Compilatzie
74 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
-
cutuma© - Mesaje: 3047
pt. HADES ... man daca vrei sa tragi potzi la mine ... fa rost de 200.000lei (maxi-taxi) 100.000 (tren) ca sa ai de drum
pt D€CR€T .. zzz ... shi care erau membrii Cedry2k (L.Doc , Vlad Dobrescu , Deliric1 , ........ ??? Dj Paul ????? )
pt D€CR€T .. zzz ... shi care erau membrii Cedry2k (L.Doc , Vlad Dobrescu , Deliric1 , ........ ??? Dj Paul ????? )
-
Vendetta - Junior Member
loooooooooooooooooooooooooooooooooooool
vendetta frate, mai du-te shi tu pe la concerte, mai cumpara shi tu un cd original, mai citeste coperti inainte sa te faci de kkt pe forumuri
auzi tu ..... Cedry2k e trupa lui VD shi Doc
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
vendetta frate, mai du-te shi tu pe la concerte, mai cumpara shi tu un cd original, mai citeste coperti inainte sa te faci de kkt pe forumuri
auzi tu ..... Cedry2k e trupa lui VD shi Doc

-
...aku ...
....aku nu fi asha dur d3cr3t ... !
Shi both of you log on to your yahoo messengers ... ka ma lua somnu acia !
Shi both of you log on to your yahoo messengers ... ka ma lua somnu acia !
error : signature could not be loaded !
-
rap_t_one - Junior Member
Vendetta, ca era scris CTC-Terapie de shoc sa zicem k e explicabil pt k piesa deshi este a lui Cedry2k apare pe EP-ul CTC-ului, dar sa n-auzi de Cedry2k shi sa-l faci dintr-un singur om in trupa, aia e mai grav pt cineva care pretinde ca asculta hh ro.
Shi in alta ordine de idei, cu aia 200.000 pe care i-ar cheltui hades pe drum ar putea sa traga linistit o ora shi-un pic la Dj Undoo
Shi in alta ordine de idei, cu aia 200.000 pe care i-ar cheltui hades pe drum ar putea sa traga linistit o ora shi-un pic la Dj Undoo

-
74 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3