C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
cec, io primit doo bucati. 10x.
neatza, nu mai inteles. io am zis ideea principala, ca miera- ca textu integral ie prea greu de perceput.
da deacu- nu mai fac. cinepricepebine, cinenunu.
neatza, nu mai inteles. io am zis ideea principala, ca miera- ca textu integral ie prea greu de perceput.
da deacu- nu mai fac. cinepricepebine, cinenunu.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
- supermouse
- Junior Member
ie o chestie cu plecarea aluia ca din cate zice lumea fritz numa' a pierdut avionu shi i-a venit lu' Biff Bifford dracii pe iel
daca suntetzi cumintzi, caut pozele de le-am facut anu'trecut la wacken shi le put pa fun site ceva
daca suntetzi cumintzi, caut pozele de le-am facut anu'trecut la wacken shi le put pa fun site ceva
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
care nu ia vazut panacum semnatura lu tanase este rugat sa sa duce so vada de emergentza ca puateo shterge sau o strica
deci:
"Asta ne este vita si moartea/ un etern sfarsit si inceput/ de lumi si de morti si de vieti mi-e totuna/ caci lumea e un etern nesfarsit"
oare vorbeshte de Shakti ?
deci:
"Asta ne este vita si moartea/ un etern sfarsit si inceput/ de lumi si de morti si de vieti mi-e totuna/ caci lumea e un etern nesfarsit"
oare vorbeshte de Shakti ?
-

neatza - Mesaje: 5820
bre maitii maus, puate daca tot eshti pe la teutoni pacolo, puate te duci mneatale shi la http://www.zillo.de
unforciunatelii, eo nam reushit sa prostesc pe niminea sa scape anu asta de nejte euroi din pozonare in scop ca sa mergem panacolo.
da ce zic eo de ghermania, na fost uniiii in stare sa ajunga nici la serbia.
unforciunatelii, eo nam reushit sa prostesc pe niminea sa scape anu asta de nejte euroi din pozonare in scop ca sa mergem panacolo.
da ce zic eo de ghermania, na fost uniiii in stare sa ajunga nici la serbia.
-

nu shtiu, io ma duc la wacken in fieshcare an, da anu asta nu am acreditare
- supermouse
- Junior Member
shoricioaico, e castoaca insiruirea aia de trupe. pacat ca nu-tzi zice nimica de festivalu in sine.
neatza, o sugi aiurea. bine c-am ajuns la periam.
si ca tot veni vorba neatzo, ma cam plictisesc. distreaza-ma !
neatza, o sugi aiurea. bine c-am ajuns la periam.
si ca tot veni vorba neatzo, ma cam plictisesc. distreaza-ma !
-

SOD - Mesaje: 6035
tu sa mai vorbeshti cu mine cand oi fi blonda, cu tzatze mari shi cu pashaport in bratze. clar ?
apropou: corcodushele a fost la parametrii prevazutzi ?
apropou: corcodushele a fost la parametrii prevazutzi ?
-

festivalu e pa un camp aproape de un orashel pa care il cheama Itzehoe, la o ora de mers cu trenu de hamburg
e langa un satuc mishto , nemtzesc, sa vezi circu- satu are circa 5000 de uameni si their sile pe an peste 30000 de metalishti invadeaza locu
ofera locuri de pus cortu, parcari, alea, alea
uite, io am nishte poze de anu trecut, o sa le cat shi o sa le pun pa undeva
e un festival mishto pe patru scene, singura magarie ie ca e greu de plecat de acolo fara mashina personala
e langa un satuc mishto , nemtzesc, sa vezi circu- satu are circa 5000 de uameni si their sile pe an peste 30000 de metalishti invadeaza locu
ofera locuri de pus cortu, parcari, alea, alea
uite, io am nishte poze de anu trecut, o sa le cat shi o sa le pun pa undeva
e un festival mishto pe patru scene, singura magarie ie ca e greu de plecat de acolo fara mashina personala
- supermouse
- Junior Member
ba flacau, sunt posesor de pasaport ba, asha sa stii.
DISTREAZA-MA !
HGSJKDF : shoricioaico, da ia zi si cat costa entransu la festival si ce trupe canta anu asta sigur. si catzi bani imi trebe ca sa supraviatzuiesc acolosha
DISTREAZA-MA !
HGSJKDF : shoricioaico, da ia zi si cat costa entransu la festival si ce trupe canta anu asta sigur. si catzi bani imi trebe ca sa supraviatzuiesc acolosha
-

-

uite, mai, aciulea
- Fişiere ataşate
-
- Image001_0.jpg (941.71 KiB) Vizualizat de 1616 ori
- supermouse
- Junior Member
shi inca cateva... bai astea se vede sau nu?
- Fişiere ataşate
-
- Image034_32.gif (193.1 KiB) Vizualizat de 1602 ori
- supermouse
- Junior Member
ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma ! ma plictisesc ! neatzo, canta-mi ceva si distreaza-ma !
-

nu ieshitz afara ca muritzi nu ieshitz afara ca muritzi nu ieshitz afara ca muritzi nu ieshitz afara ca muritzi nu ieshitz afara ca muritzi nu ieshitz afara ca muritzi nu ieshitz afara ca muritzi nu ieshitz afara ca muritzi nu ieshitz afara ca muritzi nu ieshitz afara ca muritzi nu ieshitz afara ca muritzi nu ieshitz afara ca muritzi nu ieshitz afara ca muritzi nu ieshitz afara ca muritzi nu ieshitz afara ca muritzi nu ieshitz afara ca muritzi nu ieshitz afara ca muritzi nu ieshitz afara ca muritzi nu ieshitz afara ca muritzi
sodi a lansat o noo moda
imi place
sodi a lansat o noo moda
imi placesemnatura fara culori si nestridenta
- gaga