C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
deci multzumesc in nume propriu pentru urari!
m-a pishkat un tzantzar pushchea pe trompa lui...eye... ce dorintzi zici ca te 'ncearca? sa ma pregatesc sufleteshte sa mi se'ntample adicatelea!
Danone...la mine caraie Ronnie James Dio acu'! Parca ie mai bine asha,nu?
m-a pishkat un tzantzar pushchea pe trompa lui...eye... ce dorintzi zici ca te 'ncearca? sa ma pregatesc sufleteshte sa mi se'ntample adicatelea!
Danone...la mine caraie Ronnie James Dio acu'! Parca ie mai bine asha,nu?
bau
-

balrogu' - Junior Member
filu senior, filu junior ie frumos, ma, ie frumos. seamana cu tacso.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
danone, aieru conditzionat ie inluntru, nu? sau in bucale a bagat basescu AC shi autdor? poi shi ce legatura are asta cu fabtu ca io cand ceteam de finu lu baixu duoar ce venisem d`afara shi n-apucasem sa simt racuoare facuta de aceul care ie shi la mine, na!
sau vroiai shi tu sa te lauzi, dupe ce darken, cu cei xxxxx euroi (imi scapa totalu:))lunar cajtigatz, sh-a loat telefon francez, cu jtecher americanesc, tastatura ruseasca, meniu in ebraica shi mai shtiu io ce?
sau vroiai shi tu sa te lauzi, dupe ce darken, cu cei xxxxx euroi (imi scapa totalu:))lunar cajtigatz, sh-a loat telefon francez, cu jtecher americanesc, tastatura ruseasca, meniu in ebraica shi mai shtiu io ce?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
la mine e soare shi vant, shi pizza a fost buna shi acuma stau shi joc prepelix shi ascult Primal Fear la cashti
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
danone scrie:nam alta muzica decat industrialele lu neatza
multzumesc mult ! my work here is done !
primal fear ? cul ! da nici diamanda galas cu gion pol gions nu ie de lepadat.
-

neatza - Mesaje: 5820
piskes, nu le vedcm, nea, doar banuim cam ce este in ele.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
kesh pozel is pe pajina precedenta.
aci nu ploo
bah nu mai zi de basecsu ca cu trenu lui cu aieru conditionat ierea sa dau ortu. de fabt ala nu crez ca ie trin ci mijloc de eliminare in masa ... cacul
aci nu ploo
bah nu mai zi de basecsu ca cu trenu lui cu aieru conditionat ierea sa dau ortu. de fabt ala nu crez ca ie trin ci mijloc de eliminare in masa ... cacul
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
1. baixu, hai ma ca shi cu mine seamana un pic!:)
2. piskeshu, zici ca la tine ploo? ca la mine se screme de fro ora, da` dejaba! sa m-ajtept sa vina?
2. piskeshu, zici ca la tine ploo? ca la mine se screme de fro ora, da` dejaba! sa m-ajtept sa vina?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

Aha!
Io zic sa va descarcatzi piesa de pe Recomandarile lu Moshu ca ie kktuare de-a dreptu1
agsgs: a plouat! frumos copil nae, foarte frumos!!!
Io zic sa va descarcatzi piesa de pe Recomandarile lu Moshu ca ie kktuare de-a dreptu1
agsgs: a plouat! frumos copil nae, foarte frumos!!!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
io zic ca mai bine nu ne ziceai nimic.
deci am dat shi eo pozele gios. ie beton bitongu ! sai facem lipeala cu aia mica a lu sod.
deci am dat shi eo pozele gios. ie beton bitongu ! sai facem lipeala cu aia mica a lu sod.
-

bre, poi io zic ca daca tot vine ploaie shi furtuna, sa ma duc shi eo acasa cu ploaia de 4 jumate, ca taxiu de 5 ie mai scump!
ashea ca va cam salut shi ne vedem maine! un umed pa la totz, chear shi lu pnic!:)
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 10 (10 membri si 0 vizitatori)
nae cinefil, balrogu', memetShol, neatza, piskeshu, pnic, supermouse, tester
cand sa plec: ce? SOD are urmasha? LOL, il shi vad pe fi-miu pe feceu trimitzandu-i pemeie lu fiica-sa lu SOD shi pe SOD cenzurand pemeile!
ashea ca va cam salut shi ne vedem maine! un umed pa la totz, chear shi lu pnic!:)
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 10 (10 membri si 0 vizitatori)
nae cinefil, balrogu', memetShol, neatza, piskeshu, pnic, supermouse, tester
cand sa plec: ce? SOD are urmasha? LOL, il shi vad pe fi-miu pe feceu trimitzandu-i pemeie lu fiica-sa lu SOD shi pe SOD cenzurand pemeile!
-

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 9 (9 membri si 0 vizitatori)
danone*, balrogu', hina, memetShol, nae cinefil, neatza, pnic, supermouse
hehe.
darken, ce ie aia prepelix?
danone*, balrogu', hina, memetShol, nae cinefil, neatza, pnic, supermouse
hehe.
darken, ce ie aia prepelix?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
danone, nu jtii prepelixu? da` de connex ai auzit?
-

prepelix e un joc stupid facut de aia de la Phenomedia shi cumparat de Connex unde tre sa impushti pasarele proaste
se practica de catre oameni plictisitzi la munca
se practica de catre oameni plictisitzi la munca
- supermouse
- Junior Member
-

pai comp si net am si io, da' pana acu o saptamana am avut restrictzie pe net pana mi-a venit dracii shi am spart-o
- supermouse
- Junior Member
deci hai satz zic danone, ca io cant me-am loat peceu acasa, avea pe iel instalat XP-ul, ceva playere shi codecuri pt filme, shi , ghici, prepelixu!:) nu jtiu daca ierea standard sau s-or fi gandit aia de unte l-am loat ca-mi trebe la biuro!
oricum, amu chear ca plec, da` nu la beri, ca deja ploo!
deci pa!
oricum, amu chear ca plec, da` nu la beri, ca deja ploo!
deci pa!
-

nush daca v-am zis, m-am intalnit acu ceva vreme la fanutza cu cel mai prost om de pe forum. m-am ushurat in gura lui shi l-am lasat in plata Domnului ...
- aphextwinz
- Junior Member
am doo lucruri de anuntzat:
unu: in curand se va deschide in militari o carciuma cu denumirea deja consacrata de "la biblioteca".
doi": eo va uresc un livresc haipa !
afex, vez ce te otarashti shi da un telefon. eo o sa fiu pe la argentin (cred).
unu: in curand se va deschide in militari o carciuma cu denumirea deja consacrata de "la biblioteca".
doi": eo va uresc un livresc haipa !
afex, vez ce te otarashti shi da un telefon. eo o sa fiu pe la argentin (cred).
-