Familie pe Fanclub!
42 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cumetre....am lipsit si eu putin de pe forum...si s-a stricat de tot subiectul asta ! Eu zic sa cautam ceva mai valabil..si sa-i lasam pe Carpioara,Gabytzu si ai lor...cu acest subiect.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
cred ca am sa-mi schimb numele si ma mut in alt forum ca deja familia asta ma enerveaza :mad:
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
1 baiat 2 fete 3 posibilitati. [/B][/QUOTE]
aliosha....4(patru!) posibilitati....am mai zis io asta pe undeva parca(?)
aliosha....4(patru!) posibilitati....am mai zis io asta pe undeva parca(?)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
i wanna join
Io vreau sa fiu Kopil:) a sister.... hehe!
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
- Andrada The Dev
- Junior Member
Nuu...e bine cum am pus ! Lu' Mowgli i se adreseaza cu fratioare..ca e mic de varsta !
Kaa..se adreseaza cu "cumetre" cand vorbeste cu Baghera sau Baloo ...sau cu altzi grei ai junglei !
Iar daca Kaa se intalneste cu Shere Khan ii zice : "Hai noroc,unchiule ! Ce adidasi valabili ai ! E originali ? "
(asta e subiect de caterinci...dar merge si aici..ca e vorba despre o familie,pana la urma)
Kaa..se adreseaza cu "cumetre" cand vorbeste cu Baghera sau Baloo ...sau cu altzi grei ai junglei !
Iar daca Kaa se intalneste cu Shere Khan ii zice : "Hai noroc,unchiule ! Ce adidasi valabili ai ! E originali ? "
(asta e subiect de caterinci...dar merge si aici..ca e vorba despre o familie,pana la urma)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
dormeo, ie 2004, mai dorni doi ani si te primeshte uamenii ashtia care, ca si tine, nau famelie, nau nevasta, nau copchii, najpa de noi ajtia de la munca ca cand ne radem ne vede sefu prin giam de zice cam inebunit.
pese: am scris corect in dorniana?
pese: am scris corect in dorniana?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Uitandu-ma pe acest subiect ma gandesc ca fost'a kterinca odata ceva frumos. Cand postau Aliosha si Rolf, darky si Mirela, eu si Sopra. SOD si Bagheera . Apoi s-a stricat. Iar acum e un gunoi.
dornea...sa nu te prind ca te mai atingi de subiectele noastre dragi si de demult.
dornea...sa nu te prind ca te mai atingi de subiectele noastre dragi si de demult.
-
42 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii