Insane Clown Posse

Insane Clown Posse

Mesajde whatever » Joi Mai 20, 2004 10:23 pm

m-am uitat pe aici si nu i-am vazut mentionati pe baietii din ICP. Ii ascult de multa vreme, cam de cand au scos Great Milenko(chitarele pe album sunt facute de Slash din GNR daca stiu bine), si imi plac destul de mult. Mai tin minte iar ca atunci cand eram mic si ma uitam pe Cartoon Network, vineri seara era wrestling night, si apareau uneori si Shaggy 2 Dope si Violent J acolo, in costumele lor de clowni si cu dreaduri lungi pana la mijlocul spatelui.

Stiu ca sunt multi fani Eminem care nu ii suporta pe ICP(ma rog...daca au auzit de ei, cel putin aici in Arad putina lume ii stie) dar iar stiu ca trupa are inca destui fani. Albumele mele preferate de la ei sunt Ringmaster, Great Milenko si Carnivale of Carnage.

In fine....as vrea sa stiu ce parere aveti de ideea lor cele 6 Joker cards si the Dark Carnivale, si despre muzica lor in general.
whatever

Mesajde MonsterSnatch » Joi Mai 20, 2004 11:55 pm

whatever scrie:...as vrea sa stiu ce parere aveti de ideea lor cele 6 Joker cards si the Dark Carnivale, si despre muzica lor in general.

..am toate albumele, ep-urile, etc dar a trecut vremea cand imi placeau mult de tot. Great Milenko este dupa parerea mea cel mai bun album dar cu ultimul joker card `Shangri-La` nu am primit un sfarsit de care sa fiu multumit]Back to reality and what you’re about,
Your wife can’t smile, cuz you knocked her teeth out!
And she can’t see straight from gettin’ hit,
Cuz you’re a fat fuckin’ drunk piece of shit!
But it’s all good, here, come have a beer,
I’ll break the top off and, and shove it in your ear!
And your death comes wicked, painful, and slow
At the hands of Milenko..[/i]
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
MonsterSnatch
Junior Member

Mesajde whatever » Lun Iul 05, 2004 12:23 am

pai daca tot nu mai scrie nimeni despre ei puteti sa ziceti macar piesa preferata. A mea ar fi Chicken Huntin' :D
whatever

?

Mesajde sadox » Joi Iul 08, 2004 12:43 pm

Pe vremea cand era emisiunea aiah de hh Aria 52 pe atomic am vazut ceva clip cu clovnii ashtia turbatzi:) ICP,da nu mai shtiu ezac piesa,in skimb shtiu ca acel clip era filmat in spatziu lor intim la circ da kiar nu mai shtiu ezac numele piesei.Oricum astah a fost demult prin 2001 poate chiar 2000 cand am vazut clipu asta shi eram veteran aria 52 in vremea aiah.Orikum clipu mi s-a parut mai mult spre zona rock.Ashtept sa fiu shi yo lamurit care stie despre ce clip e vb.,sa-mi aminteasca shi mie.In rest numa' bine shi PACE!
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde whatever » Joi Iul 08, 2004 8:58 pm

nu era oare Piggy Pie ? (ala e alb negru de mai tin bine minte)

ps - sadox, vad ca si tu esti din Arad, poate ne cunoastem :D
whatever

Mesajde LeSharK » Joi Iul 08, 2004 11:18 pm

ICP! wiqid clownz!
ultimul album The Complete Pendulum rupe!
mai ales piesa in care-si bat joc de Eminem la greu "Ain't Nuttin But A Bitch Thang" :D
Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

Mesajde whatever » Joi Iul 08, 2004 11:33 pm

au ei ce au cu Eminem, vezi si piesa de pe Bizzar - Please Don't Hate Me :D

mie nu imi place asa de mult ultimul album, erau mult mai buni inainte de Bizzar. De vazut ce o sa urmeze eu sper la ceva materiale live.
whatever

Mesajde LeSharK » Joi Iul 08, 2004 11:41 pm

daca ultimul album nu e prea bun inseamna ca restul sunt absolut geniale.. m-ai facut curios (mai ales ca n-am habar despre ICP) :)
Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

Mesajde usualflow » Joi Iul 15, 2004 10:21 pm

I-am audiat mai demult... din tot ce am ascultat de la ei, Great Milenko suna cel mai interesant, mai ales din pdv instrumental. Dar nu ma omor dupa ei... Sunt ok, desi n-as putea spune ca se afla pe primele locuri in topul preferintelor mele... In fine, stiu ei mai bine ce fac.
peace out.
usualflow
Junior Member

Mesajde whatever » Lun Aug 09, 2004 3:45 am

alt album genial de la ICP ar fi The Amazing Jeckel Brothers, un album conceptual bine realizat. Fiecare din cei 2 are o alta personalitate distincta, Jake si Jack Jeckel, care au fiecare jumate de album pe care se desfasoara. Se pare ca allmusic da acest album ca cel mai reusit al lor. Eu zic ca au in mare parte dreptate, albumul e superb.
whatever

Mesajde Reatrd » Mie Aug 18, 2004 6:01 pm

Am ascultat destul de mult de la ei si chair dc pot sa zic ca nu ma incanta foarte mult muzical,is ok da nu mai mult,au niste versuri absolut cretine si geniale...they always crack me up.
Isn't it rude enough to be alive when nobody likes you?
Reatrd
Junior Member

Mesajde MonsterSnatch » Mar Aug 31, 2004 4:08 pm

..astazi, 31.08 a aparut Hell's Pit (the darkest ICP album ever)
peace`n`out
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
MonsterSnatch
Junior Member

Mesajde Liviutz[SPAZ] » Mar Ian 18, 2005 5:33 pm

ICP friggin ownz! Ii ascult intr-una de prin 98, cand am comandat o caseta de curiozitate, crezand ca e vb de hardcore...si nelamurit am ramas pana in ziua de azi...oricum, am 90% din discografie si sper sa fac rost si de restu'.
Nu pot zice de album, dar din piesele preferate: Come Play With Me, Mad Professor, Boogie Woogie Woo, I Stab People, Fuck the World...

I'm a be down
I'm a be down
Down wit da clown til I'm dead in da ground!
Se-ntoarce roata si-ntr-o zi am sa mi-o scot
Liviutz[SPAZ]
Junior Member

Mesajde hardbeat » Vin Feb 04, 2005 2:12 pm

am de doi ani vreo patru albume cu ei prin calculator da' in afara de Great Milenko(care-i si cel mai bun) si vreo doua piese de pe The Amazing... nu mai pot s-ascult si altceva. imi pun Bizarre, de exemplu, si ma plictisesc dupa primele doua piese. si mai au si stilul ala american de a se da in spectacol si de a injura pe toata lumea care ma cam enerveaza.
piese preferate: cam tot Great Milenko si Another love song(care nu-i chiar hip-hop da' cred ca de aia imi si place)
hardbeat
Junior Member

Mesajde Reatrd » Mie Feb 16, 2005 11:19 pm

cel mai bun icp song ar fi still sabbin'
Isn't it rude enough to be alive when nobody likes you?
Reatrd
Junior Member

Înapoi la Hip-Hop