C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
ce nu intzeleg io este de ce ieste numita trupa asha de important pentru iuzarul ala care ieste, de se oftica daca nu zice toate lumea "ce coma muninata"
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
vali, si ce trebuie sa faci cu alea? Sa le futi? Mare obsedat ala de deseneaza asa ceva...
soricele, o fi prieten cu aia de la Coma, sau, cum ziceai tu sau piskesh, o fi unu din ei. Io am fost in acelasi liceu clasa paralela cu tobaru, da tot zicca sucks...
soricele, o fi prieten cu aia de la Coma, sau, cum ziceai tu sau piskesh, o fi unu din ei. Io am fost in acelasi liceu clasa paralela cu tobaru, da tot zicca sucks...
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
reatz ai draq de nescrisi ca napuc sa mananc nici doo fripturi cu nejte cartofi cu costitza cu nejte branza de bivolitza si nejte pateu cu paine si rosii cumpic de cashcaval sio salata de biuf ca deja umpluratz cateva pajini.
bre cubu, sharku creca ie de avert, stai sa ma mai uit.
bre cubu, sharku creca ie de avert, stai sa ma mai uit.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
unii oameni inclusiv nea crocodilu au nevoie sa ia o pauza... macar daca ar fi ceva de capul la numita trupa.... care nu ieste
danone- ai luat-o pe urma lui moshu??
danone- ai luat-o pe urma lui moshu??
- supermouse
- Junior Member
-

neatza - Mesaje: 5820
Nu te atinge de el, l-am revendicat primul. Ui aici:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=284664#post284664
jhwgdsiuwg: De cand e Bassu in Bucuresti?
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=284664#post284664
jhwgdsiuwg: De cand e Bassu in Bucuresti?
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
darken, totinpu am urmarit forumurile mele, puate moshu sa o fi luat pe urmele mele ca mi-a fost predecesor
cubu, stai mereu ca oricum nu era de ban, vatz aberat egal
basu ie de az pe la pranz in bukale si mai sta cel putin pana diseara cand facem o beuta.
bere baura.
da, le stiu pe tuate
cubu, stai mereu ca oricum nu era de ban, vatz aberat egal
basu ie de az pe la pranz in bukale si mai sta cel putin pana diseara cand facem o beuta.
bere baura.
da, le stiu pe tuate

- gaga
ok, al tau sa fie....
ce ne-am face fara danone cea atotshtiutoare?
ca baura bere e evident though, adicatelea pe caldurili astea ce altaceva sa bea?
ce ne-am face fara danone cea atotshtiutoare?
ca baura bere e evident though, adicatelea pe caldurili astea ce altaceva sa bea?
- supermouse
- Junior Member
n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam n-am cotoare ioc si ma doare la salam
-

SOD - Mesaje: 6035
-

neatza - Mesaje: 5820
ce uameni....
bai io am o intrebare
aia in inelaru'shef
orcile alea sau cum le zice
pai mai intai le zice iu du not knau pein iu du not knau fiar
shi pe urma ii imbraca in armuri?
mincinoshii dreaq
bai io am o intrebare
aia in inelaru'shef
orcile alea sau cum le zice
pai mai intai le zice iu du not knau pein iu du not knau fiar
shi pe urma ii imbraca in armuri?
mincinoshii dreaq
- supermouse
- Junior Member
megaguzganu, ii inbraca in armuri ca avea nejte poole orcii aia de te loa durerea de masele shi nu trebuiea sa se vada de copchii de se uita la film!
io va zsei ca plec putzin da ma-ntorc? daca nu, nu va mai zic, ca revenii!
me-am loat o carte cu coperta oareshcum maro spre bej, de se asorteza eshcelent cu vocseaua valabila de pe peretzii la camera de living shi cu parchetu stratificat de pe jos! iea, cartea, ie scrisa de un nene care nu-i place lu danone de iel, de-i zice Gabriel Garcia, cunoscut shi ca marchej shi se intituleaza A trai pentru a-ti povesti viata.
io va zsei ca plec putzin da ma-ntorc? daca nu, nu va mai zic, ca revenii!
me-am loat o carte cu coperta oareshcum maro spre bej, de se asorteza eshcelent cu vocseaua valabila de pe peretzii la camera de living shi cu parchetu stratificat de pe jos! iea, cartea, ie scrisa de un nene care nu-i place lu danone de iel, de-i zice Gabriel Garcia, cunoscut shi ca marchej shi se intituleaza A trai pentru a-ti povesti viata.
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
pai ie mai multe variante:
1. am cautat pe gugal!:)
2. am intrebat shi eo pe altzii mai pizdoshi ca mine;
3. banuiesc ca la cat de uratz erau uorcii aia, macar uorganu sa-i avantajeze intrucatva;
4. il shtii pe Dabija?
1. am cautat pe gugal!:)
2. am intrebat shi eo pe altzii mai pizdoshi ca mine;
3. banuiesc ca la cat de uratz erau uorcii aia, macar uorganu sa-i avantajeze intrucatva;
4. il shtii pe Dabija?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

1. shi ce operator de cautare ai folosit??
2. pe cine , bre?
3. pai da orcii se phoote?
4.nu
2. pe cine , bre?
3. pai da orcii se phoote?
4.nu
- supermouse
- Junior Member
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=285504#post285504
deci fiule, matale nu ejti intreg la cap
bre cubule, meritaram urechiala ca ne punem la mintea lantreg forumu de scriem la shepte maini. io miam facut mea culpa pe bune da si daca-l prind il sparg :j
naie ai loato razna daca dai banii pe jiji marquez, cate beri puteai sa bei de banii aia te-ai gandit?
deci fiule, matale nu ejti intreg la cap
bre cubule, meritaram urechiala ca ne punem la mintea lantreg forumu de scriem la shepte maini. io miam facut mea culpa pe bune da si daca-l prind il sparg :j
naie ai loato razna daca dai banii pe jiji marquez, cate beri puteai sa bei de banii aia te-ai gandit?
- gaga
1 shi doi se esclude, ca ie confidentzieal, in linbaj corporeit!
3. da! n-ai vazut cand phooteau cate-o tranta cum se-mprajtieau? ierea din cauza la orgasmu involuntar!
4. nu-l shtii pe Dabija?!
3. da! n-ai vazut cand phooteau cate-o tranta cum se-mprajtieau? ierea din cauza la orgasmu involuntar!
4. nu-l shtii pe Dabija?!
-

3. io ma gandeam ca ce mishto ar fi fost o scena cu un orc shi cu Liv taylor sa faca treaba aia.... mai luau aia inca 10 oscaruri
4. NUNUNUNUNU
4. NUNUNUNUNU
- supermouse
- Junior Member
danone scrie:cate beri puteai sa bei de banii aia te-ai gandit?
deci ie vorba de 19 beri heineken de 0.33 l loate cu 21k de la chioshcu de la coltz, 8,86 heineken de 0.5 loate la o terasa mai de doamne-ajuta(45k/sticla) sau 15,96 halbe de becks la aceeash terasa(25k/halba)!
megaguzganu scrie:4. NUNUNUNU
4. CE TE PHOOTE GRIJA?!?!?!

-

1. megavazile da puate nu a folosit motor de cautare ci automobil
2. cat erau ma de pizdosi: 14-15 tzoli ca roata de logan?
3. orgazm involutar datorat pietzareselor
4. cum sa nul stii pe dabija?
2. cat erau ma de pizdosi: 14-15 tzoli ca roata de logan?
3. orgazm involutar datorat pietzareselor
4. cum sa nul stii pe dabija?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
ce te alea grija?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
baixu jtie!!!!!!!!!
-