oare sti cat mi-e de dor?
as vrea sa pot zbura :aiubirea mea
pana dincolo de nori!!!
ilinca
Junior Member

eu am votat cu KRYPTON! I-au mai placut cuiva?

Mesajde Viorela » Mar Mar 05, 2002 11:34 pm

Initial trimis de ilinca
au fost vai de capul lor
nu zic ca melodia nu e misto ,da nu e de eurovision
dupa parerea mea cea mai misto a fos cea a trupelor candy si gaz pe foc
Viorela

Mesajde vladonne » Mie Mar 06, 2002 4:41 am

Eu cred ca DIN RESPECT, orice melodie trimisa trebuia ascultata. Pt. ca e totusi munca unor oameni, reusita fie ea sau nu.

Tie ce piesa ti-a placut?

Eu cred ca potzi filosofa o viatza intreaga dar numai daca ai burta plina. Regulile sunt pentru toata lumea shi ele trebuie respectate. Eu cred ca , macar din respect, ar trebui sa tzi seama de cerintze,

mai multe trupe mi-au placut - Sfinx, Proconsul shi Vank. De la Spitalul de Urgentza ashteptam ceva mai mult. Poate in principiu shi pentru ca ei pot mai mult.
vladonne
Junior Member

Mesajde Kryszti » Mie Mar 06, 2002 11:00 am

Eu cred ca potzi filosofa o viatza intreaga dar numai daca ai burta plina. Regulile sunt pentru toata lumea shi ele trebuie respectate. Eu cred ca , macar din respect, ar trebui sa tzi seama de cerintze,
mai multe trupe mi-au placut - Sfinx, Proconsul shi Vank. De la Spitalul de Urgentza ashteptam ceva mai mult. Poate in principiu shi pentru ca ei pot mai mult.

Ma rog... Uite, eu vad lucrurile asa: 18 finaliste. Mi-au placut (cu subiectivitate) Sp. de urgenta. si (obiectiv, cred ca era interesanta) Alina Sorescu. Apoi, vank si kapa au fost ok, dar nu pe gustul meu.
Anastacia (oups.... nicola) era copietura lumii, Sfinx - banal, iar restul scuza-ma, erau ca la un festival d'ala de pe vremea lu'mpuscatu'...
D-aia imi vine greu sa cred ca imn preselectie nu s-au mai gasit macar 3 piese mai bune decat ce a fost in finala...
Cat despre Mama Terra, ca de piesa e ra vorba, nu de Proconsul... no comment. Daca tie ti-a placut, cred ca vedem lucrurile de pe doua pozitii complet diferite si nu putem ajunge la vreun compromis.

Cat despre ascultatul integral, ar trebui ca in estonia, sa o opreasca pe monica dupa primele 30 de scunde... CXa nu si-a dat seama nimeni care sunt crintele.
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde vladonne » Mie Mar 06, 2002 11:15 am

Cat despre ascultatul integral, ar trebui ca in estonia, sa o opreasca pe monica dupa primele 30 de scunde... Ca nu si-a dat seama nimeni care sunt crintele.

Pai daca shi dupa ce ai aruncat p'acilea citatu' ala , tot nu tzi-ai dat seama care au fost cerintzele e grav. Mai citeshte-l odata shi ai sa le gaseshti....Cat despre ce mi-a placut mie , este desigur o problema de gusturi. Mie imi plac Proconsul shi cu asta basta. Nu este chiar cea mai proasta trupa din Romania...Shi-apoi ma priveshte . Kappa mi-au placut tare mult, dar nu i-am mentzionat pen'ca eu ma referam la ce ash fi trimis eu la Eurovisiune, De fapt Kappa mi-au placut cel mai mult . E drept ca ashtia imi placeau shi in anii 80 cand inca mai cantau impreuna. Itzi pot spune poveshti frumoase despre ei.
vladonne
Junior Member

Mesajde Vixxen » Mie Mar 06, 2002 11:44 am

mi/au placut Kappa dar nu cred ca mergea melodia pentru un astfel de concurs.
Eu raman la parerea ca, date fiind circumstantele, ori alina sorescu(pfui!) ori candy si gaz pe foc ar fi avut cel mai mult succes
dar eniuei uite ce zice "adevarul" despre d/l Pavel Marcel-artist

"In sfarsit, s-a facut dreptate, fratilor! Pentru prima data in viata mea..." Sunt cuvintele lui Marcel Pavel, castigator, alaturi de Monica Anghel, al selectiei nationale pentru Eurovision. Pentru cine nu stie, acest om, caruia, in viziunea sa, i s-au facut numai nedreptati, este acelasi cu cel care a obtinut anul trecut Premiul I la Mamaia si trei trofee acordate de Radio Romania; in 2000 - Premiul de Popularitate la acelasi festival; anul acesta - deja doua premii de la Radio Romania; este omul care, desi cantaret de pop, a dat concert la Ateneu; care are lansari fastuoase, populate de bodyguarzi; care primeste la aniversari, de la prieteni influenti, limuzine de zeci de mii de dolari. Amanunte nesemnificative, probabil. Marcel Pavel nu-i poate ierta micutei Ana-Maria ca "i-a suflat" Marele Premiu la Mamaia 2001. Asa cum nu i-a putut ierta, duminica seara, lui Nicu Alifantis, ca nu l-a felicitat. "Ne pare rau ca ai fost in juriu", a venit prompt replica lui Marcel.

s.a.m.d.

poveshti frumoase? spune
Vixxen
Junior Member

Mesajde vladonne » Mie Mar 06, 2002 11:53 am

Sarcasmul din mesajul anterior nu ishi are sensul, mai intai shi mai intai pentru ca nu sunt sustzinator al duetului. Poveshtile frumoase se refereau la Kappa.
Despre Marcel Pavel, in ceea ce ma priveshte, treaba este cat se poate de clara- face parte din categoria romanilor tziganizatzi. Este genul omului frustrat, pentru ca ani shi ani de zile a fost ajutor de bagator de seama, iar acum , la fel ca orice parvenit ashteapta sluji de la toata lume. Este un tip insa care shtie ce vrea, ceea ce pentru muzica romaneasca este rau, in principiu pentru ca aia de produc nu prea shtiu ce vor, numa banu sa iasa
vladonne
Junior Member

Mesajde Vixxen » Mie Mar 06, 2002 12:22 pm

Sarcasmul din mesajul anterior nu ishi are sensul, mai intai shi mai intai pentru ca nu sunt sustzinator al duetului. Poveshtile frumoase se refereau la Kappa.
Despre Marcel Pavel, in ceea ce ma priveshte, treaba este cat se poate de clara- face parte din categoria romanilor tziganizatzi. Este genul omului frustrat, pentru ca ani shi ani de zile a fost ajutor de bagator de seama, iar acum , la fel ca orice parvenit ashteapta sluji de la toata lume. Este un tip insa care shtie ce vrea, ceea ce pentru muzica romaneasca este rau, in principiu pentru ca aia de produc nu prea shtiu ce vor, numa banu sa iasa

cred ca m/am exprimat greshit
nici nu mi/ai lasat impresia ca ai fi sustinator al duetului...sorry daca asha a reiesit probabil ca stau prost cu coerenta la ora asta...
mie kappa chiar mi/au placut...am zis doar ca nu cred ca se potriveau intr/un concurs ca asta...atat
in ceea ce priveste povestile, mi/ar fi placut sa shtiu mai multe despre trupa asta....but if ur upset...i'm off ur back
Vixxen
Junior Member

Mesajde Kryszti » Mie Mar 06, 2002 3:26 pm

Vixxen, ma dezamagesti! Candy?!
Vladonne, daca te refereai la articolul din Ev.muzical, ce melodii plagiate au fost respinse cand nicola a intrat in finala "cu punctaj maxim"?!
Kappa - ti-am zis, e o chestie de gusturi. Cred ca meritau mai mult, chiar!
Proconsul nu e printre cele mai proaste trupe, clar... Dar, dupa parerea mea, e mult-mult umflata din spate... Ceea ce nu inseamna ca nu are niste merite si ca nu are niste piese ok sau ca nu canta de ulte ori live f.bine... Dar mie nu mi se pare "cea mai buna trupa". Oricum conteaza mai putin...
N-are prea mare importanta toata discutia asta si nu inteleg de ce tii neaparat sa fim pe "contre" si ai senzatia ca e o chestie personala. Eu ca inca nu stiu cati oameni cred ca preselectia a fost o gafa imensa, din toate punctele de vedere. Si asta dincolo de toate problemele cu ascultatul integral sau cu inregistratu'.
Sincer, imi pare rau ca tu ai fost acolo, in juriul ala. Dar chiar daca nu o sa ma convinga nimeni ca tu ai fi votat pe interese (pt. ca desi ave,m opinii diferite de multe ori, am incredere in corectitudinea ta), sunt sigur ca altii au acut lucrul asta si ca eurovisionul a fost asa ca-n fotbal... BLAT
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii