C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
-

neatza - Mesaje: 5820
deci io am revenit! cine zicetz ca sta capra?:)
memet, ma bucur monstruos de enorm catz place jinarsu!
bre, ie merluc ce zice in linku lu ion ciurdaru?
memet, ma bucur monstruos de enorm catz place jinarsu!
bre, ie merluc ce zice in linku lu ion ciurdaru?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
-

neatza - Mesaje: 5820
naie in li9nku ala zice ca moshu si-a dat demisia...
bre jinarsu duar l-am mirosit si gustat asa un pic penca daca nu biroul ar fi putit de tot...dar pare de mare angajament si multe grade
bre jinarsu duar l-am mirosit si gustat asa un pic penca daca nu biroul ar fi putit de tot...dar pare de mare angajament si multe grade
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
bre, io vazui ce scrie acolo, da` intrebam daca ie merluc, au ie doar de test(ierea sa scriu in gluma, da` nu vreau sa creez confuzii:))
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

bre pijkes, sarim noi primii ca sanveti matale jocu. bagam duar neshte incalziri lanceput, porma la oficiale sariti si voi ...daca va mai tin shalele 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
deci eo va las sa va f...capraritz, ca ma cheama serviciu numaru doi!
ashea ca un racoritor pa tu iu!
ashea ca un racoritor pa tu iu!
-

bre fu o zi gruaznica la soliter, na mushcat la nimic. ii dadui si mamaliga, viermusi rame, de tuate bre, nu vrea si pace.
memetule itidai seama cum juaca filu folbal martea dupa 3 pa'rele de otrava dintraia?
memetule itidai seama cum juaca filu folbal martea dupa 3 pa'rele de otrava dintraia?
-

bre cred ca face filu asta numa scheme ala ronaldinio combinat cu romario pele si ronaldo....IO mantreb cum de n-au castigat finala...cred ca nu mai aveau otrava
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

Ma duc shi io acasa ca m-asteapta shi pe mine 1 litara de otrava de mai demult, amu am shi cu cine-o be! Deci numa bine, drajii mei!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
plecati ratzaidracu de chiulanjii betivi si metalisti
memtule lasa ca ramanem noi manelistii, crema clasei muncituare
bre , io pe filu lam vazut si la cnn , au intrerupt aia rachetele din irak sai dea fentele lu filu. mare jucator bre, mare , io in locu lu figo daca las vedea pe filu jucand mas apuca de goblenuri bre
memtule lasa ca ramanem noi manelistii, crema clasei muncituare
bre , io pe filu lam vazut si la cnn , au intrerupt aia rachetele din irak sai dea fentele lu filu. mare jucator bre, mare , io in locu lu figo daca las vedea pe filu jucand mas apuca de goblenuri bre
-

ba pacat ca a plecat manelistu sef: cecu.
l-am vazut ma si io pe filu la cenene da nu stiam daca e el sau ronaldo facand pe fotbalistu beat (astia a vazut prea multe filme cu caratisti care invata stilu calugarului biat)
l-am vazut ma si io pe filu la cenene da nu stiam daca e el sau ronaldo facand pe fotbalistu beat (astia a vazut prea multe filme cu caratisti care invata stilu calugarului biat)
-

ia memetule 80 m
- Fişiere ataşate
-
- neatza02.JPG (64.05 KiB) Vizualizat de 1974 ori
-

ia memetule 80m
- Fişiere ataşate
-
- neatza03.JPG (58.94 KiB) Vizualizat de 2001 ori
-

salutare la schimbu' doi!
eu este la hora asta in stare de:
1. oboseala
2. mahmureala crunta
3. lipsa de metale
4. lipsa de activitazi de halea....
acuma, cine s-a dus la concert si de ce?
cine bea bere si unde?
eu este la hora asta in stare de:
1. oboseala
2. mahmureala crunta
3. lipsa de metale
4. lipsa de activitazi de halea....
acuma, cine s-a dus la concert si de ce?
cine bea bere si unde?
human being/being human
-

basstard - Junior Member
se spune ai noroc sio- bere buna !
schinbu 2 sa mearga struna!
bassule, cre ca ar trebui sati- iei conced ca te vad tare lovit. se pare ca nu mai tzii asea la beutura
. deci io zic ca ie cazu sa te dregi cu o bere. de care ziceai ca ai, asea mai stong? bilea parca.
la concert nu am vrut sa ma duc. au zis baietii ca daca vreau io, vin la severin, dar leam- spus ca sunt ocupata. sa mai cinte si la bucuresti, ca io mam- saturat.
da lucrarile lui darken cine le face cit lipseste? ca io una nu ma prea pricep.
hi, weed
schinbu 2 sa mearga struna!
bassule, cre ca ar trebui sati- iei conced ca te vad tare lovit. se pare ca nu mai tzii asea la beutura
. deci io zic ca ie cazu sa te dregi cu o bere. de care ziceai ca ai, asea mai stong? bilea parca.
la concert nu am vrut sa ma duc. au zis baietii ca daca vreau io, vin la severin, dar leam- spus ca sunt ocupata. sa mai cinte si la bucuresti, ca io mam- saturat.
da lucrarile lui darken cine le face cit lipseste? ca io una nu ma prea pricep.
hi, weed
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
acu io crez ca depinde de neste mai multe chestii
Necko, pe unde stai in Severin? ca mai acum vreo niste ani am pierdut si eu pe acolo vreo doua luni
stii fantana aia arteziana mare din parc din fata postei? am facut o baie acolo prin iunie 95...
Necko, pe unde stai in Severin? ca mai acum vreo niste ani am pierdut si eu pe acolo vreo doua luni
stii fantana aia arteziana mare din parc din fata postei? am facut o baie acolo prin iunie 95...
human being/being human
-

basstard - Junior Member
gatai- naiti, ia de serveste. tu stii ca filtrul meu ie tot timpu plin. si lasa giamu deschis, ca doar ceavem- noi de ascuns ?! sita de tintari ie, numa bine intra racoarea si iasa fumu.
aizzz&co
-

pai daca asta ieste norma io o sa incerc foarte tare ca m-am plictisit de prepelix si boul ala de maddox n-a mai updatat site-ul de 2 saptamani
in alte stiri am bagatara de seama ca cineva a banat jivina .... noi acuma de cine mai radem? si colac peste pupaza din tei OM zice ca si-a dat demisia...
asa ca ieste bere. seminte si cafea cu sare- care te inscrii??
in alte stiri am bagatara de seama ca cineva a banat jivina .... noi acuma de cine mai radem? si colac peste pupaza din tei OM zice ca si-a dat demisia...
asa ca ieste bere. seminte si cafea cu sare- care te inscrii??
human being/being human
-

basstard - Junior Member
jivina ie banata de ieri, chiar.
semintze, shi io, da' cine vine cu matura? da mah, omu din tei sha dat demisia, cica ie satul de noi. ratzaidracu sa fitzi, ie numa vina vuastra, uameni haini shi fara inima. maine poimaine ne dispar shi ionuzzzi.
semintze, shi io, da' cine vine cu matura? da mah, omu din tei sha dat demisia, cica ie satul de noi. ratzaidracu sa fitzi, ie numa vina vuastra, uameni haini shi fara inima. maine poimaine ne dispar shi ionuzzzi.
-

nocturna - Mesaje: 8725
bassule, in fintina aia din fata postei fac o gramada de copii baie vara! fintina e in sudul orasului si io stau in nord. dar daca ie sa faci drumu pe jos de la mine la fintina, ie cam 20 min mers de drag. la cit ii severinu de mic, totui- aproape. ca si pajina 1000.
weed va transmite sara buna.
weed va transmite sara buna.
aizzz&co
-

Necko scrie:ai noroc sio- bere buna !
culmea ie ca biau bere Noroc.
save-ti sanatate. ce mai face-ti? cum va simti-ti?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117