C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Deci ciuperca asta ie otravitoare, se gaseste shi la noi, si daca te pricepi la dozare ie si halucinogena.
- Fişiere ataşate
-
[Extensia bmp a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
sar`na necko!
pnic??? shiniei baietu aiesta, ca tot amushina p`acilea de-o vreme?
pnic??? shiniei baietu aiesta, ca tot amushina p`acilea de-o vreme?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
pnic e ok
merluc pun maine poza, avea o tenta macabra si az un cemeist a avut o broblema.
bah ciupercarilor, va uitarati pe sita aia au ba?
http://www.liis.ro/hosted/atestate/ciuperci/comestibile.htm
merluc pun maine poza, avea o tenta macabra si az un cemeist a avut o broblema.
bah ciupercarilor, va uitarati pe sita aia au ba?
http://www.liis.ro/hosted/atestate/ciuperci/comestibile.htm
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ce cuipercitzi bre- ca io aici numai ciuperci congelate sau la cutie...
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
ce da lumeeeeeeeeeeee....
ie can vremile bune. mai cam vine sa iasa suarele ca sa comsum nejte ber.
in alta dezordine de idei, Noir Desir cu "Marlene" este de mare esceptzie. de fuarte mare esceptzie !
ie can vremile bune. mai cam vine sa iasa suarele ca sa comsum nejte ber.
in alta dezordine de idei, Noir Desir cu "Marlene" este de mare esceptzie. de fuarte mare esceptzie !
-

neatza - Mesaje: 5820
darken, daca nu teci in padure sa crezi apoi ca taranrula ca le stii pe toate cand in realitate saracu e tufa.
http://www.liis.ro/hosted/atestate/ciuperci/foto.htm
ia tarantula de aci
aici ie suare
http://www.liis.ro/hosted/atestate/ciuperci/foto.htm
ia tarantula de aci
aici ie suare
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre pijkesh mam prins precum danone la suare, daca pui o suita de la as la popa iti da o suta de punte, am reusit sa pun doo jos deja. mai lucrez...
voi continuati cu prostiile si ciumpercile vuastre , nu va sfiiti
voi continuati cu prostiile si ciumpercile vuastre , nu va sfiiti
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Dano, taci ca tu cu vrajtoriile tale ai facut pe dobitocu asta sa-mi stearga ca am daunladat ieri toata ziua. N-am apucat sa bag nici matzu-n cub si nici cubu-n matza de necaz. Acu le caut si nu le mai gasesc, unde e muzicile mele???????????
neatzule, nu mi-ai razpuns la intre bare: de ce industrialu lu mata e akm si progresivu meu cu solouri abrante de tzspe minute e muzica obisnuita?
neatzule, nu mi-ai razpuns la intre bare: de ce industrialu lu mata e akm si progresivu meu cu solouri abrante de tzspe minute e muzica obisnuita?
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
bre, discutzia ie lunga shi fara rost. mai bine o lasam pe cand neom intalni la vro bere shi nom avea ce vorbi. pana una alta, progresivu nu ie akm.
-

haidi bre, lasatzi-o-n ciuperci cu ciumpercile shelea!
la mine ploo, da` mult mai relaxat ca amu juma de ora, cant am avut oarejce treburi outdoor shi m-am injurat in gand pt obiceiul imbecil de a lasa mashina in parcare cu cam de doo dejte gieamu deschis la shofer, sa nu fie cuptor inluntru! shamu-s ud la cur!:)(de la ploaie, firejte!)
alfel, io pe la 4 plec la shedintza tactica de dinainte de meciu de la shase, ashea ca fitz pregatitz!
la mine ploo, da` mult mai relaxat ca amu juma de ora, cant am avut oarejce treburi outdoor shi m-am injurat in gand pt obiceiul imbecil de a lasa mashina in parcare cu cam de doo dejte gieamu deschis la shofer, sa nu fie cuptor inluntru! shamu-s ud la cur!:)(de la ploaie, firejte!)
alfel, io pe la 4 plec la shedintza tactica de dinainte de meciu de la shase, ashea ca fitz pregatitz!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
-

saracu e tufa.
Cand o sa cunoshti shi tu macar un sfert din buretzii aia din link,mai stam de vorba.Pana atunci,daca io sunt tufa,tu esijti un spor mic de mushroama:D
edit
haidi bre, lasatzi-o-n ciuperci cu ciumpercile shelea!...la mine ploo
e bine daca ploo bre nae,ca se fac ciumpercile:D
Cand o sa cunoshti shi tu macar un sfert din buretzii aia din link,mai stam de vorba.Pana atunci,daca io sunt tufa,tu esijti un spor mic de mushroama:D
edit
haidi bre, lasatzi-o-n ciuperci cu ciumpercile shelea!...la mine ploo
e bine daca ploo bre nae,ca se fac ciumpercile:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
holala tuata lumea muncitoare
la severin poo ud (c.d) si torential. si az am muncit dejaba. adica io am vrut dar nau- vrut ei. viitorii asistenti medicinisti sa se inscrie la colegiu. ii mai ajtept si miine si poimiine si tot asa fro doo saptamini. daca e dejtepti, dejtepti - nu vin.
asa ca sa jtiti, sunt expert(a) la: solitare obijnuit (am facut si 6000 da punte), la freeCels (de doi lei), la hearts (tot 2 lei) si la spider cu doo culori. la ala cu patru inca nu am reusit sa termin niciun- joc. dar perseveresc. altceva?
danone, cimpercile in aluat le voi incerca az-miine. tzi spun io.
la severin poo ud (c.d) si torential. si az am muncit dejaba. adica io am vrut dar nau- vrut ei. viitorii asistenti medicinisti sa se inscrie la colegiu. ii mai ajtept si miine si poimiine si tot asa fro doo saptamini. daca e dejtepti, dejtepti - nu vin.
asa ca sa jtiti, sunt expert(a) la: solitare obijnuit (am facut si 6000 da punte), la freeCels (de doi lei), la hearts (tot 2 lei) si la spider cu doo culori. la ala cu patru inca nu am reusit sa termin niciun- joc. dar perseveresc. altceva?
danone, cimpercile in aluat le voi incerca az-miine. tzi spun io.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
bre pijkesh, inceputu ie promitator nu?
pana oi termina mai ie...
ewryew: ma duare in spapanache ca pleaca unii la suceava si piatra neamtz atata timp cat sunt neseriosi si panglicari
pana oi termina mai ie...
ewryew: ma duare in spapanache ca pleaca unii la suceava si piatra neamtz atata timp cat sunt neseriosi si panglicari
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220