Rock (Limp BIZKIT)

heavy metal, speed'n thrash, gothic, death...

Rock (Limp BIZKIT)

Mesajde deviluss01 » Mie Mar 06, 2002 8:55 am

Totdeauna Limp vor fi cei mai buni!!!
deviluss01

Re: Rock (Limp BIZKIT)

Mesajde ForeverWild » Vin Mar 08, 2002 9:13 pm

Initial trimis de deviluss01

LOL
Limp Bizkit nu vor fi niciodata cei mai buni...
Bullshit and speculation
ForeverWild
Junior Member

Re: Rock (Limp BIZKIT)

Mesajde spotless » Sâm Mar 09, 2002 3:09 pm

Initial trimis de deviluss01

mane
sa shtiii ca LIMP BIZKIT sunt shi vor fi in continuare cei mai buni
shi trebuie sa ne ashteptam la surprize din parte chitaristei (Amy)pe care a votat-o trupa
spotless

Re: Re: Rock (Limp BIZKIT)

Mesajde darkslide » Sâm Mar 09, 2002 3:16 pm

Initial trimis de spotless

mane
sa shtiii ca LIMP BIZKIT sunt shi vor fi in continuare cei mai buni
shi trebuie sa ne ashteptam la surprize din parte chitaristei (Amy)pe care a votat-o trupa

sa shtii ca ai dreptate! they rule! apropo de chitarista, am citit in BRAVO shi cred ca o s- o aleaga! totushi tot ei o sa ramana cei mai tari!

just keep on rollin' baby!!!
darkslide

Mesajde Zgubilici » Sâm Mar 09, 2002 11:34 pm

limp bizkit best sau worst, mai bine dati si voi niste argumente, ca asa trece mingea dintr-un teren in altul dupa cum o bate vantul, nu dupa cum loveste jucatorul
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde ForeverWild » Dum Mar 10, 2002 9:18 am

Initial trimis de Zgubilici
limp bizkit best sau worst, mai bine dati si voi niste argumente, ca asa trece mingea dintr-un teren in altul dupa cum o bate vantul, nu dupa cum loveste jucatorul

Limp Bizkit au furat recent material de la sute de chitaristi iar imbinarea rapului cu rockul e chiar cea mai mare porcarie.. as vrea sa-l vad pe Fred Durst lovit de un tren..
Bullshit and speculation
ForeverWild
Junior Member

Mesajde Aliosha » Dum Mar 10, 2002 8:03 pm

Dupa cum spunea Mike Patton:

"it's for 13-year-old morons! Believe me"
"Against modern football."
Aliosha

Limp vor fi cei mai buni.....

Mesajde lycagon » Joi Apr 11, 2002 10:46 pm

Sunt tari de tot dar oricum as vrea sa-i vad ce vor face fara Wes Borland care era the main compositor.
Cred ca nu vor mai fi ca la inceput...vor cobora stacheta....
sa vedem....
lycagon

Mesajde iCoRy » Mar Iun 29, 2004 10:41 pm

nu imi place sa zic despre nici o formatie ca sunt "cei mai buni", pentru ca asa ceva nu exista si totul e relativ.Dar oricum m-a intristat plecarea lui Wes Borland pentru ca el facea marea parte din limp.Nici nu am ascultat noul album si nici nu o sa ascult pentru ca in primul rand deja cele 2 piese date pe toate posturile "eat you alive" si "behind..." nu mai suna asa cum a sunat, bateria deja suna "caca", basul iarasi, iar despre chitara nici sa nu vorbim mai ales despre ce teme face noul chitarist, iar in al doilea rand nu are rost Limp fara Wes :nope: !!! Pacat...mare pacat!

Wes why the fuck did you leave???

Oare stie cineva de ce o plecat pentru ca sunt o gramada de versiuni!!???IO zic ca sa certat cu Fred iar cand doi oameni cu personalitati tari se ciocnesc, unul pleaca!

peace
iCoRy
Junior Member

Mesajde whatever » Mar Iun 29, 2004 10:55 pm

Aliosha, mi`ai luat replica :D
whatever

Mesajde The_FrozenLord » Mie Iun 30, 2004 9:11 pm

Imbinarea rap-ului cu rock-ul e cu adevarat o mare porcarie ;j . Exista melodii care vin bine cand esti nervos, de obicei cele violente: Pollution, Hot Dog, Nobody Loves Me, dar in rest totul e gunoi!
Ultimul album e chiar insuportabil!! Cel mai mare cacat al lor (printre multele).
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde whatever » Mie Iun 30, 2004 9:50 pm

"Imbinarea rap-ului cu rock-ul e cu adevarat o mare porcarie "

hai chiar ? si macar de LB ar face rap metal, ceea ce nu e cazul, dar ia pune mana pe Rage Against The Machine si zii ca si aia e o mare porcarie.Sau Body Count, sau Red Hot Chili Peppers perioada 87-89. Hot Dog ca si restul pieselor LB sunt mizerii si in nici un caz nu se pot numi violente, si nici pana azi nu pot intelege cum a avut jegul ala de Fred Durst tupeul sa parodieze versurile lui Trent Reznor.
whatever

Mesajde nocturna » Mie Iun 30, 2004 9:58 pm

...sau sa cante Thank You alaturi de Page, la EMA 2001. care cu ceva vreme in urma procarea tot ce insemna rock vechi, deci clasic. halal! Page ar fi trebuit sa-l scuipe, nu sa accepte sa cante alaturi de el.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde The_FrozenLord » Lun Iul 05, 2004 7:19 pm

whatever scrie:si nici pana azi nu pot intelege cum a avut jegul ala de Fred Durst tupeul sa parodieze versurile lui Trent Reznor.

La ce te astepti de la un jeg? Si piese mentionate mai sus de mine intra 100% in categoria rap-metal, chiar dak nu sunt cine stie ce...
In schimb am ascultat RAtM si RHCP si nu mi-au placut.
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde whatever » Lun Iul 05, 2004 10:48 pm

piesele respective intra poate in categoria rebuturi, nu la rap-metal. Dar nu te inteleg.Prima data zici ca imbinarea rap-rock e o porcarie, apoi zici ca piesele respective merg bine cand esti nervos, deci implicit le poti asculta fara prea mari probleme(desi intra pe un stil pe care nu il suferi) Poate vrei sa intrii in detalii.

Ps - nu ti-au placut ratm sau rhcp dar ti-au placut piesele alea. Braaaaaaaaavo.
whatever

Mesajde Satanclaus » Lun Iul 05, 2004 10:59 pm

Rap-metal ? Eu zic ca o cam dau in hardcore... bine fara succes, dupa parerea mea raman la nivel de trupa comerciala, care nu are nimic interesant legat de stil/versuri, si nici nu au adus nimic nou..
species come and go. but the earth stands forever fast.
Satanclaus
Junior Member

Mesajde GreyV » Mar Iul 06, 2004 10:57 am

Nu intzeleg de unde pana unde se ajunge la concluzii de astea eronate.LB nu da nici pe departe in hardcore, shi nici in rap metal, ei nu vor face niciodata metal sunt sigur de asta.Reprezinta pur shi simplu un stil de muzica, careare adeptzi in randul celor mai "tinerei" shi se pare ca din perspectiva lor fac treaba destul de bine.
Shi inca ceva : cred ca ceva de genul "Jegul ala de Durst" nu'shi are deloc rolul pe'aici, se poate adrsa orice injuratura oricarui cantaretz.
Cam asta'i !
GreyV
Junior Member

Mesajde iceey » Mar Iul 06, 2004 3:17 pm

am auzit tot felul d pareri...cum k ar fi hardcore,rap`metal...ba unii ar fi zis ca e d fapt punk(lol)!sunt convins ca nu e nici una din astea dar c canta d fapt limp bizkit...la c categorie ii putem integra ???alternativ??
light that shit, smoke that shit, pass that shit!!!
iceey
Junior Member

Mesajde whatever » Mar Iul 06, 2004 6:15 pm

GreyV, ai zis cantaret, ceea ce nu e cazul lui Fred Durst. Si cum altfel sa categorisesti un individ care isi bate joc de muzica si care parodiaza versurile unui alt invidiv considerat de toata lumea mult superior lui din toate punctele de vedere(Trent Reznor)

iceey sfatul meu este sa nu iti spargi capul cu intrebari la care oricum nu o sa gasesti un raspuns pe masura. Asculta`i daca iti plac, nu ii asculta in cazul contrar. Simplu. Eu zic ca ii putem incadra la categoria rebuturi ca sa si raspund la intrebarea ta :D
whatever

Mesajde Titina » Vin Iul 09, 2004 7:07 pm

lolza...oricand pot veni altzii mai buni...sau chiar in trecut sa fie altzii mai buni...nu potzi zice asha deodata de o formatzie k e CEA mai buna...shi mie-mi plac,dar nu zic k-s cei mai buni...
Titina
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Sâm Iul 10, 2004 2:24 pm

whatever scrie:piesele respective intra poate in categoria rebuturi, nu la rap-metal. Dar nu te inteleg.Prima data zici ca imbinarea rap-rock e o porcarie, apoi zici ca piesele respective merg bine cand esti nervos, deci implicit le poti asculta fara prea mari probleme(desi intra pe un stil pe care nu il suferi) Poate vrei sa intrii in detalii.
.

Vroiam sa spun ca iti cresc adrenalina din sange ascultate la un anumit volum in anumite situatii, cel mai des cand nu eshti prea constient. Cand sunt linistit, de ex., imi dau seama de calitatea produsului ascultat. Si inca ceva: ce intelegi tu prin rebuturi?
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde whatever » Dum Iul 11, 2004 1:43 am

irelevanta faza cu adrenalina din sange, poti sa asculti asa si ceva piesa rave sau trance sau dnb si tot se ridica adrenalina(IN special cand nu esti constient). Prin rebut inteleg (referindu-ma la muzica) o melodie/formatie de calitate slaba din pdv al versurilor si mesajului. Optional ma mai gandesc si la atitudinea trupei sau solistului ca el cam iese in fata. Exemplu - Limp Bizkit, Papa Roach, Alien Ant Farm, Evanescence, etc etc.
whatever

Mesajde Satanclaus » Dum Iul 11, 2004 1:43 pm

Sunt de acord cu whatever, la o piesa conteaza mult mai multe decat faza cu ridicarea adrenalinei din sange, totusi din pacate multi nu vad "dedesubturile" mai importante..
Satanclaus
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Lun Iul 12, 2004 7:30 pm

Despre Limp Bizkit nu pot sa spun k au cine stie ce dedesubturi sau mesaje puternice. Sunt de acord ca nu numai "adrenalina din sange" conteaza, dar cand nu esti constient (sper k se intelege despre ce vorbesc) nu prea esti cu gandul la mesaj la o melodie de-asta masturbatoare.
Probabil cu trecerea timpului o sa ma maturizez shi eu shi furia mea n-o sa mai poata fi alimentata de melodii gen LB
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde whatever » Lun Iul 12, 2004 9:17 pm

treaba ta ce asculti cand esti drogat, eu preferam cu totul alte chestii (din motive logice) , dar e deja prea mare devierea de la subiect si eu zic sa ne oprim aici. Noroc cu incheierea lordule ai mai salvat ceva :D

Care din voi a vazut Celebrity Death Matchul cu Hetfield vs. Durst ? absolut superb cat isi bate joc James de Bizkit si cum se termina totul la final.
whatever

Mesajde Rock_girl » Joi Iul 15, 2004 1:12 am

E cam ciudat sa sp k "Limp sunt cei mai tari"...imi plac limp bizkit, cel putin My Generation si "Behind blue eyes" sunt supertari dar nu as putea sa-i ascult la nesfarsit..oricum mai au mult de invatat...
Rock_girl
Junior Member

Mesajde Satanclaus » Joi Iul 15, 2004 9:33 am

Iti place "Behind Blue Eyes" ? - piesa e preluata de la "The Who's ", care cantau prin '70, '80.. si io zic ca faza asta cu preluatu' spune destul de multe despre o formatie..
Satanclaus
Junior Member

Mesajde b09d4n » Joi Iul 15, 2004 10:11 am

Faza cu limp bizkit e cam nesarata... la cat de mult cocheteaza cu HipHop-ul il asculta si raperii... iar mai nou, dupa Behind Blue Eyes il asculta spre surprinderea mea si manelistele. Nu e un lucru rau ca au o audienta asa de larga, dar au scazut mult in ochii mei din cauza asta.

Preluatul de la alte formatii e un lucru atat de firesc incat nu cred ca mai intereseaza pe cineva. Nu stiu daca astazi am mai fi auzit de Tainted Love sau Black Betty daca nu ar fi fost preluate.
-------------------
b09d4n#yahoo.com
b09d4n
Junior Member

Mesajde LeSharK » Joi Iul 15, 2004 1:57 pm

primele doua albume sunt foarte bune.. insa restul e atat de comercial.. strigator la cer!
Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

Mesajde Rock_girl » Joi Iul 15, 2004 2:01 pm

Stiu k "Behind blue eyes" e o preluare dar ca sa fiu sincera nu stiam sigur cine-o canta...o sa ascult si varianta originala...da, intr-adevar o preluare poate spune multe despre o formatie dar sunt multe melodii care mi s-au parut mult mai tari decat in varianta originala spre exemplu "Sweet dreams" sau "Tainted love"...dar nu zic k asta poate fi si cazul celor de la Limp Bizkit...
Rock_girl
Junior Member

Următorul

Înapoi la Rock international