C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bre file io merg cand ma taie nu mio planific in agenda
bre mi se pare mie sau tredu esclusivist de dumbi ie de fapt chat intre exu si entomofilu?
bre mi se pare mie sau tredu esclusivist de dumbi ie de fapt chat intre exu si entomofilu?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
aiule, satz esplic: deci io mai aveam cam 4 fumuri din tzigare shi doo guri de cafea in cana. Intre timp ma cam trecea sa ma duc la buda. me-am facut eo un calcul sumar shi chear preliminar ca dureaza cam 3 minute pana termin tzigarea shi cafeaua, ashea ca...q.e.d.!:)
io n-am intrat niciodata pe topicu alora!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
file, da de ce nu ti le iei cu tine?
bre , trebe sa fim vijilenti sa vedem ce cuace concurenta
bre , trebe sa fim vijilenti sa vedem ce cuace concurenta
-

haidi bre, concurentza? pe cemeu concurentza ie intre schinburi! sau nu?:)
ca vaz ca schinbu doi ie-n greva!
ca vaz ca schinbu doi ie-n greva!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

Ziua buna tutulor!Io azi stau shi meditez asupra la ce santamplat aseara shi anume: ca tot omu cea loat salariu,ajung acasa shimi comand shase beri cu intentzia de a le consuma.Am comandat degeaba,ca tot io a trebuit sa merg la magazin sa le cumpar.nu mi-am luat vodka,din cauza ca mai aveam nishte tzuici.Nici una nici alta,am fript vreo trei tzuici,apoi mam luat de bere.nush ce sa mai intamplat.cert este ca azdimineatza mai aveam doo beri in frigider,fapt care ma pune pe ganduri,adic anu mai poci sa beau peste patru beri,miam pierdut indemanarea.
merluc: de azi sar putea sa inceapa era king diamond.Amatorii care vor sa primeasca asha ceva,sunt rugatzi sa m-anuntze.
merluc: de azi sar putea sa inceapa era king diamond.Amatorii care vor sa primeasca asha ceva,sunt rugatzi sa m-anuntze.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
LOOOOOOL pijkeshhhh mancomana?
merluc io va arat totz parshii care ie pe lume.
ala din primu slide ie ala de manca pufuletzi din crajma de la mraconia
amr o secunda pana o zbughesc la tzigara ...
merluc io va arat totz parshii care ie pe lume.
ala din primu slide ie ala de manca pufuletzi din crajma de la mraconia
amr o secunda pana o zbughesc la tzigara ...
- Fişiere ataşate
-
- Slide4.JPG (62.64 KiB) Vizualizat de 1945 ori
-
- Slide3.JPG (54 KiB) Vizualizat de 1939 ori
-
- Slide2.JPG (42.12 KiB) Vizualizat de 1939 ori
-
- Slide1.JPG (59.96 KiB) Vizualizat de 1950 ori
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
cecule mai ie o specie de parshi in romania care a emigrat in sua , tatal baschetbalist (a jucat la steaua cu alin savu, dumitru, otelac, costel cernat etc anii '70) si fiica alina parshu tenismana juniuare in sua
-

merluc: nu cred ca si naiti nici daca ma pici cu ciara.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
aiule, de parshii aia scrie in zearu fenanciar de eri!
-

da, si la puterea de convingere a lu bassu...
ANTI
-

buna dimineatza dragii mei de aici, de pe efem-ul plaiurilor bercenariene. inca o dimineatza cu dj kata.
se anuntza o zi glorioasa. pasarelele ciripeste, copacii inverzeste, dambovitza unduieste pe sub superba crusta de sticle de plastic, ambalaje de mecdonaltz si tampoane uzate, gabriel dorobantzu scoate pesa cu slayer, saddam husein se calugareste si se retrage la manastirea voronetz iar elvis traieste. intr-un cuvant este SUBLIM !
inca de cu noaptea in cap, m-am trezit si-am condus sotzia din dotare la aeroport, ceea ce inseamna ca-s LIBER ! SINGUR ACASA 6 !
PESE : ieri am fost la vama veche !
se anuntza o zi glorioasa. pasarelele ciripeste, copacii inverzeste, dambovitza unduieste pe sub superba crusta de sticle de plastic, ambalaje de mecdonaltz si tampoane uzate, gabriel dorobantzu scoate pesa cu slayer, saddam husein se calugareste si se retrage la manastirea voronetz iar elvis traieste. intr-un cuvant este SUBLIM !
inca de cu noaptea in cap, m-am trezit si-am condus sotzia din dotare la aeroport, ceea ce inseamna ca-s LIBER ! SINGUR ACASA 6 !
PESE : ieri am fost la vama veche !
-

SOD - Mesaje: 6035
SODilicutzelu 

ANTI
-

Din harta aia nu reiesea ca la noi ar fi parshi din astia.
Paiacec, tu ai jucat ruble vreodata? Trimite Diamond , da sa fie beton , nu sa ma plictiseasca, ca shasha mor aci de cald.
Paiacec, tu ai jucat ruble vreodata? Trimite Diamond , da sa fie beton , nu sa ma plictiseasca, ca shasha mor aci de cald.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
la primu parsh (glis glis) pe care il vazui io nam pus harta gagautza.
darken creca ie manga, a cerut avert pt katerinci pe forumu de literatura, io zic so lasam sasi revina umpic
darken creca ie manga, a cerut avert pt katerinci pe forumu de literatura, io zic so lasam sasi revina umpic
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
aoleoha !
deci am venit shi eo. ce facem ? deci diseara eo nu cred ca sentanpla cum zicetz voi. eo cred ca atz bagato pe nocturna in pleilist doar ca sa atragetz pe dracu sghtie cine. la mine nu tzine, pentru ca eo orcum aveam chef de bere. ca dovada, o sa ma dc sa consum preventiv macsim doo beri in macsim doo randuri cre este shi va fiiii.
deci am venit shi eo. ce facem ? deci diseara eo nu cred ca sentanpla cum zicetz voi. eo cred ca atz bagato pe nocturna in pleilist doar ca sa atragetz pe dracu sghtie cine. la mine nu tzine, pentru ca eo orcum aveam chef de bere. ca dovada, o sa ma dc sa consum preventiv macsim doo beri in macsim doo randuri cre este shi va fiiii.
-

neatza - Mesaje: 5820