cand spun rap - metal ma refer strict la melodii facute de o trupa rap cu o trupa de rock, nu la formatii categorisite ca fiind pe stilul acesta de muzica cum ar fi Rage Against The Machine sau Red Hot Chili Peppers (perioada veche)
Eu imi aleg piesa preferata ca fiind colaborarea Boo Ya Tribe cu Faith No More din 1994 si anume Another Body Murdered.
piese preferate pe stilul rap - metal
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
ab4 si verdikt
.... glumesc.. cypress hill & biohazard - how it is!

Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii
vand tricou TOOL
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii
vand tricou TOOL
-
LeSharK - Junior Member
Are dreptate SOD, asa e, prin 94 a aparut Judgment Night.
Oricum ce vroiam sa zic de fapt e ca am uitat sa mentionez o piesa clasica, si anume Run DMC cu Aerosmith - Walk This Way, care imi place tare mult, afara de refren (nu prea agreez io vocea lui Tyler)
Oricum ce vroiam sa zic de fapt e ca am uitat sa mentionez o piesa clasica, si anume Run DMC cu Aerosmith - Walk This Way, care imi place tare mult, afara de refren (nu prea agreez io vocea lui Tyler)
-
whatever - Mesaje: 2848
SOD scrie:4 din pesele astea de zicetzi voi aici fac parte de pe compilatzia judgment night, aparuta dupa revolta din L.A.
io propun doar Anthrax - I'm the man.
compilatia judgement night e muzica din film... nu are nici o legatura cu revolta aia...
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
-
HABEEB - Mesaje: 459
11 mesaje
• Pagina 1 din 1