C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde nae cinefil » Mar Iun 29, 2004 1:42 pm

care-am revenit tocma de undea-m fost de ma dusei mai devreme! amu, io-s cam derutat ca s-a schinbat ora de desfashurare a petrecerii cu caracter de meci de folbal de-l aveam az sara. acuma-i de la 6 shi bebleoteca unte studieam schemele tactice ante folbal senchide la 4 jumate(e-n incinta la o institutzie publica). deci ce fac io intre orl shaishpe 30-shaishpe 45(ca ne mai lasa tanti maria) shi opshpe? no asta intrebare!!! ma bate gandu sa fac un topic cu intrebarea asta!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde paiacec » Mar Iun 29, 2004 1:44 pm

iar mie lene,iar mie somn shis cu internetun pom,fleashc.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde nae cinefil » Mar Iun 29, 2004 1:46 pm

danone, mai vrei meilu lu darken?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde memetshot » Mar Iun 29, 2004 1:48 pm

si io vreau meilu lu darken
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Mar Iun 29, 2004 1:52 pm

filule, pai io zic ca de la patru juma pan la sase schimbati vestiaru la o terasa unde schemele de joc se pot aprofunda si aplica ulterior in teren. tactic io zic ca 5-4-1 ie formula ideala adica 5 beri in aparare, 4 beri la mijloc si una macsim doo la atac. ie infailibila
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Mar Iun 29, 2004 1:52 pm

vorbitz cu zoso, ca meilu din profil nu ma lasa sa-l vad shi zice sa contactam adminu la adresa lu xkran. banuiesc titush ca zoso ar putea rezolva.
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Mar Iun 29, 2004 1:57 pm

naie, aia cu meilu din profil am incercat de mult si pe zosovali nu rog ni'ca az ca ie cu curun sus, am io alta ideie.

^&$%@^%#$@&*#%@* am dat de o aluna mucezita :cry: ie cah
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nae cinefil » Mar Iun 29, 2004 2:00 pm

aiule, am incercat schema aia de joc, da` am perdut meciu picand se canta imnele, noi ieream la concurs de jeturi, dupe copaci! deci nu tzine!

danone, manci alune de la veveritzele cu tzepi ale lu balrogu?
daca nu tzine faza aia de-o ziceam io, incercam alfel. va zic daca-mi iese(faza!:))
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Mar Iun 29, 2004 2:05 pm

naie incearca cu gotca si daca nu tine baga un shpritz de vara.
desi pe mine aseara ma cam demolat amestecu de bere, shpritz, bere, gotca, mai bine te hotarashti si stabilizezi o treaba.

barlogu, cine nutz scrie numele corect?
gaga

Mesajde SOD » Mar Iun 29, 2004 2:07 pm

bre, s-a atashat proscecsu verbal deasar?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde memetshot » Mar Iun 29, 2004 2:08 pm

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gaga » Mar Iun 29, 2004 2:11 pm

clasic, dupa modelul binecunoscut : boss, vezi ca-tzi trimit un link. parearea mea e ca s-a sarit calul. nu-i dai matale ban, ca mie mi-e frica de cemisti ca ma bate la poponeatza cand ma vade pe la terase. hai ma shefu.

de fapt pe forum a aparut ca nenea rau ie xkranu, realitatea fiind ca pe admine s-a postat cetz arat eo in lincu asta, sody.

http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=8430
gaga

Mesajde SOD » Mar Iun 29, 2004 2:14 pm

asha tata !

va ducetzi vreiunu bre la cesaria evora desear?

hgfdwhfek : vazusem bre, da io am relatat cum a fost firu evenimentului. adicalea, cum se intampla usualy.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde neatza » Mar Iun 29, 2004 2:18 pm

corcodushe, daca ai imeu pe unde iesht tu acuma, ia baga bre unu shi la mine sa gavarim oarece
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde eyewitness » Mar Iun 29, 2004 2:19 pm

cesaria evora unde sa deschis bre? are bere la halba ? ce nume iau gasit si astia bre? nu puteau sai spuna sinplu "la matze fripte"?
eyewitness

Mesajde piskeshu » Mar Iun 29, 2004 2:30 pm

Slaba miscare p-aci oameni buni.

Nocturlano ai reusit?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde neatza » Mar Iun 29, 2004 2:33 pm

deci daca eo miam loat un pecsic la jumate shi am cashtigat pe capac un alt pecsic la jumate, daca ma duc cu capacu la magauzin, im da bere in loc de pecsic ? ca duar pecsicu ie mai scunp ca berea deci face shi iei, magauzinu adica, un ghesheft.

neatza

Mesajde nae cinefil » Mar Iun 29, 2004 2:34 pm

deci m-am hotarat: plec la arhiva(regionalism pentru biblioteca) sa studiez nishte dosare(termen tehnic pentru "tomuri") sh-apoi, in functzie de aglomeratzie, ne retragem intr-un biurou unde vom muta dosarele ramase nestudiate!

deci va salut shoptinduva un rece(ca CAlduros nu ie cazu) pa!

peseu: danone, intotdeauna itz apreciez retzetele, deci aia de mai sus o s-o incerc in uichend:)
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde SOD » Mar Iun 29, 2004 2:39 pm

n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate n-am bani deloc, da deloc si treaba asta imi da oarece sentimente de nervozitate
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde neatza » Mar Iun 29, 2004 2:42 pm

corcodushe, bine ca ai deschis inostru ca aveam nejte sudalme gata preparate. shi avea shi vitamina ce.

neatza

Mesajde gaga » Mar Iun 29, 2004 2:43 pm

fane se duce la cezaria evora, parca ...

aia nu ie reteta mia, un om rau a facut mijtou de mine. :cry:

pecsic cah. tuboarg yummy
gaga

Mesajde piskeshu » Mar Iun 29, 2004 3:42 pm

Io ma cam tirez catre cashi. Bai!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde paiacec » Mar Iun 29, 2004 3:51 pm

In sfarshit veni pomelnicu de la SOD.Ce s-a mai intamplat ca io am dormit pa rupte pana acuma?
Chiar bre barlogule,cine itzi stalceshte numele? :con:
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde neatza » Mar Iun 29, 2004 4:04 pm

un aquatic haipa va uresc !

neatza

Mesajde eyewitness » Mar Iun 29, 2004 4:06 pm

eyewitness

Mesajde gaga » Mar Iun 29, 2004 4:06 pm

a sunat basu, ierea nush pe unde in drum spre incua da nu chiar in drum ci in statzionare. ie de bine ca vine si deci maine adunarea obligatorie la blibioteca, cu caietu de shedintze si grefieru'

ordinea de nuapte:

1. frecarea pe chelie a bassului in tinp ce se consuma primele halbe
2. se discuta situatzia cu darken, moment in care unii vor trece la vin si haleala
3. ... plus infinit, se discuta secrete cemeiste sporinduse consumu de alcuale

prezentza opligatorie
gaga

Mesajde Necko » Mar Iun 29, 2004 4:20 pm

hui, ca mult atz lucrat az!

deci hai sa va spui. am fo io la ajentia de paza si m-au trimis la sensu jirator de la intrarea in severin dinspre craiova. boooooooon. ajung io acoloshea si cem- vad ochii pe rond ? plin de lalele care mai decare mai roshe si galbene. zic: cum mama naibii ma ! ma dau aproape si le miros. bleah... putzeau a parfum bulgaresc. pun mina cu scop ca sa le mingii pe petale si, cum deja cre ca banuiti, constat ca ele iera de plastec. deci tzapa.

io trebuia sa le pazesc sa nu le fure tziganii in scop ca sa faca cu iele coroane tificiale pentru mormintari. mah, stiti cum stateau tziganii?! uai de mine! ascunsi dupe stilpii de semafuare, dupe boscheti, cum tentorceai- o clipa cum disparea laleaua.

asea ceva nui- de mine asea ca miam- dat demisia nainte de a semna contractu de paza. miine caut altceva. eventual nijte lapte deala cu calciu dea- zis danone.

sin- alta ordine de idei, mie- greatza rau de la cetirea anumitor posturi legate de banarea lui darken. ma duc sa debordez.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde gaga » Mar Iun 29, 2004 4:35 pm

am gasit mail lu darken, thx pokenitza...

acu guzbai, miam facut danblalele si az pe net
gaga

Mesajde paiacec » Mar Iun 29, 2004 4:49 pm

Io plec ca ma prinde furtuna shi mi se uda piciorushele firave.Pa!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde baixinho© » Mar Iun 29, 2004 5:14 pm

|darken|, te-ajteptam. io unu da.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare