scor final 32-5
52 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
dar tu nu ai vrea mai bine sa faci oaresce cu nenea ala care ziceai ca nu stiu ce si nu stiu cum in padure? nu de alta, dar iti vine iubitul pe care il iubesti foarte mult din Spania, care este plecat cu bursa.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
eko: gata m-am suparat pe tine :mad:
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
da de ce pt faultu asupra lui darken nu s-o dat nici un cartonas galben macar, daca nu rosu ? ca ieu am fost atent, da nimic. sau arbitrii erau totuna cu aia de merita(u) cartonas ?
-
weed13 - Mesaje: 1868
albtru ie suveran pe teren. mult prea suveran, chiar.
ANTI
-
corect. si cred ca a facut ca si un copil de 3 ani care daca nu s-a mai jucat nimeni cu el, si-a luat jucariile si a plecat acasa, lasand meciul cu un jucator lipsa pt echipa invingatoare nemaipasandu-i ca cei invinsi au faultat mult mai devreme. deh, balonu e rotund...
-
asta daca nu se joaca rugby.
ANTI
-
sau miutza. ca regulile pareau a fi de miutza. da totusi, parca ai dreptate, asta a rugby o mirosit.
-
eko scrie:nu vreau sa fiu banata
tza esplicat patronu tau memetu ca tu nu vei putea lua niciodata ban indiferent ce faci. nu tza spus clar, banarile se dau pentru posturi prea intelijente iar la tine NU ESTE CAZUL
tytepw: baics ajteptam filmu meciului ca ie unele faze pe care nu le-am inteles
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
bre, am vazut meciu in reloare! ie drept ca in reloare fiind, s-a vazut clar cant crampuanele lu jucatoru cu nr.(sau cifra?:))0 pe tricou a scrijelit tibia la miljocashu ofensiv |darken|, de-a trebuit scos respectivu jucator pe targa shi va sta departe de gazon doo saptamani!
totodata, date fiind proportiile scorului, albitru/antrenor al iechipei invingatuare contra naturii a intrat in silentio stampa, amenintzzand jurnalishtii prezentzi cu retragerea acreditarilor!
intrebarea care era pe buzele suporterilor a fost insa de ce din tuate cele cinci goluri ale invingatorilor(sic!), nici unul nu poate fi numit golul de onoare?
totodata, date fiind proportiile scorului, albitru/antrenor al iechipei invingatuare contra naturii a intrat in silentio stampa, amenintzzand jurnalishtii prezentzi cu retragerea acreditarilor!
intrebarea care era pe buzele suporterilor a fost insa de ce din tuate cele cinci goluri ale invingatorilor(sic!), nici unul nu poate fi numit golul de onoare?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
nu bre necko, n-ai inteles. ia descalificat uiefa pentru lipsa de fair play si i-a retrogradat in divizia (dez)onoare unde juaca baraj cu fc rushinea balaceni si fc a(uto)buzu tzandarei pentru recalificari intr-o divizie superioara da nu cred ca vor face fata cu jocu prestat pana acu ci numa daca transfera neshte jucatori si schimba si stafu tehnic
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
bre file, nai priceput, e drept ca ala ie gol, da' ie golu de minte, vidu' care este shi se desfashuara in voie in mintea la multzi, da' nu chiar asha multzi totushi. deci tot ie bine.
-
nocturna - Mesaje: 8725
da necko, ca shi povestea celor de la vama veche sau ca shi angela(parca asha era in film)!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
deci asa cum va spuneam, m-am dus intr-o zi la meci. acel meci (c.n.), nu altu. ma prezint frumox la stadeuon, arat legitimatia, ma duc la masa presii. in stanga mea un nene. spre deosebire, in dreapta alt nene. incepe meciu: ai nostrii cu ai lor. numar jucatorii: 1, 2 ... 11. la ai nostrii ie toti, deci ie bine. ii numar p-ai lor: 1, 2, 3 ... 11, 12 ... 15. ma cum dracu? de unde pana unde? e, asta e, n-o fi vazut albitru. albitru, inpracat ca ai lor. asta e, n-o fi avut omu haine.
ma uit la banca de rezerve alu ai lor. antrenoru manca shaworma cu o mana. ar fi mancat cu amandoua, dar cealalta era ocupata cu trei shaworme. ma uit la banca lu ai nostrii. antrenoru - oha. intreb in stanga:
- eu: antrenoru lu ai nostrii?
- omu: ai nostrii joaca fara antrenor. asea vrei ei.
n-am insistat. incepe meciu. ai nostrii la minge. centrare SOD de pe stanga, eyewitness prelungeste cu capu in care si danone prin un voleu de senzatie de la vre-o 30 de metri iar mingia s-a dus printre picioarele lu portaru lu ai lor. bucurie mare printre fanii lu ai nostrii. repune ai lor mingea de la centru. Hades paseaza inapoi, dar nu constientizeaza ca nocturna shprinteaza in adancime, preia si inscrie pentru 2-0. deci 2-0 pentru ai nostrii in secunda 30 de la inceputul meciului.
presimt ca va fi un scor fluviu pentru ai nostrii. ma duc sa-mi cunpar o bere ceheasca si mai scriez ant voi revenii.
ma uit la banca de rezerve alu ai lor. antrenoru manca shaworma cu o mana. ar fi mancat cu amandoua, dar cealalta era ocupata cu trei shaworme. ma uit la banca lu ai nostrii. antrenoru - oha. intreb in stanga:
- eu: antrenoru lu ai nostrii?
- omu: ai nostrii joaca fara antrenor. asea vrei ei.
n-am insistat. incepe meciu. ai nostrii la minge. centrare SOD de pe stanga, eyewitness prelungeste cu capu in care si danone prin un voleu de senzatie de la vre-o 30 de metri iar mingia s-a dus printre picioarele lu portaru lu ai lor. bucurie mare printre fanii lu ai nostrii. repune ai lor mingea de la centru. Hades paseaza inapoi, dar nu constientizeaza ca nocturna shprinteaza in adancime, preia si inscrie pentru 2-0. deci 2-0 pentru ai nostrii in secunda 30 de la inceputul meciului.
presimt ca va fi un scor fluviu pentru ai nostrii. ma duc sa-mi cunpar o bere ceheasca si mai scriez ant voi revenii.
ANTI
-
sau Graham Poll, bou ala de ne-a sters pe bot de World Cup in 2002
in minutu'5 se ridica danone la o pasa misto si merge in adancime pe dreapta si n-o opreste nimeni si portaru' alora face ochii mari de tot si danone se uita urat la el, ii zice ceva de ma-sa portarul nu precepe, danone inscrie un gol cu portar cu tot, iese portarul prin poarta cu mingea infipta ferm in burta, vine antrenoru shawormagiu si ii da una peste ochi, scuipa portaru' mingia si continua meciu
in minutu'5 se ridica danone la o pasa misto si merge in adancime pe dreapta si n-o opreste nimeni si portaru' alora face ochii mari de tot si danone se uita urat la el, ii zice ceva de ma-sa portarul nu precepe, danone inscrie un gol cu portar cu tot, iese portarul prin poarta cu mingea infipta ferm in burta, vine antrenoru shawormagiu si ii da una peste ochi, scuipa portaru' mingia si continua meciu
human being/being human
-
basstard - Junior Member
da macar la el si-au facut efectu toate mesajele trimise de rumanii de incredere, nu ca si la urs meier (cred ca bine am scris). io pana acum is multumit de rezultat, sa zic asa...
-
52 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii