C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
stiu ca sodilicutzicu ie accidentat fizic, psihic abar nam.
bah a inceput de ieri sa cada un ionuz colea-n ograda, adeca ie plin de dude pe rock, at trebui sa nu ii iertam si sa ii bagam la caterinca caterincilor. parerea mea.
ce ie de kkt guzgane?
ah, vasile va transmite saliutari.
bah a inceput de ieri sa cada un ionuz colea-n ograda, adeca ie plin de dude pe rock, at trebui sa nu ii iertam si sa ii bagam la caterinca caterincilor. parerea mea.
ce ie de kkt guzgane?
ah, vasile va transmite saliutari.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
la fizic ma referiam.
nasualo, domnu castor te contrapupa (c.S.).
nasualo, domnu castor te contrapupa (c.S.).
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
ce vrea mujchi taii abdominali.
ps: spun-ei ca ramane cum am stabilit. negresit.
ps: spun-ei ca ramane cum am stabilit. negresit.
ANTI
-

`ai de p**a me ceatz mai scris...!
cetesc shi apar io!
ser`us!
cetesc shi apar io!
ser`us!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
traieste filu.
ANTI
-

tralala!
doresc sa anuntz ca in cursul noptzii sa petrecut nishte chestii tare, tare nashpa, de macsima importantza shi interez natzional care au avut ca efect ca mi sa bosumflat o masea, fapt din care cauza ma simt fuarte nashpa, motiv pentru care azi o sa tastez mai mult shi o sa vorbesc mai putzin.
care are lincu ala cu yahuu, sami dea shi mie.
doresc sa anuntz ca in cursul noptzii sa petrecut nishte chestii tare, tare nashpa, de macsima importantza shi interez natzional care au avut ca efect ca mi sa bosumflat o masea, fapt din care cauza ma simt fuarte nashpa, motiv pentru care azi o sa tastez mai mult shi o sa vorbesc mai putzin.
care are lincu ala cu yahuu, sami dea shi mie.
-

nocturna - Mesaje: 8725
saliu naie.
supermouse, subectu ala alu matale de pe literaturi cu maurice trebia bagat la analize breh, nu trebia facut subect separat. parerea mea.
naiti, in traducere inzeama ca tzi sa unflat falca?
supermouse, subectu ala alu matale de pe literaturi cu maurice trebia bagat la analize breh, nu trebia facut subect separat. parerea mea.
naiti, in traducere inzeama ca tzi sa unflat falca?
- gaga
aulio ca uitai: necko, am gasit revistele, le uitasem la rocheru shomer. aia cu retete nebijnuite ie de cacao, bani aruncatzi pe giam.
eruerut: naiti LOLZILOLZ, iete la avataru asta
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=286389&postcount=8
eruerut: naiti LOLZILOLZ, iete la avataru asta
- gaga
UITE LA AVATAR NAITI
aidi bre guzgane co sa fie bine. hai incua. dau io o bere.
UITE LA AVATAR NAITI
aidi bre guzgane co sa fie bine. hai incua. dau io o bere.
- gaga
naiti, daca ash avea toate maselele umflate shi m-ar durea pentru tot restul vietzii, mi-ar fi mai bine decat imi e acuma
danoninonino, ash veni, dar zau nu pot acuma
danoninonino, ash veni, dar zau nu pot acuma
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
bre insolitzilor(ashea se numejte uamenii carea facut insolatzie, nu?) atz scris 6 pajini(521-526) in uichend! nu suntetz normali!
memet? di ce nu iejti pe litoralu patriei?
la mine uichend cu chef vineri! fi-miu numa nu s-a imbatat, in rest a facut de toate(inclusiv dansat pe masa!!!)
in rest, furtuna d`aia ca la americani, cu copaci smulshi shi acoperishe loate de vant!
acuma ie racuare, deci ie bine!
pese: am mancat palanetz, adus de o colega de birou! (danone, shtii ce-i ala?:))
la mine uichend cu chef vineri! fi-miu numa nu s-a imbatat, in rest a facut de toate(inclusiv dansat pe masa!!!)
in rest, furtuna d`aia ca la americani, cu copaci smulshi shi acoperishe loate de vant!
acuma ie racuare, deci ie bine!
pese: am mancat palanetz, adus de o colega de birou! (danone, shtii ce-i ala?:))
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nu naie, nu stiu ce e aia palanetz, eshti amabil sa imi explici ce este cu mancarea aceea pe care eu nu o shtiu?
bah a aparut thesouline, ionuzzu care nu se plictiseshte niciodata de luat shuturi in cur, abia ashtept sa apara nashu lui la munca (daca nu so fi plictisit deja).
unde ie aiu?
bah a aparut thesouline, ionuzzu care nu se plictiseshte niciodata de luat shuturi in cur, abia ashtept sa apara nashu lui la munca (daca nu so fi plictisit deja).
unde ie aiu?
- gaga
da tu di ce nu iejti?
io nus penca nu am conced si fusai duar pe uichend.
idei de dupa uichend la mare: la 2 mai se papa bine si eftin. cu 380k/2 persuane bagat ciorbic de peste, 2 portii de hamsii gigant, 1 portie mamaliga cu baranza si mastana, 2 papanasi cu un gem de visine deliscios si cu o smantana racita pana la temperatura ideala totu spalat cu gosere, hainekene, silve negre si in deschidere cu coniac porma la final un cafelutz...
la vama desi poate s-a schimbat ceva tot e marpha: uameni oke, fuarte putini ierau treji, muzica zuper.
apa iera calda, chiar cu vro 4-5 grade mai calda decat apa rece de la dozator
suarele a devenit najpa...motiv pentru care dacu la mare ma duc numa sa beau, plaja sa faca altii
la intuarcere luati-o pe slobozia, adica pe la slobiziti/slobozeni, penca ie mai lung drumu da ie mai liber. ieri prins coluana de facuram 20 de km intro ora
azi castig bani dejaba penca mis pe dilei
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
danone, palanetz ie o placinta cu cash de oaie framantat cu sare, intr-un aluat subtzire shi copt in cuptor/vatra!
-

danone, ie a sinplu, numa n-ul ie n muoale, ca al doilea n din el nino, de ex.!
-

http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=286635#post286635
latz vazut pasta? ie la oha sau ce?
am intzeles domnu naie, si cum optzin shi io palanietz d'ala? ie de vanzare pundeva sau se face numa pe langa casa omului?
naiti, io zic sa tio sugi. maseaua.
latz vazut pasta? ie la oha sau ce?
am intzeles domnu naie, si cum optzin shi io palanietz d'ala? ie de vanzare pundeva sau se face numa pe langa casa omului?
naiti, io zic sa tio sugi. maseaua.
- gaga