C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Neatzule,daca la tine maine e joi,la ,mine ie sambata,adica ori
- pazea vama veche ca viu io,ori
- de dimineatza langa lac,pescarul amatoooooooor.dau iama in crapcian shi caras.
Deci da,offticatziva!
- pazea vama veche ca viu io,ori
- de dimineatza langa lac,pescarul amatoooooooor.dau iama in crapcian shi caras.
Deci da,offticatziva!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
pishches, daca e vorba de piesa vietzii cu spidi gonzales, deci n-am primit, care dintro eroare umana shi nevinovata am shters meilu' pe loc de nervii capului cand am vazut ca nu merge shi ca de fapt mai pacalit. deci nu.
-

nocturna - Mesaje: 8725
paianjene, esti naspa.... cum ma, tu te duci la pescuit?
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gata, ma duc sa ma impushc shi va vad mai tarziu, ca se uita ashtia urat la mine de parca am scumpit eu pretzul la fasole
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gata, ma duc sa ma impushc shi va vad mai tarziu, ca se uita ashtia urat la mine de parca am scumpit eu pretzul la fasole
human being/being human
-

basstard - Junior Member
pischesule multam maestre. din pacate melodia cu spidi poola...
deci io lafel ca si neatza azi e vineri, maine e solflai si porma sanpata sanpata dumineca. din pacate la mine tat o sa fie sup zodia mutarii...
deci io lafel ca si neatza azi e vineri, maine e solflai si porma sanpata sanpata dumineca. din pacate la mine tat o sa fie sup zodia mutarii...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
ba nu sunt nashpa deloc!In seara asta iau tuciuletzu,pun apa la fiert,pun malai,shofran, vanilie,amestec cu telu,gata mamaliga!Framant mamaliga cu ceva faina de grau, dupa care ma duc la vecina shi-i rup ciorapii de matase, ii umplu cu mamaliga shi pun la fiert sa se poata face patratzica.Apoi,maine dizdedimineatza directzia cred ca spre Dridu sau baltzile laturalnice!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
bre memet, daca nu-l primejti saptamana asta, io ma duc peste ejtia de la pojta shi-i fac asha cum le e numele! poi ce curu meu mi-o dat bon dejaba? noroc ca, deshi nu-mi sta in fire, l-am pastrat! ashea ca tule mama lor de caraushi betz, sa faca bine sa-tz aduca glaja aia eieseipi!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
deci az e zi de najpa rau de tot, drept care ma duc sa munc.
debanati-o pe |darken|.
debanati-o pe |darken|.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
poi la mine ie vineri
na na na na na na na
na na na na na na na
in curand voiu fi ... abar nam unde da sigur nu la munca.
ah, sa nu uit sa va zic, de az ne mai vedem mercuri deuarece imi iau conced.
na na na na na na na
na na na na na na na
in curand voiu fi ... abar nam unde da sigur nu la munca.
ah, sa nu uit sa va zic, de az ne mai vedem mercuri deuarece imi iau conced.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
colega mea de biurou la telefon discutand cu oareshcine in legatura cu achizitzionarea unui apartament:
- shi cam pe unde este situat apartamentul?
...
- cum?! la dracu???
...
- aaaa vlad dracu.

- shi cam pe unde este situat apartamentul?
...
- cum?! la dracu???
...
- aaaa vlad dracu.

-

nocturna - Mesaje: 8725
brava danone, adicatelea in timpu muncii merji la mare shi dupe ce-tzi revii de-acolo itz iei concediu? cam dubasha treaba!
banuiesc ca glumitzi cand zicetzi ca-i trimitetz lu consortu nucoasei pemeie cu poze, lincuri shi alte alea... ar fi cam deamboulea totushi. de fapt, ar fi chiar ceea ce merita, numa ca nu merita sa va murdaritz cu cacatu` lor!
ioplec fro juma de ora, o ora, da` revin!
banuiesc ca glumitzi cand zicetzi ca-i trimitetz lu consortu nucoasei pemeie cu poze, lincuri shi alte alea... ar fi cam deamboulea totushi. de fapt, ar fi chiar ceea ce merita, numa ca nu merita sa va murdaritz cu cacatu` lor!
ioplec fro juma de ora, o ora, da` revin!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (4 membri si 0 vizitatori)
neatza, memetShol, Oribilul Mosh, paiacec
vorba lu corcodushea: hihihihihihihihihihi shi hahahahahahahahahahaha
neatza, memetShol, Oribilul Mosh, paiacec
vorba lu corcodushea: hihihihihihihihihihi shi hahahahahahahahahahaha
-

neatza - Mesaje: 5820
buna ziua la totzi !
am citit si cand sa bag si io opinia mea , tzup, s-a inchis threadu. clasic, dupa cum spuneam mai deunazi.
mai demult, cu ocazia ultimului scandal sod vs forum, am auzit cum ca lui xkran ii e cam sila de mine. ei bine, sentimentul e reciproc avantajos, ca sa zic asha.
xkrane, practic tu n-ai nici o vina pentru ca esti manipulat. iar eu vreau sa-tzi zic ceva din proprie experientza. un bun manager isi deleaga diversi oameni sa rezolve cam 80% din problemele zilnice pe care le are cu bussinesul sau. in spetza, cu forumul tau. cand oamenii astia incep sa dea rasol si sa dea cu mucii in fasole, trebuiesc inlocuitzi. acum ceva vreme itzi ziceam ceva de rotirea cadrelor. acum nu mai e de actualitate , pentru ca omul asta, ca la el ne referim, a inceput sa faca greseli grave, greseli ce impun schimbarea lui imediata. si crede-ma ca stiu ce spun. ai avut sansa de a demonstra tuturor ca esti bun, drept si echidistant, ca un stefan cel mare al vbulletin-elor de pe intreg mapamondul. ai ratat sansa asta , atunci cand te-ai sucit ca stii tu ce, jucandu-te cu nervii nostri. hocus pocus preparatus, moshu nu mai e admin, da mai bine lasa ca le trece la prostii aia care intra zilnic si fac ceva bun pentru bussinesul meu. ce daca latra incontinuu? ce daca oamenii sunt nemultzumizi? mai dai in ma-sa ! treaba merge si fara ei.
sunt perfect deacord ca treaba merge si fara noi. dar te intreb sincer acum, de la om la om, vei sa faci TU experientza asta? si intr-adevar ar merge treaba fara noi? sau mai bine zis ar merge ca acum?
un om cu bun simtz nu uita niciodata de unde a plecat ! XKRANE, NU UITA NICIODATA CINE TZI-A RIDICAT FORUMUL !
am citit si cand sa bag si io opinia mea , tzup, s-a inchis threadu. clasic, dupa cum spuneam mai deunazi.
mai demult, cu ocazia ultimului scandal sod vs forum, am auzit cum ca lui xkran ii e cam sila de mine. ei bine, sentimentul e reciproc avantajos, ca sa zic asha.
xkrane, practic tu n-ai nici o vina pentru ca esti manipulat. iar eu vreau sa-tzi zic ceva din proprie experientza. un bun manager isi deleaga diversi oameni sa rezolve cam 80% din problemele zilnice pe care le are cu bussinesul sau. in spetza, cu forumul tau. cand oamenii astia incep sa dea rasol si sa dea cu mucii in fasole, trebuiesc inlocuitzi. acum ceva vreme itzi ziceam ceva de rotirea cadrelor. acum nu mai e de actualitate , pentru ca omul asta, ca la el ne referim, a inceput sa faca greseli grave, greseli ce impun schimbarea lui imediata. si crede-ma ca stiu ce spun. ai avut sansa de a demonstra tuturor ca esti bun, drept si echidistant, ca un stefan cel mare al vbulletin-elor de pe intreg mapamondul. ai ratat sansa asta , atunci cand te-ai sucit ca stii tu ce, jucandu-te cu nervii nostri. hocus pocus preparatus, moshu nu mai e admin, da mai bine lasa ca le trece la prostii aia care intra zilnic si fac ceva bun pentru bussinesul meu. ce daca latra incontinuu? ce daca oamenii sunt nemultzumizi? mai dai in ma-sa ! treaba merge si fara ei.
sunt perfect deacord ca treaba merge si fara noi. dar te intreb sincer acum, de la om la om, vei sa faci TU experientza asta? si intr-adevar ar merge treaba fara noi? sau mai bine zis ar merge ca acum?
un om cu bun simtz nu uita niciodata de unde a plecat ! XKRANE, NU UITA NICIODATA CINE TZI-A RIDICAT FORUMUL !
-

SOD - Mesaje: 6035
Din pacate omu ie convins ca ie bine ce face el. Se pare ca Teck l-a ajuata maimmult decat stim noi. Poate-s chiar fratzi, cine poate sti.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
ce? s-a-nchis sredu cu debanarea? LOOOOOOOOL ! de fapt, e shi asta un raspuns!:) din pacate, cel la care ne-ashteptam cu totzii!
-

'mnaziua.
deci az ie vineri. aha. deci daia miau- spus peste tot ca sanchis- sa vin luni. atunci zicetimi- si mie, luni cint e?
hi, darken!
deci az ie vineri. aha. deci daia miau- spus peste tot ca sanchis- sa vin luni. atunci zicetimi- si mie, luni cint e?
hi, darken!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348