nocturno, te iubesc !
119 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
nu te mai lua de cicic garz, ca nu meritzi nici sa le pupi picioarele, moderator de forumuri cu Britney Spears shi Aghilera shi shakira, care esti.
Da, domnule, si acuma le-ash freca pe cici garz, care-i problema?

Da, domnule, si acuma le-ash freca pe cici garz, care-i problema?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
pai lasa-ma tu pe mine, ca io te las. stii cum e: lasa-ma sa te las.
keshule, iti doresc ca toate dorintele sa-ti fie indeplinite, da ai grija sa nu te pierzi in negura (nebuloasa) dintre cele doua picioare pe care nu merit eu sa le pup.
keshule, iti doresc ca toate dorintele sa-ti fie indeplinite, da ai grija sa nu te pierzi in negura (nebuloasa) dintre cele doua picioare pe care nu merit eu sa le pup.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
gabuba scrie:pai lasa-ma tu pe mine, ca io te las. stii cum e: lasa-ma sa te las.
auzi? ia arunca asha o privire sumara in urma ta shi vezi cine a deschis circu asta. a? deci ne-am lamurit.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Gabutzu scrie:da ai grija sa nu te pierzi in negura (nebuloasa) dintre cele doua picioare pe care nu merit eu sa le pup.
Mei, gabubababy, io nu ma pierd in locuri cunoscute, tu sa ai grije cand ajungi prin locuri de alea sa nu te pierzi shi sa te faci da ras.!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-
piskeshu - banned
iotete, nocturno, iotete. asta de jongleaza cu unicu' sau neuron isi mai si foloseste imaginatia. unde nu te pierzi tu piskeshule? in pagina de index fanclub.ro? eu incercai sa te previn ca e nebuloasa colosha, da vad ca nu vrei sa intelegi, si s-ar putea sa-i fie fatal socul neuronului tau cand o sa ajungi a freca negura.
later: clovnii, nocturno, clovnii.
later: clovnii, nocturno, clovnii.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
piskeshu scrie:Gabu, ai umplut-o da sanje.
n-am eu nici o treaba, de la cici garls este.
poate ai vrut sa spui gura
ma, se poate, cine stie, e foarte probabil ca la cici garls gura sa stea intre cele doua picioare pe care nu merit eu sa le pup.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba, vezi ca iepurasul a inceput sa se imputa, ia-i hoitu de aici ca de aia a si plecat piskeshu. Daca nu intelegi, hai sa-ti traduc: esti penibil si nu mai trebuie sa faca nimeni misto de tine, ca faci tu singur toata treaba... Daca urla hormonii in tine, fa-ti o laba sau du-te la curve. La cat de libidinos esti, nici alea nu o sa te primesca, asa ca ramai la prima varianta. Oricum, e bine pentru moralul tau sa te crezi inteligent, poate o sa ajungi si tu odata sa crezi asta.
dhuehfuh: De ce i-ati sters ma postul? Imi luati jucaria?
dhuehfuh: De ce i-ati sters ma postul? Imi luati jucaria?

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
cubule, lasa copchilu in pace. Ia-te shi tu de cineva mai de nivelul tau.
Pentru varsta lui, gabizzu e destul de bun... il bate pe OB de la o mila
Pentru varsta lui, gabizzu e destul de bun... il bate pe OB de la o mila
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
daca are cineva impresia ca intru aici sa-mi dovedesc calitatile de a demonstra ce, de a argumenta ceva, se inseala. nu e forumu' de kterinca locul potrivit, iar in discutia asta nu era mai nimic de demonstrat. nu puteam decat sa ne spunem la infinit acelasi lucru "tu esti prost! nu, ba tu!".
in alta ordine de idei, e un soare afara, exista un litoral in tara, si o seara cand temperaturile sunt mai scazute. nu ca viata-i frumoasa?
in alta ordine de idei, e un soare afara, exista un litoral in tara, si o seara cand temperaturile sunt mai scazute. nu ca viata-i frumoasa?

- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
119 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii