Vrem a 9-a emisiune Hi-Q noi! in care invitati sa fie mai multe formatii si fani in care sa organizati concursuri si pentru cei care sunt prezenti in Poiana BV. De ex concurs de karaoke, dans, etc...
Si tot atunci sa facem si cheful cu toti userii de pe forum. Ce ziceti?
V-am salutat...
Vrem a 9-a emisiune Hi-Q Noi!
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
si eu vreau!
ciao guys!
nu fi pesimist sly..toate visele pot deveni realitate
asa ca daca insistam se poate!
trebuie doar sa vrea cei din formatie
ar putea fi emisiunea pe 16...si nu suntem singurii care o vor!!! tuturor fanilor le-ar placea...
florin, mihai, asteptam raspunsurile!!!!
nu fi pesimist sly..toate visele pot deveni realitate
asa ca daca insistam se poate!
trebuie doar sa vrea cei din formatie
ar putea fi emisiunea pe 16...si nu suntem singurii care o vor!!! tuturor fanilor le-ar placea...
florin, mihai, asteptam raspunsurile!!!!
- adelamy
- Junior Member
stiu...
stiu mai sly ca nu depinde nuami de ei
chiar a raspuns florin si mi-a zis ca nu depinde de ei...trebuie undeva mai sus...
dar se poate daca avem vointza (atat noi cat shi ei!)
asa ca hai sa ii convingem, ok?
c ya!
chiar a raspuns florin si mi-a zis ca nu depinde de ei...trebuie undeva mai sus...
dar se poate daca avem vointza (atat noi cat shi ei!)
asa ca hai sa ii convingem, ok?
c ya!
- adelamy
- Junior Member
Bad news friends...
Din pacate trebuie sa va spun ca o emisiune implica o super desfasurare de forte care nu ne apartin noua, ci postului Antena 1. Si, asa cum stiti, ediatia de pe 3 martie a fost si ultima. Insa daca vreti sa ne vedem (pentru ca noi vrem) ma gandesc ca am putea s-o facem intr-o zi, in locul unde am tinut emisiunea din primavara trecuta, in Bucuresti in Parcul National, langa Stadionul National (fostul 23 August). Who knows... ?!
Prietenul vostru va pupa !!!
(Adica eu !!!) Hihihihi...
Mihai.
mihai@hi-q.ro
Prietenul vostru va pupa !!!
(Adica eu !!!) Hihihihi...
Mihai.
mihai@hi-q.ro
- Mihai Hi-Q
- Junior Member
pai ce fac....stau si privesc dinafara, nu?
e stupida si suna a milogeala inreabrea ta, tu ce solutie ai gasi pentru o astfel de situatie?
propun ca toti banii reveniti idn vanzari sa fie dati pe cazarea si masa ascultatrilor Hap-chiu astfel am scapa si de unii si de altii.
e stupida si suna a milogeala inreabrea ta, tu ce solutie ai gasi pentru o astfel de situatie?
propun ca toti banii reveniti idn vanzari sa fie dati pe cazarea si masa ascultatrilor Hap-chiu astfel am scapa si de unii si de altii.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1