ce vietuituare iubesc forumistii....
81 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Eu iubesc limacsii. Pentru simplul fapt ca-mi starnesc amintiri de neuitat, din anii tineretii (!) cand "locuiam" in celebrul T9 din Tudor Vladimirescu. Dimineatza, la pranz, seara, mancarea nu avea gust daca vasele nu erau spalate la chiuvetele colcaind de limacsi. (Chiuvetele care colcaiau nu numai de limacsi, dar aici ei sunt sarea si piperul...). Oricum era o placere... Dimineatza, incercai si tu, ca un om civilizat sa-ti speli ochii si dintii (sa nu mai duhnesti a alcoolul din noaptea precedenta) si sincer va zic, n-aveai spor daca nu-ti salutai limacsul adoptat. O, si la dush... O nebunie, ridici ochii si vezi (asta in putinele cazuri in care este si lumina) tavanul tapetat de limacsi. Placerea este maxima insa, cand, dupa ce abia te-ai sapunit bine, te trezesti in plete sau pe umeri cu atingerea fina a limacsilor. Dimineata limacsi, la pranz limacsi, seara limacsi... Limacsi, limacsi, limacsi peste tot
Iubesc limacsii!

Iubesc limacsii!
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
eu, sincer, iubesc vacile. fie ca plutesc agale de-alungul Dunarii serpuitoare, oprindu-se la marginea falezei in fata renumitului hotel tulcean Delta - binenteles, inconjurate de hoarde de pestisori ce mananca din ele si turisti germani care filmeaza actiunea cu entuziasm, fie ca ma fugaresc cu spume la gura prin curtea unei cabane din Busteni in timp ce urletele mele disperate pentru ajutor se pierd in padurea inconjuratoare, fie ca tasteaza de zor pe forumuri online etalandu-si averile boilo...aaa taurilor lor si mugind de zor despre frumoasele deplasari impreuna cu consortii mentionati pe plaiuri mai verzi(de la dolari, bien-sur). Vaca, acest animal incredibil de versatil, nu va inceta niciodata sa ma captiveze.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Nu sunt scarboasa ma...
Pur si simplu asa ajung io sa descopar fatza placuta a lucrurilor. Ceea ce am descris era (acu' fo' doi-trei ani) o realitate. Atunci era nashpa. Acum insa, limacsii imi starnesc amintiri frumoase. Este la fel cum Coco Jambo imi straneste amintiri frumoase despre liceu si prima mea betzie
Cat despre marimea limacsilor ce sa zic... erau de toate felurile, de la catziva milimetri la 10-15 centimetri. Si da, barlogule, e vorba despre aiade lasa zeama!
Si stati ca nu v-am povestit despre cum am ajuns io prietena, tot in timpul facultatii, cu gandacii de bucatarie. Care, de data asta, nu erau in baie ci in camera, peste tot, in dulap, sub dulap, pe pat, sub pat, in frigider, sub frigider, in priza aveau culcusul...
La modul general insa, trecand peste vietuitoarele scarboase pe care am ajuns sa le indragesc din simplul motiv ca-mi starnesc o tenta de nostalgie, fie ea macabra, iubesc gargaritzele. Si fluturii. Si papadiile, ca doar tot vietuitoare-s, nu?

Cat despre marimea limacsilor ce sa zic... erau de toate felurile, de la catziva milimetri la 10-15 centimetri. Si da, barlogule, e vorba despre aiade lasa zeama!
Si stati ca nu v-am povestit despre cum am ajuns io prietena, tot in timpul facultatii, cu gandacii de bucatarie. Care, de data asta, nu erau in baie ci in camera, peste tot, in dulap, sub dulap, pe pat, sub pat, in frigider, sub frigider, in priza aveau culcusul...
La modul general insa, trecand peste vietuitoarele scarboase pe care am ajuns sa le indragesc din simplul motiv ca-mi starnesc o tenta de nostalgie, fie ea macabra, iubesc gargaritzele. Si fluturii. Si papadiile, ca doar tot vietuitoare-s, nu?

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
-
river - Junior Member
river, am zis scabroasa si nu scarboasa
te rog nu le anagrama ca nu iejti la rebus, da?
te rog nu le anagrama ca nu iejti la rebus, da?

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
limacsi am avut si eu in faculta.... iera dusul la buda o aventura cu iecstraterestri d'aia piramidali ca nu era nici un bec in buda si....
carcaletii sunt animale domestice si dragute. Sa vezi ce scandalu' dreaq am avut cand am aduc in camin o pisica mancatoare de carcaleti....
carcaletii sunt animale domestice si dragute. Sa vezi ce scandalu' dreaq am avut cand am aduc in camin o pisica mancatoare de carcaleti....
human being/being human
-
basstard - Junior Member
ai bre bassu, voi faceatz dush in buda? shi statea unu de tragea apa? sau cum?!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
Am gasit bongo, sa vi-l arat si voua ce sweet este, il inramez si tin si poza in buletin 

- Fişiere ataşate
-
- bongo.jpg (28.95 KiB) Vizualizat de 3010 ori
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
cam tarziu raspunsul meu,dar insist...am o mare nedumerire...Mie imi dati cateva ore de bann ca ma prostesc, iar lui darken ca e prea inteligenta ii dati o saptamana? Nu inteleg cum ganditi si nici nu ma complic sa incerca sa va inteleg....
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
lasa, mtz, lasa...
eu il iubesc pe dormea, i-am luat de curand zgarda noua si a invatat sa mearga la pas.il mai altoiesc din cand in cand cu calu' balan cand mai scapa la computer si apasa pe orice tasta ii vine mai usor, da de vreo juma de an il tin in camara ca sa nu mai am surprize, nici n-am mai auzit ceva legat de el de cand l-am introdus in acolo. a, ca mi-am amintit, ma duc sa vad daca ii e sete...
eu il iubesc pe dormea, i-am luat de curand zgarda noua si a invatat sa mearga la pas.il mai altoiesc din cand in cand cu calu' balan cand mai scapa la computer si apasa pe orice tasta ii vine mai usor, da de vreo juma de an il tin in camara ca sa nu mai am surprize, nici n-am mai auzit ceva legat de el de cand l-am introdus in acolo. a, ca mi-am amintit, ma duc sa vad daca ii e sete...

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Vedetzi? Vedetzi? Nu sunt singura care a avut aventuri cu limacsii. Asa ca nu va mai luati de mine si credeti-ma pe cuvant! Iubesc limacsii
eye, imi pun cenusa in cap, chiar n-am vazut ca ai scris "scabroasa". Dar nici asa nu sunt! Am zis!

eye, imi pun cenusa in cap, chiar n-am vazut ca ai scris "scabroasa". Dar nici asa nu sunt! Am zis!

-
river - Junior Member
eye si SOD...ati ramas niste copii. nu am pus pe nimeni sa ma sustina. Vadim a postat de capul lui. este administratorul forumului onlinesport si un cunoscut de'al meu.
daca nu vroiam sa plec de pe forum...nu plecam. totul a depins de mine. asta nu ati inteles voi. iar xkran stie lucru asta.
nu am urmarit nimic de la acest subiect...ci doar sa va anunt ca nu mai sunt admin.
doar mintile infantile ale unora...sunt plecate cu sorcova...si isi inchipuie ca doresc vreo sustinere.
vali sau xkran...va rog sa inchideti acest subiect. ce am avut de zis..am zis.
alegeti-va un nou admin..pe alt subiect.
acuma mai moshule, daca tot itzi arde de facut stouri ieftine, hai povesteste-ne cat ceri pentru una scurta, ca la tacam complet am aflat pretzul !
daca nu vroiam sa plec de pe forum...nu plecam. totul a depins de mine. asta nu ati inteles voi. iar xkran stie lucru asta.
nu am urmarit nimic de la acest subiect...ci doar sa va anunt ca nu mai sunt admin.
doar mintile infantile ale unora...sunt plecate cu sorcova...si isi inchipuie ca doresc vreo sustinere.
vali sau xkran...va rog sa inchideti acest subiect. ce am avut de zis..am zis.
alegeti-va un nou admin..pe alt subiect.
acuma mai moshule, daca tot itzi arde de facut stouri ieftine, hai povesteste-ne cat ceri pentru una scurta, ca la tacam complet am aflat pretzul !
-
SOD - Mesaje: 6035
bine tzai- revenit, darken!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
mi-am revenit de tot, am spalat si vasele din chiuveta azi- ceea ce ie eveniment la mine
Io am mai luat banuri la viata mea, pentru tot felul de chestii. Pentru antiamericanism, pentru lipsa de politetzuri, dar asta e de palmares
Io am mai luat banuri la viata mea, pentru tot felul de chestii. Pentru antiamericanism, pentru lipsa de politetzuri, dar asta e de palmares

riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
81 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii