Marcel shi Monica sau Monica shi Marcel?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Vixxen » Joi Mar 07, 2002 8:43 am

[quote]Initial trimis de Kryszti
[B]Vixxen, ma dezamagesti! Candy?!

no stai putin ca am zis" date fiind circumstantele"...
io am votat cu spitalul de urgenta
uite cum ma disculp ca la tribunal!
Fools' names like fools' faces are often seen in public places :silly:
Vixxen
Junior Member

Mesajde vladonne » Joi Mar 07, 2002 10:49 am

"Vladonne, daca te refereai la articolul din Ev.muzical, ce melodii plagiate au fost respinse cand nicola a intrat in finala "cu punctaj maxim"?! "

Shi pe mine m-a mirat ca Nicola a intrat in preselectzia finala cu un punctaj atat de mare. Chestia asta are doua explicatzii - ignorantza majoritatzii personajelor din juriu...(Shi asta nu e o acuza rauvoitoare...Da' parca nici nu-l vad pe Alifantis de pilda, ascultand Anastacia), dar shi datorita fatului ca inregistrarea este profi, iar sound-ul este de nota 10...Bashca, e shi foarte la moda. M-am mirat mai tare No Comment, pe langa care Nicola este o dulce incepatoare. Piesa lor seamana izbitor cu Sunmachine - Dario G.

"Kappa - ti-am zis, e o chestie de gusturi. Cred ca meritau mai mult, chiar!"

Shi mie imi pare rau ca n-au luat mai mult, insa sincer, nu era o piesa de eurovision. Sper insa ca odata reunitzi sa mai scoata ceva.

"Proconsul nu e printre cele mai proaste trupe, clar... Dar, dupa parerea mea, e mult-mult umflata din spate... "

Proconsul nu este o trupa umflata din spate, sau poate mai bine spus , susutzinuta. Este una dintre putzinele trupe de pe la noi, care dupa multzi ani de munca i se reconosc meritele . mi se pare cam singura trupa care a ajuns acolo, pe spezele lor. Pe Bodo il shtiu din anii '80 cand canta cu o trupa tare mishto, dar fara priza, ca la vremea aia la noi New Wave nu se prea purta. Astersic , daca imi aduc bine aminte. Poate nu shtii, da' drumu' lor pana aici a fost lung shi greu - carciumi, deschideri fara numar, zeci de alte trupe la activ pentru fiecare membru, bashca nishte ani de vase de croaziera. Sunt instrumentuishti de nota 10, care pot canta din orice pozitzie la orice ora, ceea ce sa fim serioshi , putzini din linia intai la ora asta pot face acelashi lucru. Nu sunt un fan , nici macar nu ma dau in vant dupa Proconsul, insa cand vad ca mai sunt shi oameni care ishi iau in serios munca, parca imi creshte inima. Consider ca fiecare astfel de trupa, este o palma data tuturor pulifricilor cu aere de vedeta.

"Ceea ce nu inseamna a nu are niste merite si ca nu are niste piese ok sau ca nu canta de ulte ori live f.bine... "

Live-urile sun live-uri...Cateodata iese bine, cate-odata iese prost. Sa nu uitam ca nu in fiecare zi e sambata. Se intampla shi la case mai mari. Nu lua cvoncertele care au fost puse shi pe disc ....Am ascultat de pilda nishte piraterii Maiden live, de puteam jura ca e vorba de Bamby...

"Dar mie nu mi se pare "cea mai buna trupa". Oricum conteaza mai putin..."

Cea mai buna trupa e aia care-tzi place. Nimeni pe lumea asta, nu este atat de impartzial, incat sa spuna despre o trupa care nu-i place ca e cea mai tare ...Asta e ceva de genul "ba ai mei sunt shi mai frumoshi shi mai deshteptzi"

"Eu ca inca nu stiu cati oameni cred ca preselectia a fost o gafa imensa, din toate punctele de vedere. Si asta dincolo de toate problemele cu ascultatul integral sau cu inregistratu'."

Preselectzia intr-adevar a fost cel putzin ciudata, dar din cu totul alte motive decat cele enumerate de tine. Pana la urma nici nu imi dau seama cum ar fi mai bine. Dar o sa avem doi ani la dispozitzie sa ne andim la treaba asta, nu ?

"Sincer, imi pare rau ca tu ai fost acolo, in juriul ala. Dar chiar daca nu o sa ma convinga nimeni ca tu ai fi votat pe interese (pt. ca desi ave,m opinii diferite de multe ori, am incredere in corectitudinea ta) "

Multam pentru votul de incredere ...Dar eu nu am fost in juriu... Shi daca ash fi fost chemat nu m-ash fi dus. Eu sunt departe de a fi un tip sangvin shi ar fi ieshit rau. Sunt doar foarte implicat in fenomenul muzical din romania, iar meseria pe care o practic, imi permite sa ajung in culisele multor evenimente de gen. Personal sunt de acord cu multe critici de-aici de pe forum, insa nu pot lua in calcul fara sa ma enervez, argumente gen "c'asha vrea mushchii mei". Poate ca d'aia shtiu ceva mai multe decat ajung in ziare. Pot sa-tzi garantez ca de cele mai multe ori, ce ajunge in ziare sunt doar firimituri...

"N-are prea mare importanta toata discutia asta si nu inteleg de ce tii neaparat sa fim pe "contre" si ai senzatia ca e o chestie personala."

Orice discutzie are importantza. Daca eshti un tip open mind, potzi afla multe lucruri noi, itzi potzi indrepta anumite convingeri ce pot fi eronate samd. Dar daca vrei tu, fie - cum e vremea pe la tine prin orash ?
Same shit, diffrent day...
vladonne
Junior Member

Mesajde vladonne » Joi Mar 07, 2002 10:59 am

Initial trimis de Vixxen

cred ca m/am exprimat greshit
nici nu mi/ai lasat impresia ca ai fi sustinator al duetului...sorry daca asha a reiesit probabil ca stau prost cu coerenta la ora asta...
mie kappa chiar mi/au placut...am zis doar ca nu cred ca se potriveau intr/un concurs ca asta...atat
in ceea ce priveste povestile, mi/ar fi placut sa shtiu mai multe despre trupa asta....but if ur upset...i'm off ur back

Pai cam asha se intzelsese din postul tau, dar daca zici matale asha, pana la proba contrarie te cred ...
Poveshti ...Hmmm, chestia cea mai mishto in ceea ce - priveshte pe baietzii de la Kappa, este ca ei sunt inventatorii uneia dintre primele gashti de metale grele din Romania , Grumaz numita. Era mai mult o legenda in cercurile rockerimii sfarshitului anilor '80. Miraculos este ca ei la vremea aia aveau multe chestii inm comun cu Jazz-rockul...De-acolo shi pana la nebuniile alea "Vom starpi pe labagii HJazz-mani imputzitzi", e un drum luuuuuung, luuuuuung de tot. Altfel neshte tzacanitzi, daca la ora actuala privim prin prisma Desperado shi Nightloosers...Nu ?
Same shit, diffrent day...
vladonne
Junior Member

Mesajde Kryszti » Joi Mar 07, 2002 12:38 pm

Vladonne, mi s-a parut ca stii niste chestii interne de jurizare, d'aia am presupus ca ai fost in juriu. Oricum, e prea tarziu sa se mai schimbe ceva, asa ca nu mai conteaza...
Bodo are vechi state de plata in Buftea. Despre el stiu destule! Seriozitate la Proconsul - categoric! Asta e unul dintre punctele lor forte. Dar vezi tu, ultimul hit mi se pare cel putin prost (ala cu inima...).
A fi in juriu nu era o mandrie, ci o rusine, asa ca am revenit la o parere buna despre tine :) !
Uite sistem de desfasurare: cu calificari si tot ce trebuie, toate pe tv. Deci toate participantele sa fie ascultate de public si sa fie totul transparent!

Vixxen, esti iertata ( :hehe: )!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii