Fumatul

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Fumezi

da
98
49%
nu, n-am incercat niciodata
50
25%
foarte rar
23
12%
m-am lasat
27
14%

Voturi totale : 198

Mesajde I`m With You » Joi Mar 18, 2004 5:52 pm

Mie nu`mi place cand fumez...mirosul de tzigara care se depune pe haine shi din acest motiv ma dau cu " o tona" de parfum.
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Vin Mar 19, 2004 6:16 pm

prima oara m-am apucat de fumat in clasa a 6-a cu niste prieteni in scari de bloc si era sa si mor din asta odata... si m-am lasat...acuma nu suport deloc nici macar sa simt fumul de tigara... din pacate amandoi parintii mei sunt fumatori deci ocazional mai fumez si eu cate o tigara...
preferatele mele au fost Yves saint laurent mentolate...
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde 120dB » Sâm Mar 20, 2004 4:01 am

tzigarile itzi distrug sanatatea...da sincer..cine ishi doreshte sa ajunga la 60 de ani shi deabia sa mearga shi sa ii doara oasele tot timpu cand ploua? de murit tzotzi murim..shi itzi protejezi plamanii ca sa intri in accident pa autostrada sau ceva?
man made beer.
god made weed.
who do you trust?
120dB
Junior Member

Mesajde cubu » Dum Mar 21, 2004 8:43 pm

Mei, mie imi place sa fumez si nu am de gand sa ma las. Macar stiu de ce mor.
indescifrabil
cubu

fumati, ai?

Mesajde thesoulline » Sâm Mai 01, 2004 12:40 am

Am fumat vreo 8-9 ani la greu, in urma cubaneze + chinezesti, ca doar la combinatii mai aveam rezultate, deh. Ala care zice 3-4 pachete la zi crez io ca nu fumeaza, sau ce? Pai la 5 minute de cui vin taman peste 6 ore juma'. Pai tu lucri la camp, sau une, bai, ca mori in fumul tau pesonal...
De motive, nu prea am inteles io ca de ce trage al meu tata de tigare si l-am rugat si io, copchil, deh, sa-mi explice si mie cumva. M-a trimis ba la joaca, ba la teveu, asa ca i-am promis ca fumez io sa ma lamuresc. Asa ca io m-am lamurit de tot, intr-un an am ajuns la zero, ca eram intoxicat rau de tot si cu olea' dha ulcer dashcis, adica mai iesea olea' tha sange p'afara. Asa ca am tras io concluzia ca daca la jdha tigarete la zi nu m-am lamurit, nici nu am la ce, jos sistemu', nu ? M-am reparat la interne, doi ani, am scos ceva carbune dhan plamane, asa, ca la varfu' de chibrit, o luna, trei luni to' felu' dha mizerii negre si galbui, tuse oleaca si punct.
Acu' , poa' iti fi curiosi, tutunul are radiu si strontiu in procentaje mari si foarte mari fata de alte plante (ex. si ceaiul verde !), nicotina (asta noutate!), iar obiceiu' cu trasu' la plaman se lasa cu gudroane, monoxid de carbon dha ataca celula lu' nervu', blocarea mecanica a bronhiolelor si alveolelor pulmonare, deh. Asta nu-i chiar cel mai rau, efectul cel mai nasol e la nivelul influentzei psihice si ideatziei, ca dak am amintirea buna, e iarba draqului, nu? Efectul unei tzigari dureaza intre 15 si 30 de minute, prin insumare expunerea este diferita de adunarea algebrica sau liniara.
Sfat bun si la haia care trag shi la haia care nu trag: fratzilor, nu sa merita !
Altfel, care vrea sa traga, sa traga, dar io m-am saturat shi nu-mi mai trebeshte dha loc...
thesoulline
Junior Member

Mesajde posedata » Sâm Iul 03, 2004 10:00 pm

nu m-as apuca sa fumez.Doamne feri!!!!Imi stric sanatatea,frumusetea
Love makes the world go round and round......
posedata
Junior Member

Mesajde Necko » Sâm Iul 03, 2004 10:23 pm

eu m-am lasat de fumat in '88.

dupa ce fumasem 12 ani. inainte sa ma las, fumam aproape un pachet pe zi. in ziua aceea am stins tigarea si mi-am zis: asta-i ultima. si asa a fost. nu mi-a fost deloc usor. de atunci nu am mai fumat niciodata. nici nu mi-e pofta, dar nici nu ma deranjeaza fumul de tigare. singurul meu regret a fost ca m-am lasat inainte de revolutie, cind pentru un pachet de marlboro as fi dat oricit. nu mi-a parut bine niciodata ca m-am lasat de fumat. as fi vrut sa pot fuma doar ca sa ma simt bine, ocazional, la un pahar de bautura buna, la o intilnire cu prietenii, o tigare macsim doo (c.d.). dar nu as fi fost capabila. asa ca de atunci nu am mai fumat niciodata.

si da. tutunul dauneaza grav sanatatii (n-am spus-o eu! am citit pe niste panouri publicitare mari de tot).
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde nodingat » Dum Iul 04, 2004 12:16 am

de fiecare data cand aud ca cineva a reusit sa se lase de fumat incepe sa licareasca-n mine speranta ca poate o sa reusesc sa ma las si eu...
sunt mai bine de 10 ani de fumat cel putin 1 pachet/zi... am incercat de cateva ori sa ma las, nu actul fizic de a ma lasa de fumat e problema in ceea ce ma priveste, e vorba de intregul mecanism psihic din spatele acestui gest. adica ma las cu usurinta odata ce imi propun in schimb la prima depresie ceva mai serioasa ma reapuc si cum am cel putin 1-2 depresii serioase pe an...
ar fii ok daca as fuma doar in alea 2-3 zile sau o sapt. in cel mai rau caz, cat ma tine, numai ca depresia trece deprinderea ramane...
unul dintre prieteni imi zice cand ma mai aude ca vreu sa ma las ca "sa te lasi de fumat e cel mai usor lucru... numai io m-am lasat de vreo 200 de ori!"
in posturile de mai sus cativa dintre fumatori au incercat sa aduca drept argument/scuza la adresa acestui viciu libertatea fiecaruia dintre noi de a-si trai viata in maniera in care o doreste.
uneori imi doresc sa fiu constrans sa nu fumez... poate ceva de genul prohibitiei dar raportata la tutun...(Doamne ce patetic... termin de batut randurile astea si ma duc sa-mi aprind o tigara... macar nu fumez unde dorm! :) )
nodingat

Mesajde Matrashita » Dum Iul 04, 2004 5:36 am

He he he!Privesc ce am scris pe thread-ul asta exact cu un an in urma si nu ma recunosc:)...Spuneam ceva de genul "Stop smoking people!"...Acum n-ash mai putea spune nici in ruptul capului chestia asta...Pt ca m-am apucat cam in octombrie 2003 sa fumez mai serios si uite ca am ajuns la cam 15-20 tzigari pe zi(mentolate,altceva nu suport,dar tot tzigari sunt!:p)...si imi place sa fumez,ma calmeaza...de fapt asta e impresia.
Ce sa-i faci,prietenii stiu de ce:)
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Love2Fly » Dum Iul 04, 2004 7:52 pm

Esti o victima a anturajului bre Matrasitzo....da' inca nu e timpul pierdut sa te lasi....acum cat inca esti la 15 cuie pe zi. Daca ajungi pe la 20-30 esti pierduta.
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Black Eyes » Lun Iul 05, 2004 1:33 am

Nu fumez, si nici n-as vrea...
Am incercat...pe la 12 ani...nu prea am vazut care-i shpilu`. Nici nu vreau sa mai incerc, ca poate o sa-mi placa, si nu vreau sa m-apuc de pe-acu`. Oricum, nu-mi place sa vad ca o fata fumeza...la baieti, e acceptabil, insa la fete, nush...nu mi se pare frumos.
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
Black Eyes
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Iul 05, 2004 10:37 am

duamne fereshte, nici mie num place sa vaz ca o fata fumeaza, cum ash fi io, de exemplu. tocma de aceea cand am un pachet de tzigari shi mai sunt shin public ma grabesc ca sal termin cat mai repede posibil, ca nu cumva sa ma coplesheasca rushinea. ~p

draga matrashito, cu regret itz spun, da' tu fumezi paie. daca tot itz strici plamanii, macar fa-o la modul serios, nu-tz mai bate joc de iei. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iul 05, 2004 11:31 am

dar tu ce fumezi, nocturno ? pipa ?
(noaptea horcai ? )
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Lun Iul 05, 2004 11:34 am

nu fumez...nu pot fuma....sunt alergica la fumul de tzigara....fac ca trenu...ma rog...locomotiva:yD...cand simt fumu de tzigara...
kahlan
Junior Member

Mesajde Shaki » Lun Iul 05, 2004 11:43 am

Hihihi si eu am incercat sa fumez pipa... tot la nishte amici... numai prostii fac :D
N-am reusit, bineinteles, k eu nu-s in stare sa fumez tigari, darmite pipa... am inteles k e mai dificil de fumat pipa, tre' sa shtii cum...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde nocturna » Lun Iul 05, 2004 11:48 am

shaki, lojic. la fel shi cu tzigarile sau cu orice alt lucru care necesita o cat de minima interactziune sau chiar un minim de efort. tre' sa shtii cum.
nici macar pipa pacii.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde nae cinefil » Lun Iul 05, 2004 1:48 pm

da domle, fumez! am votat in consecintza!
in 12 ani de cand fumez. m-am lasat o singura data vreo 3 luni!
asha cum m-am apucat de fumat dintr-un motiv anume(n-are importantza cat de serios sau neserios ar parea acum), asha o sa ma shi las! deocamdata n-am nici un motiv insa!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde baixinho© » Lun Iul 05, 2004 2:19 pm

a fuma pipa este o chestie total diferita de a fuma tigare si nu refer neaparat la faptul ca pipa are o forma iar tigarea alta. exista pe vremuri celebrul tutun Matelot pentru pipe (bun rau cum vine vorba aia), dar din ce am inteles de la cunoscatori, nu se prea mai gaseste, iar cand dai de el costa de te usuca. cine incearca sa puna tutunul din tigari in pipa si sa dea important isi bate joc si de tutun si de pipa si de tigarea stricata in acest mod.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Shaki » Lun Iul 05, 2004 2:31 pm

Da mey shtiu...proprietaru pipei era cunoscator, si eu vroiam sa zic mai sus k tre sa fumezi intr-un fel anume, adik sa inspiri fumu' si sa-l retii sau cam asa...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde eyewitness » Lun Iul 05, 2004 2:33 pm

tutunu de pipa se taie in fasii mai lunji si mai late decat tutunul obisnuit. uneori se fierbe cu arome ,se usuca si apoi se consuma. tutun de pipa bun si accesibil , dunhill, amphora, drum, brandaris si multe altele. avantaje, nu se trage in piept decat fuarte, fuarte putin, mai mult se pufaie. este un pas catre a te lasa de fumat. ie mai acceptabil mirosul aromat de pipa decat cel de tigara obisnuita pentru nefumatori. inconveniente, dupa 20 de pipa ramai cu gura stramba de la pipa tinuta in gura atata timp si posibilitatea aparitiei cancerului la limba
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Izabela » Mar Iul 06, 2004 12:01 pm

Nu sunt fumatoare si urasc fumul de tigara.Am "fumat" doar o singura data in viata la banchetul de terminare a clasei a opta in '92.Vreau sa spun ca atunci toti pustii au pus tigara in gura,fete sau baieti.Si eu am cerut de la cineva doua tigari KIM.Cica scria ca-s mentolate.Si cand o bag in gura nici vorba de mentolat.Am tras asa in gura fara nici un rost prima tigara,a doua am aruncat-o dupa aia.Altii isi pusesera cate doua tigari in gura sa para mai smecheri.Si de atunci cine s-a lasat atunci(ca mine) e nefumator si azi iar cine a continuat fumeaza si azi.
Suntem o tara necivilizata,cu oameni fara minte.Adica daca pui afisul ala cu "Legea fumatului in spatii publice inchise" pe perete in firma,se-ntreaba fumatorii mirati si ofensati "Dar de ce?N-are ce sa se aprinda aici!" nici prin cap nu le rece ca "stai omule,ca-i vorba de sanatatea celorlalti".
Astept si ziua cand la concerte oamenii vor flutura si aici bastonase fosforescente colorate in loc de brichete.
Izabela
Junior Member

Mesajde whatever » Vin Iul 09, 2004 11:56 pm

eu am reusit sa ma las si ma simt mai bine din toate punctele de vedere :)
whatever

Mesajde pacha » Dum Iul 11, 2004 2:20 pm

am fumat si m-am lasat (de 11 ani )
ma intreb de ce dracu m-am apucat
pacha

Mesajde demonxxus » Lun Iul 12, 2004 1:50 pm

Fumez si eu de vreo 12 ani si am incercat sa ma las, dar nu m-a tinut mult. De ce m-am luat? S-a apucat cineva de fumat constient de ce face? Sau din teribilism? Eu spun ca e o boala a copiilor (de fapt cunosc si cativa care s-au apucat de fumat pe la 25-30 de ani). Presupun ca cei ce se apuca de fumat vor sa fie in rand cu lumea (in care traiesc ei). Copiii vor sa para mai maturi, sa fie vazuti mai bine de catre prieteni (dupa tampenia americana "most popular). Cei mai maturi presupun ca se iau de fumat din snobism.
M-as lasa de fumat dar nu am vointa. In plus toti pe care ii cunosc fumeaza (mai putin mama). E un viciu foarte nociv (nu incerc sa tin eu predici acum, s-au scris destule), dar inca traim intr-o societate in care majoritatea sunt fumatori. Sa fie lipsa de educatie, ca in orice alt domeniu?
OOps, am scris prea mult!Sorry!!!
Nimic, nimic nu poate schimba lumea!!
demonxxus
Junior Member

Mesajde Goddesss » Lun Iul 12, 2004 4:15 pm

De mica mi-am vazut parintzii cu tigara in mana si de multe ori copiii urmeaza exemplul parintilor pentru ca la o varsta frageda nu ne dam seama daca e bine sau rau pentru ca vedem ca parintii nostrii fac un lucru si cum ei ne invata numai de bine.. credem ca ce fac ei fac un bine.Ei .....pe mine ma fascina modul cum fuma mama... si asha m-am apucat..prima oara am tras la 12 ani am vrut sa vad ce e e asha de special de mama nu mai lasa tigarea aia o data jos ...
Am vazut..a fost interesant....si apoi... cu prietenii am inceput sa fumez mai mult....si asa se apuca multa lume.Eu nu am facut-o ca o faceai ei.Vroiam sa fumez ca mama.. poate suna ciudat.... dar asha a fost la inceput. Acum am crescut(sa zicem..) insa stiu ca o data mai devreme sau mai tarziu o sa mor.... nu-mi pasa.Fumez ca ma simt bine... uneori ma linishteste......
Nu vreti sa fumatzi....nu fumatzi..nimeni nu va obliga..dar.... daca totushi daca nu vreti de ce tot va apucatzi?Incerci.... dar apoi o lashi... multi.... nu o mai lasa... si nu e vorba de dependentza ca nu e un drog ff puternic intr-o cantitate mica.
Fiecare face ce vrea cu viata lui......
"Some people are so afraid to die that they never begin to live."
Henry Van Dyke
Goddesss
Junior Member

Mesajde Mona » Lun Iul 12, 2004 4:16 pm

Am inceput sa fumez la 18 ani, de proasta! Mi se parea ca asa sunt mult mai interesanta! Acum vad ca nu e asa, dar e cam tarziu. Am incercat de zeci de ori sa ma las de fumat, nimic n-a mers! Am mancat un sac de seminte de floarea soarelui, mai ceva ca suporterii pe stadioane, mi s-au umflat buzele de sare, dar tot la tigara visam! Am incercat cu bomboane, de era sa dau in diabet, dar tot degeaba! Am incercat cu consiliere la cabinete de specialitate, am mestecat guma cu nicotina, am citit NUTUTUN. ro, mi-am facut radiografie pulmonara crezand ca daca imi spune un medic ca se vede, asta va avea un ascendent asupra viciului si a slabiciunii mele (stupoare: radiografia a iesit bine, la fel si restul analizelor, capacitate pulmonara si celelalte!). Pustiul meu (are 10 ani) nu vrea sa ma pupe de noapte buna, pe motiv ca miros urat, si asta ma doare, nu pot face altceva decat sa ma spal des pe dinti si sa am mereu in buzunar Orbit. Concluzia mea a fost ca sunt un om slab, dar inca nu renunt la ideea ca intr-o zi voi reusi! Pana atunci spun tuturor care au sau n-au chef sa ma asculte: NU TE APUCA DE FUMAT!
Mona
Junior Member

Mesajde Addianna » Mie Iul 14, 2004 3:20 pm

Eu m-am apucat din generala...m-am lasat influentata de colegi. La incepu era din teribilism, eram si noi clasa a opta si ne dadeam tari, ca cica daca fumezi esti considerat mai matur. Ne intalneam in orele cand chiluleam prin toalete si fumam. Era frumos si pentru ca era riscul sa ne prinda profii.
Din pacate din chestia asta am ramas cu uratul obicei de a fuma...mai ales cand sunt in prezenta fumatorilor.
Addianna
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Mie Iul 14, 2004 3:57 pm

Taicamiu si bunicamea fumau pe vremuri cate 2 pachete pe zi si as fi putut sa ma apuc si eu dar dupa ce am pus prima data tigarea in gura si mi s-a facut rau, mi-am pus o simpla intrebare: De ce as fuma? Nici pana azi nu am gasit raspunsul.
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde Cemah » Mie Iul 14, 2004 7:10 pm

dj_jaxxx mai gandeste-te ,sigur o sa-l gasesti
Cemah
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Mie Iul 14, 2004 8:05 pm

Nu-l gasesc pentru ca nu exista.
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma