C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde eyewitness » Joi Iul 01, 2004 10:35 am

bre cear fi daca vati folosi voi de pemeu ?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde piskeshu » Joi Iul 01, 2004 10:39 am

N-ar fi rau! :D
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde SOD » Joi Iul 01, 2004 10:42 am

e cam liniste si pace ! oar a murit ala ? datzi-mi o veste buna..
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Joi Iul 01, 2004 10:45 am

te anunt io, merji pe piticei :D
eyewitness

Mesajde SOD » Joi Iul 01, 2004 11:00 am

auzi bre gigi, in ce minut a dat golul C. Ronaldo ieri bre?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde nae cinefil » Joi Iul 01, 2004 11:07 am

no aiu, cum fashem cu copi-peistu sa nu ne repetam? te las numa pe tine, ca vaz ca le iei intacte?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde neatza » Joi Iul 01, 2004 11:26 am

reiterez o iterare anterioara acestei reiterari, intreband care plm mergetz/venitz la concertu care este ?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde SOD » Joi Iul 01, 2004 11:41 am

aceasi intrebare am pus-o si io pe treadu alalant cu pseodo - nu - stiu - ce, care vaz ca treadu ala de fapt n-are nici un rost. nu?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde baixinho© » Joi Iul 01, 2004 11:55 am

SOD -> dooshase.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Joi Iul 01, 2004 12:00 pm

ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust ultimul Anuntz De Genu Asta : Aia Care Merg Azi La Concert , La Ora 5 Ne Intalnim La Intrarea Din Parcul Tineretului, Langa Saltelele Alea De Prost Gust
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde tester » Joi Iul 01, 2004 12:04 pm

cat sa va zic serus, plec ca am trebi.

o macara, incetinel..
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Iul 01, 2004 12:22 pm

baixinho © scrie:SOD -> dooshase.

deh, am fost pe-aproape..
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde memetshot » Joi Iul 01, 2004 1:01 pm

naie: de mare angajament apa aia vie.....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde basstard » Joi Iul 01, 2004 1:10 pm

din surse de incredere am aflat ca azi e joi si maine e vineri
acuma, care ce bea si cu cine si unde??

care te bagi la un Helloween vechi ?
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Iul 01, 2004 1:17 pm

gata, am plecat. va pup. pa. ne vedem la concert care vine.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Necko » Joi Iul 01, 2004 1:29 pm

vedetile- voi pe tuate concertele! bucurativati- voi cu urechile vuastre sa va bucurati! huoooooooooooooooooooooo !

iete ca veni si ion cu vaca lui. mnaziua, ioane si vaca ta.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde nocturna » Joi Iul 01, 2004 1:31 pm

IonCuVaca :sal:

io am fugit la iegzamen.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Necko » Joi Iul 01, 2004 1:32 pm

bafta, tu!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde eyewitness » Joi Iul 01, 2004 1:51 pm

iote bre ce liniste sa asternut pacilea , care in contzed, care la peshte, care la bere ,care acasa, care la iegzamen numa io ca fraieru la biuro
eyewitness

Mesajde memetshot » Joi Iul 01, 2004 1:56 pm

ie doi fraeri asa ca stai calm :d
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde piskeshu » Joi Iul 01, 2004 2:02 pm

Hop shi io de unde-am fost = 3
piskeshu
banned

Mesajde eyewitness » Joi Iul 01, 2004 2:08 pm

bre, dear mai fi fost unu o puneam deun poker sau lapte gros
eyewitness

Mesajde tester » Joi Iul 01, 2004 2:10 pm

atzi zis bere careva? gand la gand cu bucurie.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Iul 01, 2004 2:12 pm

bere peste fro 2-3 ore ca preambul la grohaielile de desear de la arenele romane
acu duar facem echipele de lapte gros
eyewitness

Mesajde neatza » Joi Iul 01, 2004 2:12 pm

pai sunt shi eo = 4 deci chefir

neatza

Mesajde piskeshu » Joi Iul 01, 2004 2:30 pm

Sa va spun io cum ie la gmail. Neatza imi trimite piesa, io vreau s-o dau jos da nu pot decat 1 mega max. Atunci am gasit solutia: mi-o forwardez la yahoo, de unde pot s-o dau jos toata.
Deci impreuna , yahu cu gmail, fac shi ei de-un mail.
piskeshu
banned

Mesajde neatza » Joi Iul 01, 2004 2:34 pm

bre piskeshule, da iesht culmea bre ! da de ce nu miai dat direct adresa de pe yahoo ?

in alta ordine de idei, eo nu joc labte gross decat daca sunt in echipa cu ochila.

neatza

Mesajde piskeshu » Joi Iul 01, 2004 2:42 pm

Prima data nu t-am dat-o pt. ca nu stiam lucru asta si-mi place gmailu cum se prezinta. Dupa aia nu t-am dat-o sa nu te enervezi. :D

N-am jucat niciodata lapte gros.
piskeshu
banned

Mesajde eyewitness » Joi Iul 01, 2004 3:00 pm

inveti bre usor
io is nu matinalu si tu cu memetu stati capra adica iel cu capu in perete si tu cu capu (ala de deasupra gatului)in curu lui in sir. io cu neatzu sarim pe spatele vostru, io primu cas mai mare pe cocoasa lu memetu si neatzu cai mai gros pe spinarea ta. io arat cu dejetele de la o mana , aleatoriu aleasa, stanga sau dreapta, o cifra cuprinsa intre unu si doi. daca voi ghiciti atunci mai sarim o data daca nu ghiciti atunci voi mai stai o data capra. ie clar acu?
eyewitness

Mesajde IonCuVaca » Joi Iul 01, 2004 3:01 pm

Duc la pascut. Seriozitate maxima.
IonCuVaca
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare