Oribilul Mosh scrie:Este facuta intr-o gara...in drumul spre Amsterdam.
am auzit ca atzi fost cu masina... cat atzi prins?
PacE

nu vreau sa imi iau ban...scriuu dincolo ca e mai curatOribilul Mosh scrie:zoso, prin ce ai scris mai sus sa inteleg ca vrei sa te inscri si tu aici la locomotive ? vrei sa purtam in 3 discutiile ?
poti sa intri...post-mortemHades scrie: nu ai cum sa intri in cm... nu indeplinesti niste conditzii...
ai facut un bot pentru filmul ala?Oribilul Mosh scrie:sa-mi aduci un blank sa-ti prajesc Rear Window de la Alfred Hitchcock, maestrul suspansului.
Oribilul Mosh scrie:Love2Fly...abtine-te de la comentarii libidinoase. depeche e a mea. *p
Ave frate Gabriel!
Love2Fly scrie:Locomotiva din mine munceste azi. Am un studiu despre iaurturi....cool stuff! ne-a dat firma sa mancam cate o saworma mare si o cola de persoana. Tocmai le-am devorat si ma simt bine....
, ca n-ati stat pana dimineatza la diferite terase/baruri , ca n-ati cheltuit toti banii pe alcool , ca mai puteti sa va ridicati din pat , ca n-ati dezamagit pe nimeni aseara din nici un punct de vedere ( ;D ) ....
. (Aliosha chiar a cerut vanzatoarei..."da-ti-i un meniu Mc El...aratand spre mine
)

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori