mi-am facut damblaua
deci nush cum satz zic ca sa nu te infricoshezi prea tare, da' io cred ca la faza asta mai degraba damblaua tea facut pe tine.

) , acum o trimit pe topicu' lu alex cu fetele, sa se mai calmeze si sa repete de 30 de ori "barbatii nu ie porci si mitocani , ci minunati"

auzitzi mah, da' daca tot ma umbitzi atata, tre' sa shtitzi ca io is costisituare, deci nu va prisoseshte sam datz shi mie cam asha, fo 5cincimii de euro? pentru inceput numa.gabuba scrie:ma, nocturno, nu ie bai, totul e dragostea sa-mi dai, nu-mi pasa de locomotive, oh, vai, unde-i, doamne, love2fly ?
da' in linishte shi de la distantza, da?
Love2Fly scrie:
Cam de la sase statii de tramvai distantza e bine?
nae cinefil scrie:ooooooo! da` eshti optimist rau domnu`! io auzisem de Terente ca era meseriash, da shase statzii...,mai ales de tramvai, e imens! brava!
gabuba scrie:ti-a mai zis cineva pana acum ca n-ai umor nici cat jegu' meu de sub unghia mica de la picior?
Love2Fly scrie:
Ne-am regasit in urma cu doi ani pe fanclub.ro si de atunci suntem de nedespartit pana cand a aparut Gabuba (amantul perfect) si a cutezat sa mi-o fure (ma rog, sa incerce)
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator