apply here

1.ce titlu vrei?(mama,tata,matusa,var,bunic,etc)
2.scrie ceva de genul : mama de pe fanclub sau fanclub family mother in semnatura ta
p.s. post in this thread,family members!

.........Initial trimis de darkshines
Welcome to the on-line Fanclub Family!wanna join?;)
apply here
2.scrie ceva de genul : mama de pe fanclub sau fanclub family mother in semnatura ta
p.s. post in this thread,family members!![]()
Initial trimis de Sopra Tutt1
eu vreau sa fiu tata
In legatura cu semnatura... cred ca zilele astea o sa va interzic sa scrieti mai mult de 3-4 randuri.
Initial trimis de crinuza
.........
.............I wanna be a lil' sister!:D:P LOL
Initial trimis de darkshines
Welcome to the on-line Fanclub Family!wanna join?;)
apply here
p.s. post in this thread,family members!![]()
.............Initial trimis de darkshines
you're my baby sister crin?![]()
Initial trimis de Oribilul Mosh
Cumetre..e sinonim cu faraoane sau magraoane...sau astea sunt cu totul altceva ?
Initial trimis de Oribilul Mosh
Da Sopra...nu le ai cu astea de cartier ! Sa mai vii prin Pantelimon sa te cultivi !
Initial trimis de Gabytu
ar insemna ca se trage din mine!
:moon:
Initial trimis de Aliosha
Bai CAPRIOARO!
Ma bucur ca bagi caterinca pana intra cumatru diseara pe forum da mi-e ca iar ia foc daca vede ca strici subiectele certandu-te cu "Gabuba"
Initial trimis de Gabytu
pai ce sa-i fac lu' asta mai aliosha zi si tu? ea varza... nu vezi ca nu shtie sa faca o poanta... nu le are! stie doar sa faca circ, scandal... gata acesta discutie se incheie aici! sper sa nu mai ne certam ... ma rog, sa continuam, ok ?
Initial trimis de Aliosha
Da bine. De acord. De astazi sunteti cei 3 purcelusi.
.................bine ai venit in familie!(in familia de nebuni desigur!)Initial trimis de Gabytu
da.... ok... sa zicem frate, ca-s pre mic pt. tata (:D) in fine.... ne-am gasit.. eu, tu, si crina 3 frati.. eeei ce vrei, si-ntre frati exista neintelegeri...![]()
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator