comentarii impertinente la poze
Iepure, am mai explicat, inseamna ca esti buuna, shi ca sa fiu dragutz pot sa spun ca esti frumoasa.
Bratzarile shi cerceii nu se potrivesc deloc cu hainele, cum spunea shi Gabuba, da poate se potrivesc cu tine, ca io nu te cunosc.
Bratzarile shi cerceii nu se potrivesc deloc cu hainele, cum spunea shi Gabuba, da poate se potrivesc cu tine, ca io nu te cunosc.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Hmmmm...ce dilema:se potrivesc bratarile si cerceii cu hainele mele sau nu?
Asta e chiar tare!Incerc sa-mi inchipui cam cum ar trebui sa arate ele pana la urma...k sa se "potriveasca cu personalitatea mea" :p
Oricum,nu cred k asta e important pana la urma.In rest numai :kiss: pt Gabuba,Dany_S si Piskeshu,pt aprecieri!
Asta e chiar tare!Incerc sa-mi inchipui cam cum ar trebui sa arate ele pana la urma...k sa se "potriveasca cu personalitatea mea" :p
Oricum,nu cred k asta e important pana la urma.In rest numai :kiss: pt Gabuba,Dany_S si Piskeshu,pt aprecieri!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Wild, si o sa va catarati pe stancile alea sa faceti picnic?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Nah, prea complicat... Picnicul il facem undeva in apropiere , stancile vor face parte din background 

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
[quote="Wild Rose"]stancile vor face parte din background ]
si io care credeam ca din backspace.
sa ne povestesti cum fuse la piknik.
si io care credeam ca din backspace.

sa ne povestesti cum fuse la piknik.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Take a look proxtu...
Nu sunt aceleasi poze! Poate sunt de la acelasi eveniment, dar identice nu sunt!
Nu sunt aceleasi poze! Poate sunt de la acelasi eveniment, dar identice nu sunt!

[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
-
Black Eyes - Junior Member
Aa...sorry, nici nu m-am mai uitat peste celelalte pe care le-am pus prima oara. Ata ete...se mai intampla...cui nu-i convine, sa nu se uite la ea. :B *p
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
-
Black Eyes - Junior Member
catharsis, poze luate de la spate ai incercat? poate esti mai fotojenic din spate 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eu prima data am citit pe tricoul lu' catharsis...Miruna. Am crezut ca-i vreo gagica d'a lui...si si-a facut tricou cu numele ei.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
fata ca in "fata de masa". mai e cazul sa pun poze pe forum (cu mine, evident)?
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
tester..dar pune si matale niste poze....cu matale..sa te vedem si noi. ca ne-ai pus destule cu masini,avioane si case. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
dany_s , cubu are poze pe subiectul cu poze.
iti raspuns aici la ce ai intrebat pe turism : da, tot soarele e de vina. :yD
iti raspuns aici la ce ai intrebat pe turism : da, tot soarele e de vina. :yD
-
ok. da' te rog eo sa retushezi nitzel pe ici pe colo prin partzile esentziale ca sa nu se vada ochiu de lemn shi picioru de sticla, da? ca sa nu ma rada lutzele. ai te rog.
-
nocturna - Mesaje: 8725