literatura muzicala

parca urmand sirul de slove, ce-a tale ganduri samanara...

literatura muzicala

Mesajde onk » Lun Feb 25, 2002 3:22 pm

thread de fo'oo posturi...

1. ma gandeam , ca daca punem mana de la mana, se pot incropi colectiile voxpoprock, poprockenshou, vpr, hmm in intregime... eu una am ceva numere si nu m-ar deranja sa le am pe toate si sa le leg intr-o colectie
sau sa-mi spuneti de unde le-as putea lua pe restu...

2.si ce reviste muzicale mai stiti pe piata?

3. din literatura antica muzicala a anilor 80\90 si dupa, ce mai stiti?

4.si altele...
onk

Mesajde gaga » Mar Feb 26, 2002 1:47 pm

1. am io pe acasa ceva ceva

2. de Rocker n-ai auzit? rusine...

3. dupa 90 citeste Rocker (daca mai gasesti arhive ca pe ale mele nu le imprumut), ininte de 90 ce mai primeam de pe afara, Bravo... stuff, Metal Hammer...

4. etc...
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde onk » Joi Feb 28, 2002 11:14 pm

1. care va sa zica nu prea lecturati.......
2.azi se exista pe piata doo reviste megacompromise de muzica buna (e de bine, mah):
Art&Roll si Musical Report.
doesn't ring a bell? heeelooo...
3.rocker? cine, io? nuuuuuu..... i-auzi:

clipa rock de Ados
un deget ciupind fin o coarda/ sfasaie prelung, ascutit/ tacerea din jur// La lumina de cuart/ intunericul zdrentuit/ e intim...// Corzile sufletului/ vibreaza simultan/ cand notele se intrepatrund/ si intra prin piele,/ prin toti porii sufletelor/ ce simt in acelasi ritm.// Betia uniforma/ cuprinde emotiile ce plutesc grele;.......

mai departe mi-e lene...
4. etc.
onk

Mesajde gaga » Vin Mar 01, 2002 8:38 am

hehe, diana ados, colaboratoare veche (a se citi primul "a" din colaboratoare ca a doua litera din alfabet, in spirit Rocker), ai numarul cu balada sadicului? "Fratele meu sta in dulap/si nu mai stiu nimica/ are-un cutit infipt in cap/ sa-i tina ciupilica" asta e singuta strofa care lipseste.

Art&Roll mi se pare buna. pe bune, ailalta n-am citit-o, nu pre lecturez.

4. samd...
gaga

Mesajde onk » Dum Mar 03, 2002 1:46 am

1. art&roll si musical report is cam la fel, complementare, cam acelasi colectiv redactional, dar n-ai sa vezi sa se reia ceva dintr-una in alta...
2. din rocker nu mai posed nica, din motive de nesimtire..., da poezia am pastrat-o, ca e de atmosfera, uite continuare:

"...(ghicesc in inimi/ senzatii rituale, cand/ degetele albe zboara/ iubind coardele)/ Toti respira muzica asta/ venita din infinit,/ curgand electrica-n suvoaie,/ scuturand trupuri cu fiori.// Cand lin, cand trepidant,/ ard notele stoarse sensibil/ si-ti vine sa traiesti/ respirand rock// Acum apele de cantec/ cad prelungi, elastice,/ peste capetele coplesite/ si mainile ridicate/ (se regasesc strangandu-se)// Palmele intinse se unesc/ in acelasi flux,/ unduindu-se, facand sa sune/ lanturile metalice/ atarnand firesc.../"

3.iar mi-i lene, da mai completam...

4. hi, hi, hi, ce-mi place s.a.m.d.-ul
onk

si in continuare.....

Mesajde onk » Joi Mar 07, 2002 1:30 am

... privesc in jur/ sint ei, cei cu ochii mari/ si umezi de fericire, / topiti in fluvii/ de muzica si versuri,/ sint ei, cei in ale caror/ plete lungi se-ncurca/ pierzandu-se de placere, rockul// pluteste tinerete in aer,/ tineretea in blugi/ si voci se unesc intr-un singur dans,/ fredonand, tipand de placere/ facand sa tremure pe piepturi/ cate o cruce sclipitoare//
vin bisurile la rand/ se-aprind scantei/ ce dau speranta/ si se despart cu greu,/ strigand din rasputeri/ "multumim! traiasca rockul!"//
raman cu totii prieteni/ (se recunosc dintr-o privire)/ in piepturi inca inimi se mai zbat/ si ochii lor sclipesc in intuneric...//
sala ramasa in liniste/ pastreaza si acum intimitatea lor/ si un iz de lanturi de metal/ pluteste aproape...

P.S. Nu distrugeti rockul! E sufletul lor! AL ROCKERILOR.
ADOS"

...cam atat despre rocker
onk

Mesajde gaga » Joi Mar 07, 2002 9:34 am

imi dau lacrimile :cry: cam putin daca e doar atat, unde e samd? O sa-ti mai dau io Rocker da in zile cu butonat mai rar pe la munca.
gaga

Mesajde onk » Sâm Mar 23, 2002 1:06 am

1.e cam atat ca atat am pastrat, da e toata poezia.

2.samd-ul il facem noi

3.ultima fraza, n-am inteles, mai explica-mi o data

4.itzi dau lacimile... itzi dau lacrimile... sensibilo care esti...

5. ....
onk

Mesajde gaga » Lun Mar 25, 2002 10:40 am

3. am vrut sa spun (imbecila in exprimare, that's me, recunosc) ca o sa mai iau eu la mine niste chestii misto din rocker si o sa ti le dau (postez) dar numai in zilele in care nu am multa treaba (butonat mult). eh...

4. :)

5. si asa mai departe
gaga

Înapoi la Carte