Hiena
salut
Sunt noua pe aici, asa ca daca fac greseli va rog sa ma iertati. Shi mie imi place de Hyena. De cand l-am vazut prima data mi-a placut. E asa de dragut si arata asa de bine. Zambetul lui e de milioane. Toti sunt draguti dar Serby e "alesul" meu.
- irinanmx
- Junior Member
am o intrebare
Animalutzele noastre preferate citesc aceste mesaje?
Hyena daca citesti acest mesaj vreau sa stii ca......... Mai bine trimite-mi un mail. te roooooooooooogggggggg!!!!!!!!!!
Hyena daca citesti acest mesaj vreau sa stii ca......... Mai bine trimite-mi un mail. te roooooooooooogggggggg!!!!!!!!!!
- irinanmx
- Junior Member
Din cate stiu, el si tovarasii sai, adica Vierme si Sopy, intra pe net din Joi in Paste si nu isi fac adrese de mail sau altceva...intra doar pe mirc pe #animalx...Asta daca te intereseaza....
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
ciao.Am fost la concertul Animalx din Brasov si vreau sa va spun ca baietii au fost super mai ales Serban a fost bestial.Au cantat ceva melodii noi si au filmat o parte din videoclip la noi.A fost super sper sa mai vina.Ciao v-am pupat
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
Te vreau langa mine acum
-
alisa - Junior Member
...eee ... e ceva ...
,.,, Daca au cantat shi nu au mimat ! :A Vad ca le-a prins bine (shtiti voi ce :yD ) !!!
Shi ka sa fiu ontopic : Hyena e cel mai adevarat ... latosii aialalti doi de ce dracu nu-shi trag o freza sa le shada ghini ??? cred ca n-au oglinzi ... poate s-au spart :yD !!
Shi ka sa fiu ontopic : Hyena e cel mai adevarat ... latosii aialalti doi de ce dracu nu-shi trag o freza sa le shada ghini ??? cred ca n-au oglinzi ... poate s-au spart :yD !!
error : signature could not be loaded !
-
rap_t_one - Junior Member
ani trecuti se umpleau zeci de pagini cu urari de La multi Ani si multe altele....acum vad ca esti singura pers. care si-a adus aminte de ziua lui Hiena .
oricum zic si eu un LA MULTI ANI lui Hiena
desi stiu ca nu va vedea 
oricum zic si eu un LA MULTI ANI lui Hiena

! everything that has a begining has an end !
-
ROXANA - Mesaje: 349
ROXANA scrie:ani trecuti se umpleau zeci de pagini cu urari de La multi Ani si multe altele....acum vad ca esti singura pers. care si-a adus aminte de ziua lui Hiena .
oricum zic si eu un LA MULTI ANI lui Hienadesi stiu ca nu va vedea
poate ca ceilaltzi l-au sunat shi l-au felicitat personal
You only see what your eyes want to see
-
M_Doll - Junior Member
M_Doll scrie:poate ca ceilaltzi l-au sunat shi l-au felicitat personal
DA....m-as mira sa fi raspuns ieri la toate telefoanele pe care le-a primit(daca a primit)...dar oricum eu nu cred sa fi uitat toata lumea ca a fost ziua lui Serban...doar ca s-au abtinut sa-si exprime sentimentele pe site...
....totusi.......Un sincer si calduros La Multi Ani ...pentru Serbanel!
- insecta
- Junior Member
Mai Serbanel imi pare rau pt intarziere dar dupa cum a spus si insecta , m-am abtinut sa-mi exprim sentimentele pana acum. oricum tot e ceva, mai bine mai tarziu decat niciodata , nu? in primul rand LA MULTI ANI!!!(e foarte cald abia l-am scos de la cuptor : )) sper ca ai petrecut de ziua ta asa cum meritai, ca ai primit cadouri frumoase si ca nu ai facut prostii cu stii tu cine. mai ce sa-ti mai zic, sa fii sanatos sa ai parte de bucurii, sa-ti intalnesti jumatatea(sper ca inca nu ai gasit-o ca s-ar putea sa vii la un priveghi), sa fii iubit si sa ramai asa cum esti, frumos , destept si cu simtul umorului. inca nu imi vine sa cred ca ai 23 de ani parca ieri aveai 19 doamne ce trece timpul. acum 2 luni ne-am intalnit pt prima data la buzau,in hotel, am vazut cum ma priveai, ochii tai spuneau ''hai sa...... sa-ti dau un autograf '' lol (j/k). LA MULTI ANI!!!
- irinanmx
- Junior Member
Sper ca nu am intrat cu preaa multa intarziere pe site dar sunt si eu o mare fana a lui si vreau sa ii urez si eu la multi ani si sa ramana asa cum e ca e ok.
Te vreau langa mine acum
Te vreau langa mine acum
-
alisa - Junior Member
Mai, pe net am citit ca Hy3Na ar fi combinat cu Catalina Bobic, fata lui Costel Bobic, sotul Christianei Raduta si boSS-ul de la M&M.Fetisoara asta are 19 ani si e studenta la o facultate din Londra(era si normal, Londra,pai la banii lor).Relatia lor e un motiv plauzibil pt concertele sustinute de acestia cu Cristiana(L.O.L.) Mai scria ca BOSS-ul i-a daruit lui Serban un Chrysler Grand Cherokee, pt. ca e ginerele lui( din nou L.O.L.).(macar s-a ales cu frumusetea de Chrysler) Cum naiba sa mai fie Serban cu ea daca s-a certat cu Boss-ul, de au plecat de la casa de productie. Deci daca s-a certat cu el poate s-a despartit si de ea( sa dea Domnul!). Va dati seama Serban sa danseze si sa cante cu s o a c r a s a pe scena.aoleu. Sper sa nu ziceti ceva urat despre mine ca am scris asta , da am vazut ca nu a mai postat nimeni de vreo doua zile asa ca mi-am permis. . Va rog sa nu-mi spuneti ca e viata lui, ca e treaba lui, sa nu ma bag in problemele lui, da pe mine ma intereseaza pt ca il iuby mult si tot ce e legat de Serban Copot ma intereseaza pt ca e legat si de Hyena si de Animal x. Asa ca nu va suparati.Astept comentariile voastre.Va ^pupic dulcic.
Sfarsit de saptamana
Am chef de nebunii
Viata e doar una
Hyena arata-mi tot ce stii.
Am chef de nebunii
Viata e doar una
- irinanmx
- Junior Member
Ca bine zici sa dea Domnul sa nu mai fie cu aia si bine mai zici sa ales si el cu o frumusete de masina din toata povestea asta.
Te vreau langa mine acum
Te vreau langa mine acum
-
alisa - Junior Member
presupun ca si tie iti place de serban. cica i-a daruit o masina( din cate stiu s-au certat din cauza banilor, cica nu au primit banii pe concerte pe ultimii doi ani, dar poate BoSS-ul a luat masina chiar cu banii lui serban(banii pe concerte)), dar acum ca s-au certat poate i-a luat masina (acu' yo cu ce ma mai plimb
)).

Sfarsit de saptamana
Am chef de nebunii
Viata e doar una
Am chef de nebunii
Viata e doar una
- irinanmx
- Junior Member
irinanmx scrie:Mai, pe net am citit ca Hy3Na ar fi combinat cu Catalina Bobic, fata lui Costel Bobic, sotul Christianei Raduta si boSS-ul de la M&M.Fetisoara asta are 19 ani si e studenta la o facultate din Londra(era si normal, Londra,pai la banii lor).Relatia lor e un motiv plauzibil pt concertele sustinute de acestia cu Cristiana(L.O.L.) Mai scria ca BOSS-ul i-a daruit lui Serban un Chrysler Grand Cherokee, pt. ca e ginerele lui( din nou L.O.L.).(macar s-a ales cu frumusetea de Chrysler) Cum naiba sa mai fie Serban cu ea daca s-a certat cu Boss-ul, de au plecat de la casa de productie. Deci daca s-a certat cu el poate s-a despartit si de ea( sa dea Domnul!). Va dati seama Serban sa danseze si sa cante cu s o a c r a s a pe scena.aoleu. Sper sa nu ziceti ceva urat despre mine ca am scris asta , da am vazut ca nu a mai postat nimeni de vreo doua zile asa ca mi-am permis. . Va rog sa nu-mi spuneti ca e viata lui, ca e treaba lui, sa nu ma bag in problemele lui, da pe mine ma intereseaza pt ca il iuby mult si tot ce e legat de Serban Copot ma intereseaza pt ca e legat si de Hyena si de Animal x. Asa ca nu va suparati.Astept comentariile voastre.Va ^pupic dulcic.
De fapt Serban este certat cu Emil Burloi shi nu cu Bobic...shi ai face bine sa nu mai scrii despre viatza personala al celor d la ax p forum pt ca shi eu am scris shi am fost amenintzata(s-ar putea sa o patzeshti shi tu)...
-
M_Doll - Junior Member
Stiam Ca Este Certat Cu Amandoi. Ok Nu Mai Vorbesc De Viata Lor. OFFF, OFFF, MEY, MEY. SCUZE PT GRESEALA FACUTA, NU O SA MAI VB DESPRE ASTA
)

Sfarsit de saptamana
Am chef de nebunii
Viata e doar una
Am chef de nebunii
Viata e doar una
- irinanmx
- Junior Member
irinanmx scrie:presupun ca si tie iti place de serban. cica i-a daruit o masina( din cate stiu s-au certat din cauza banilor, cica nu au primit banii pe concerte pe ultimii doi ani, dar poate BoSS-ul a luat masina chiar cu banii lui serban(banii pe concerte)), dar acum ca s-au certat poate i-a luat masina (acu' yo cu ce ma mai plimb)).
Da si mi-e imi place Serban e un scump ,dar acum cred ca sti lucurl asta dupa ce am vorbit.
pupici.
Te vreau langa mine acum
Te vreau langa mine acum
-
alisa - Junior Member
irinanmx scrie:Stiam Ca Este Certat Cu Amandoi. Ok Nu Mai Vorbesc De Viata Lor. OFFF, OFFF, MEY, MEY. SCUZE PT GRESEALA FACUTA, NU O SA MAI VB DESPRE ASTA)
mda.. cu amandoi.. eu am gresit.. oricum acuma Serban nu mai este cu fiica lui bobic asa ca fetelor sariti pe el

-
M_Doll - Junior Member
am descoperit un site (in contructie) cu Hiena
http://www.serban-hiena.go.ro

-
M_Doll - Junior Member
m-am uitat si eu peste el si eprima pagina arata bine.m-am uitat si pe la niste poze cu serban si cel mai mult mi-a placut aia cand avea el camasa desfacuta .Abia astept sa il vad can e gata numai sa nu dureze si asta cum dureaza si siteu oficial ca atunci e degeaba.
Te vreau langa mine acum
Te vreau langa mine acum
-
alisa - Junior Member
Site-ul e de cacao...
Eu facusem un site special pentru baieti dar din cauza ca nu au fost interesati de el si doar au zis ca e misto si nu au vrut sa imi dea materiale pentru a-l continua am decis sa il retrag. Daca cineva reuseste sa ii convinga pe baieti ca cineva sa le faca un site GRATUIT si frumos (mai frumos ca cel de mai sus) sa imi spuna si ma pun pe treaba...
Fotografiile insa sunt misto...unele preluate de la fostul meu site!!!
Eu facusem un site special pentru baieti dar din cauza ca nu au fost interesati de el si doar au zis ca e misto si nu au vrut sa imi dea materiale pentru a-l continua am decis sa il retrag. Daca cineva reuseste sa ii convinga pe baieti ca cineva sa le faca un site GRATUIT si frumos (mai frumos ca cel de mai sus) sa imi spuna si ma pun pe treaba...
Fotografiile insa sunt misto...unele preluate de la fostul meu site!!!
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Dar uite ca eu pot acum accesa site-ul...
Incercati sa intrati pe www.animal-x.as.ro
Daca nu reusiti sa il accesati pentru ca va spune ca nu mai exista scrieti un mesaj privat...
Cine doreste sa faca treaba cu mine...tot un mesaj sa imi trimiteti...
Veti aparea pe site ca eventuali colaboratori pentru cine e interesat(a).
Incercati sa intrati pe www.animal-x.as.ro
Daca nu reusiti sa il accesati pentru ca va spune ca nu mai exista scrieti un mesaj privat...
Cine doreste sa faca treaba cu mine...tot un mesaj sa imi trimiteti...
Veti aparea pe site ca eventuali colaboratori pentru cine e interesat(a).
-