)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
hai n-o mai da acuma la intors. recunoaste. ce te ascunzi atata dupa deget?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Se intampla lucruri stranii... adineauri mi-a disparut wallpaper-ul cu Shakira, dupa care a cazut netu (ma gandeam sa-l fixez cu super-glue), dupa care s-a restartat compu singur-singurel...
Darky souler, daca iti place de piscotu, da-i pm de pe contu tau... si nu ma mai bate pe mine la cap cu asta, mi-ai trimis deja 44 de pm-uri de az-dimineatza, am inteles k eshti indragostita si zdrobita, da nici asha
Darky souler, daca iti place de piscotu, da-i pm de pe contu tau... si nu ma mai bate pe mine la cap cu asta, mi-ai trimis deja 44 de pm-uri de az-dimineatza, am inteles k eshti indragostita si zdrobita, da nici asha

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
"draga" mea shaki (cu ghilimoace de rigoare), in primul rand ca poate daca tu m-ai ajuta sa imi repar calcu nu ti-as mai trimite 44 de pm-uri (desi ai cam umflat la numaratoare, da' treaca de la mine), ci te-as stresa doar pe ym
in al doilea rand, cum as indrazni eu sa iti fur iubirea vietii tale? ;D eu vroiam doar sa te ajut ca tu nu prea esti omu cu initiativa *p
in al doilea rand, cum as indrazni eu sa iti fur iubirea vietii tale? ;D eu vroiam doar sa te ajut ca tu nu prea esti omu cu initiativa *p
prea multe defecte si doar o viata
-

dark_soul - Junior Member
daca tot va dati pemeie si daca tot v-ati facut si curat prin iele io zic sa va continuati dialogu tot acolo
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Oameni buni am intrat pe situ lu Depechemind, plictisarta, ie kktor. Depeche esti nebuna, in ritmu asta la 20 ani te sinucizi. 

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
Hai mah piskeshule ca esti amuzant. De-o ora de cand vad postul asta al tau rad incontinuu.
Asadar, intrand azi pe alternative, am observat o chestie super dejteapta: cine mi-a sters atasamentul? Da, ala ultimul!
Banuiesc ca aleeasi persoana o sa mi le stearga si p'astea doua care urmeaza:
Asadar, intrand azi pe alternative, am observat o chestie super dejteapta: cine mi-a sters atasamentul? Da, ala ultimul!
Banuiesc ca aleeasi persoana o sa mi le stearga si p'astea doua care urmeaza:
- Fişiere ataşate
-
- om ban.jpg (322.43 KiB) Vizualizat de 1310 ori
-
- desteapta treaba dom'le.jpg (80.24 KiB) Vizualizat de 1308 ori
-

dEpEchEmIND - Junior Member
astazi darky pleaca la mare, iar eu nu pot sa viu din cauza problemelor interne. unde ma inscriu le lista homleshilor? :-S
depeche, ca tot intrebai tu acu' ceva vreme: http://www.newcity.go.ro
depeche, ca tot intrebai tu acu' ceva vreme: http://www.newcity.go.ro
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

gabuba - Mesaje: 6847
gabizzule, poti sa vii sa dormi la mine pe terasa, am shi pisica portocalie sa iti tina de cald
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Din ciclul"vreau sa fiu mare ( ca sa pot fooote):
Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi.
Este vorba de gabuba dragii mei, un mare om, sa ne gandim ca el va fi mai ceva peste vreo 2 ani, shi mai ceva peste 4 , cel mai ceva peste 10 shi supremul ceva peste 50.
Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi.
Este vorba de gabuba dragii mei, un mare om, sa ne gandim ca el va fi mai ceva peste vreo 2 ani, shi mai ceva peste 4 , cel mai ceva peste 10 shi supremul ceva peste 50.
-

piskeshu - banned
Ai picat in derizoriu gabutzule maica, ia incearca tu sa reexaminezi propozitia aia .Stiu ca logica se face chuar in clasa a 9 -a, deci poate te prinzi.
-

piskeshu - banned
piskeshule, inchide repede clitoris.com si concentreaza-ti neuronu (cu atentie nu distributiva) la ceea ce scrii, si nu-l mai arunca ca pe o mingiuta de tenis pe forum, ca uite ce spui. hai curata neuronu, parfumeaza-l si mai incearca o data. am incredere.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

Vezi ca io sunt pe http://www.88by88.com, io nu intru pa situri unde imi arata ce-i clitorisu shi cu ce se mananca. Astea educative ti le las tie!
-

piskeshu - banned
eh nu intr(i)(i)(i)(i), caterica de blonda trista, te documentezi si tu inainte sa incerci sa degusti gura dintre picioare a lu' cici garls. da' hai ca te las sa te afunzi mai bine in studiul indexului clitoris.com (apropos, ai reusit sa treci de index?) . sa ne anunti, daca mai apuci, cu ce se mananca gura lu' cici garls si ce gust are, sa stim sa nu incercam.
ah, ce-i ziceai lu depeche? ca ajunge la 20 de ani sa se sinucida? pai mai bine decat sa ajunga la 24 traiti inutil in compania plictisitului neuron propriu si personal.
esti veriga cu un singur neuron, drum bun, la revedere!
ah, ce-i ziceai lu depeche? ca ajunge la 20 de ani sa se sinucida? pai mai bine decat sa ajunga la 24 traiti inutil in compania plictisitului neuron propriu si personal.
esti veriga cu un singur neuron, drum bun, la revedere!
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

Domnule Cineva, nu ma mai amuzati, ba chiar ma plictisitzi. Deci mai povestim, cand iti gasesti umoru.
Domnule Cineva, nu ma mai amuzati, ba chiar ma plictisitzi. Deci mai povestim, cand iti gasesti umoru.
-

piskeshu - banned
pana acum m-am jucat Fifa. joc campionatul Frantei. eu sunt cu Nantes. Am 5 victorii, un egal si doua infrangeri pana acum. dupa 8 etape ocup locul 4.
am dat 5 goluri cu Viorel Dinu Moldovan si 4 goluri cu Djemba-Djemba.
am dat 5 goluri cu Viorel Dinu Moldovan si 4 goluri cu Djemba-Djemba.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
io ma intreb de care pizza sa comand pentru pranz, ca mi-e lene sa ma duc sa-mi iau de potol de la supermarket
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Bine ai revenit, supermouse!
Vezi, ca (si) eu am rugat pe unul din admini sa te elibereze mai repede!
Vezi, ca (si) eu am rugat pe unul din admini sa te elibereze mai repede!

-

dEpEchEmIND - Junior Member
pe ce admin ? 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member