de nae cinefil » Joi Iul 01, 2004 9:19 am
io sunt fan viermi de matase! iei e o specie folosituare umanitatzii, caci pe cat ie de uratzi, pe atat de uratzi fluturi iese din iei! nu, nu asta am vrut sa zic! viermii eshtiea ie idealu multora, ca iei tuata ziua manca/taie frunza de dud( nu neatza, nu dud ala de se transcrie fonetic dewd). dupe ce mananca frunza de se fac cam cat un pufulete din pungile cu pufuletz de Baia Mare, iei se pune pe produs guguasha aia din care se face matasea. acolo, in guguasha, iei se face crisalida, dupe care fluture, care fluturele iese pintr-o gaura facut(cred io) cu dintzii, de unte concluzionez ca ie singurii fluturi dintzoshi ezistentz pe piatza! bineintzeles ca unii viermi mai shi muare in guguasha din motive necunoscute shi se-mpute detz muta nasu, da` asta ie ieshceptzie, deci nu conteaza!
ei bine, fluturii eshtiea se incioteaza intre iei(femele cu masculi cred) shi face neshte oo mici shi verzulii, din care iese altz jermi shi tot ashea. ei bine, dupe ce se incioteaza, de-aia imi plac fluturii eshtiea, ca fiind grashi, nu poate sbura shi-i potzi strivi cu picioru, ei facand un zgomot caracteristic asha, ca un dop de pluta scos brusc de la o sticla de jidvei!
deci d-aia-mi place mie jermii shi fluturii de matase!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]