Akcent

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde akcentutza » Joi Mar 07, 2002 8:24 pm

Initial trimis de Kryszti
Uite Florin de la hiq e un om fara minte dupa definitia ta. Si eu il apreciez pt. chestia asta!

Hai ca ne lungim pe o tema infantila fara rost

adica tu imi spui mie ca florin de la hiq a intrat pe site-ul asta...doar ca sa va auda barfele?shi ce e de respectat in kestia asta??:p
*** the ones who know nothing about fame haven't lived...***but there is time to reconsider*****
akcentutza
Junior Member

???...

Mesajde Aurolacul » Joi Mar 07, 2002 11:50 pm

Uite Florin de la hiq e un om fara minte dupa definitia ta. Si eu il apreciez pt. chestia asta!

Hai ca ne lungim pe o tema infantila fara rost

Nu inteleg ce ai vrut sa zici.
------------------------------------------------------------------------------------
If you were earth, have balance, If you were fire, then provide energy, if you were water, glide flawlessly, if you are a b-boy, be proud
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Kryszti » Vin Mar 08, 2002 9:44 am

Vezi si tu forumul hiq s.a. subiecte de pe aici.
E de respectat pt. ca omul se intereseaza, isi insuseste unele critici, vede cum e perceput... Si nu i-a spus nimeni "Du-te in xxx de prost". Daca a fost criticat, a fost criticat civilizat!

Cat despre tine, ai reusit sa ma faci sa nu intelkeg nimic. Ce parere ai tu despre accent, cand ba esti fan, ba spui ca se fac emuzica comerciala pt. ca sunt multi.......
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Mesajde akcentutza » Vin Mar 08, 2002 2:45 pm

Vezi si tu forumul hiq s.a. subiecte de pe aici.
E de respectat pt. ca omul se intereseaza, isi insuseste unele critici, vede cum e perceput... Si nu i-a spus nimeni "Du-te in xxx de prost". Daca a fost criticat, a fost criticat civilizat!

Cat despre tine, ai reusit sa ma faci sa nu intelkeg nimic. Ce parere ai tu despre accent, cand ba esti fan, ba spui ca se fac emuzica comerciala pt. ca sunt multi.......

daca tu imi aratzi mie un mesaj in care am afirmat ca sunt fan...itzi fac cadou un cd cu lp...:confused: dar pp ca deja il ai...din moment ce ascultzi rock...parerea mea despre akcent?se imbraca bine...danseaza bine dar cam nepotrivit pentru genul lor de muzica...arata bine...muzica are o sonorizare foarte buna(parerea mea...),versurile nu se ridica la marimea ashteptarilor...videoclipul destul de bun dar cam confuz...shi pe deasupra, muzica lor e comerciala...shi ce e rau daca itzi place muzica, comerciala??? au avut noroc...au prins repede la public dar o sa expire la fel de repede...cam asta e parerea mea despre akcent...multzumit?:con:
*** the ones who know nothing about fame haven't lived...***but there is time to reconsider*****
akcentutza
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Sâm Mar 09, 2002 8:11 pm

ai dreptate, tocmai din cauza asta eu nu pot sa-i suport.
tot ce e de moment e clar ca nu e serios!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde PaSt@... » Vin Mar 15, 2002 12:07 pm

S-au dat niste vorbe,pe aici,pa dupa blocuri,cum ca Marius,tipul
brunet tuns scurt, "convietuieste"cu plopanul ala pletos, Mihai.Sunt impreuna?Daca da,mi-e mila de ce a ajuns societatea...Daca nu,cata perversitate doar pentru publicitate..Sincer,nu m-ar mira!
Oricum totul se rezolva printr-o simpla declaratie .. : "Esti?".."Nu ,nu sunt!"...Dar pana atunci.."Ai auzit de ..la la la ..de la Akcent ca e pa invers,mah?"...
Si asa se ajung "starurile"!!!
PaSt@...

Mare scofala...

Mesajde Aurolacul » Vin Mar 15, 2002 1:52 pm

Asta e nasol, cand oamenii au un prejudiciu oamenilor homosexuali numai din cauza asta. Si daca sunt vedete e si mai rau, ca dupa aceea apar cate povesti si barfe, dar asa va fi mereu.
------------------------------------------------------------------------------------
If you were earth, have balance, if you were fire, provide energy. if you were water, glide flawlessly, if you are a bboy, be proud.
Aurolacul
Junior Member

Re: Re: Re: Re: bleah.....

Mesajde Kryszti » Mie Mar 20, 2002 3:49 pm

Initial trimis de akcentutza

in primul rand akcent nu se scrie ackent...sau acent...shi ur signature...nu shtiu cum s-a nimerit nu shtiu cum s-a potrivit...ca la noi prostia e la putere...aici aveai dreptate...macar aici..dar sa nu crezi ca ma refer la muzica de pe piatza...ma refer la persoanele care o critica asha de dur...odioasa...cam dur cuvant pentru a descrie nishte baietzi care incearca sa se afirme...upssss!!!!au reushit spre deosebire de multzi altzii..asta se poarta...putzini cunosc dar acei putzini nu reushesc sa se opuna parerii celor multzi...
shi te rog nu-i compara cu manelishtii!alea sunt odioase!!!!:rolleyes:

Bai, ce v-am zis eu?! Acentuta asta s-a depasit pe sine cu 12 mesaje... E record de mesaje trimise de user pro-accent
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

"Ti-am Promis" video clip...

Mesajde Aurolacul » Joi Mar 21, 2002 2:05 am

Parerea mea e ca video clipul "Ti-a Promis" e destul de slabut. Ce sa spun, melodia e faina, dar scenetele unde a fost filmat videoclipul nu sunt grozave. O casa de bilete(ca'n romania), o gara plina de aurolaci(probabil, fratii mei), doar clubul arata ceva mai ceva, si sincer mi-a placut faza cu veceul barbatilor.........hehe. Mi sa mai intamplat faza aia, nasol de tot.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Re: Amaratzii

Mesajde mulinieta » Joi Mar 21, 2002 9:12 pm

Akcent sucks! Imi vine sa ;P cand ii vad, saracii de ei! Apropros de cum se misca, ce ziceti de noul videoclip- prima iubire? Acelasi tip de 'n-am bani' in alta prezentare: variatiuni pe aceeasi tema!
mulinieta
Junior Member

Mesajde Kryszti » Vin Mar 22, 2002 12:43 pm

Care Akcent, mah?! Asta e trupa sa mai si discuti despre ea?!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Re: AKCENT sunt printre cei mai tari!!

Mesajde Gya1 » Sâm Mar 23, 2002 6:25 pm

AKCENT sunt printre cei mai tari!!In primul rand aduc ceva nou in muzica de acest gen.Textele unui adolescent de 19 ani ni se adreseaza si nu trebuie judecate ca o poezie de Eminescu!In ele unii dintre noi se regasesc, altzii nu.Pentru acestia din urma, exista TELECOMANDA!
Gya1
Junior Member

AKCENT sunt printre primii!!!

Mesajde Gya1 » Sâm Mar 23, 2002 6:32 pm

Initial trimis de PaSt@...
brunet tuns scurt, "convietuieste"cu plopanul ala pletos, Mihai.Sunt impreuna?Daca da,mi-e mila de ce a ajuns societatea...Daca nu,cata perversitate doar pentru publicitate..Sincer,nu m-ar mira!
Oricum totul se rezolva printr-o simpla declaratie .. : "Esti?".."Nu ,nu sunt!"...Dar pana atunci.."Ai auzit de ..la la la ..de la Akcent ca e pa invers,mah?"...

Vreau sa-ti spun ca Marius nu e pe invers asa cum ai auzit, iar Mihai nu e nici pletos, nici plopan!! Asta ai putea constata usor daca ai avea ocazia sa fii in preajma lor.
Gya1
Junior Member

Re: A

Mesajde Gya1 » Sâm Mar 23, 2002 6:40 pm

Initial trimis de Minica
Tin minte AKCENTUL vechi,insa nu se compara cu ce au schimbat acum.
E altceva,mai profesional parca si mai aproape de ce este pe piata de afara.
Vreau sa fac un fan club AKCENT! iN Iasi au f.multi fani.Dar nu stiu care sunt demersurile.
Gya1
Junior Member

Re: AKCENT sunt printre cei mai tari!!

Mesajde Gya1 » Sâm Mar 23, 2002 6:51 pm

Initial trimis de Minica
Tin minte AKCENTUL vechi,insa nu se compara cu ce au schimbat acum.
E altceva,mai profesional parca si mai aproape de ce este pe piata de afara.
Vreau sa fac un fan club AKCENT! iN Iasi au f.multi fani.Dar nu stiu care sunt demersurile.

Vreau sa-ti spun ca in Iasi exista deja un fan-club(mai bine zis exista pe toata zona Moldovei).Vreau sa anunt pe aceasta cale ca exista si in Ploiesti un fan club Akcent recunoscut de trupa!Pentru inscrieri puteti sa scrieti la adresa akcent_ploiesti@yahoo.com sau sa sunati la numarul de telefon 093619913.
Gya1
Junior Member

Mesajde diandra » Sâm Mar 23, 2002 11:01 pm

Nu stiu daca ar trebui sa ma bag, dar cei de la Akcent mi se par OK. E adevarat ca muzica lor e comerciala si nici mie nu-mi place ultimul lor videoclip dar am avut curiozitatea de a asculta albumul lor si sunt cateva melodii dragute.Poate ca ar trbui sa-si schimbe Adi freza iar blondul sa-si rada barba-poate ar arata mai bine.
Voi ce credeti?
diandra

Mesajde Kryszti » Sâm Mar 23, 2002 11:21 pm

Dupa cum spuneam... Iar fani accent cu 2 mesaje si gata... Poate cineva sa verifice daca nu cumva ip-ul e de la radiocontact?
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Asa se-ntampla mereu...

Mesajde Aurolacul » Dum Mar 24, 2002 12:38 am

ce sa mai zici Kryszti, fac si ei 2 mesaje si pleaca ca nu au suficiente motive ca sa isi apere trupa contra atacurile noastre. Nu e nimica de aparat.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Mar 24, 2002 11:29 am

chiar daca nu are legatura cu akcent, am intervenit dastorita faptului ca am avazu trupa deLuxe, este de kkt... mai idioata ca HONEy.. sau asa ceva .. tigancile alea habar nu au sa articuleze... aia blonda e simpatica fara voce si a pozat in playboy fiti atenti la niste versuri

"da-mi inima taaaaaa/Sa ma imbrac elegant" ma doare capul...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

cool

Mesajde thesamenati » Dum Mar 24, 2002 7:46 pm

akcent sunt marfa daca iti place genul ala de muzica.Daca nu,nu!asta e,nu?
ca daca esti idiot ce sa faci...?vii aici si te certi ca prostu'...
thesamenati

Da de unde?...

Mesajde Aurolacul » Lun Mar 25, 2002 1:16 am

Bei, ce crezi ca sunt ei destul de inteligenti sa-si dea seama ca sunt prosti?
Aurolacul
Junior Member

Asta e cu brafele..they make you famous!!

Mesajde akcentutza » Lun Mar 25, 2002 11:27 am

Initial trimis de PaSt@...

Cum a spus si Gya..Marius nu e pe invers!!!!...Acum s-a mai vehiculat o barfa..cum ca ar fi gigolo..deci e clar...el e instructor de spinning&funk...e pe invers si e si gigolo..inteligente barfe n-am ce spune...:N ;e ...Si Mihai e intr-adevar cel mai inalt..si bravo lui..te oftici cumva?Sunt niste baieti foarte de treaba..la adresa lor no comment..:U ...Si nici nu cred ca o sa li se urce succesul la cap daca au pe cineva care sa-i tina cu picioarele pe pamant...Si au!!:cow:
akcentutza
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: bleah.....

Mesajde akcentutza » Lun Mar 25, 2002 11:34 am

Bai, ce v-am zis eu?! Acentuta asta s-a depasit pe sine cu 12 mesaje... E record de mesaje trimise de user pro-accent

Poate mi-am dat seama ca nu ai ajuns inca la stadiul (nu specific,nu vreau sa te simti..) in care ai putea accepta si alte pareri..."Tot ce nu e cu mine e impotriva mea!".cam asa ceva....Cine e acuma de pe vremea aluia care intai impusca omul si apoi in face proces,ha??
akcentutza
Junior Member

Mesajde Kryszti » Lun Mar 25, 2002 1:12 pm

Initial trimis de Gabytu
chiar daca nu are legatura cu akcent, am intervenit dastorita faptului ca am avazu trupa deLuxe, este de kkt... mai idioata ca HONEy.. sau asa ceva .. tigancile alea habar nu au sa articuleze... aia blonda e simpatica fara voce si a pozat in playboy fiti atenti la niste versuri

daca tot nu ai nimic de zis despre subiect, de ce zici?!

thesamenati, tocmai asta e problema ca ackent e o trupa varza si in cadrul muzicii dance... dar probabil ca tu nu o sa mai apari pe aici...

akcentutza, no comment! Scrie orice pe forumul vama veche, sa ma conving ca ip-ul e altul decat ala de la contact... ;D
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Hello---->>> pamantul catre andra

Mesajde alien » Mie Mar 27, 2002 1:09 am

Trezeste-te la realitate! Nu stiu ce poate sa-ti placa la o asa trupa, o trupa care dupa parerea mea este super ingrozitoare... fara inspiratie"ti-am promis c'o sa te iau cu mine/.../dar n-am bani de bilet" scuzele mele dar sunt mizerabili. Si apropo daca nu ai vazut doi dintre ei au o fata de manelisti si cum am vazut mai devreme pe Atomic la un interviu sau ceva de genul asta unul dintre ei am inteles ca nici nu a atins vreo fata vreodata.
Si tot la capitolul look dupa parerea mea sunt tzigani...si dupa ca cum am mai spus nu am nimic cu tziganii pt ca exista si tzigani de treaba si unii chiar super amici, dar astia cred ca ar trebui introdusi intr-un top al celor mai varza trupe!
cat despre melodiile lor pe langa faptul ca nu prea au inspiratie, desi au originalitate, recunosc ar trebui sa se ia de mana cu Andre si altele pentru ca este comercial, desi dupa parerea mea nu exista trupa in intreaga lume sa cante 100% din placere si nu pentru bani

Bye si sper sa-ti schimbi parerea. sunt penibili:mad:
alien
Junior Member

Re: Hello---->>> pamantul catre andra

Mesajde Kryszti » Mie Mar 27, 2002 3:38 pm

Initial trimis de alien
astia cred ca ar trebui introdusi intr-un top al celor mai varza trupe!
melodiile lor (...) nu prea au inspiratie,
Bye si sper sa-ti schimbi parerea. sunt penibili:mad:

Cam asta e esenta discutilor despre Akcent. Asa ca "fani" accent din toate tarile, duceti-va la culcare. Pentru voi e noapte!

PS. Accentuza m-a convins ca e din iasi pe bune si am gresit eu! Serios!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

horror

Mesajde Aliosha » Sâm Mar 30, 2002 9:15 pm

Intr-un tarziu am vazut si eu clipul celebru de la Ackcent pentru ca l-au pus la ei pe site.
Incredibil de nul.
Aluia blond.. i se potriveste versul ala din Bloodhound Gang

"I wish I waas queer so I could get chicks"
restu... unu e tigan...

ma rog nu ar avea mare importanta dar sunt penibili iar dpdv muzical sunt ZERO.
"Against modern football."
Aliosha

Akcent

Mesajde Luis Juliano » Dum Mar 31, 2002 4:31 am

Dragi mei !!

Akcent are un ritm bun se vor arenja in timp si calitativ ,ma ocup de music intr-un studio la Montreal si am un pic de exp .
Stima Luis:)photos.yahoo.com/luisjuliano_inc
Luis Juliano

Mesajde klass » Lun Apr 01, 2002 2:27 pm

[quote]Initial trimis de LinX

Ce vrei Linx.E prea greu pentru ei sa faca muzica....
klass
Junior Member

Cum?...

Mesajde Aurolacul » Lun Apr 01, 2002 10:57 pm

Ei nu isi fac muzica, asta e clar, deci nu va mai mirati. Muzica lor e buna, si asta din cauza ca nu o fac ei....hehe, ce dume am in mine.
Aurolacul
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma