C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bre cubule, uite cam cum sta treaba: akm-u, initzial, insemna numa industrial. mai incolo, ma prostit corcodushea sa mai fie shi alceva.
daca reushesht sam aduci argumente serioase, intra. daca nu, nu.
iar la corcodushea cu cavarurile, ie vorba si de forma pe care a dato sujetului.
daca reushesht sam aduci argumente serioase, intra. daca nu, nu.
iar la corcodushea cu cavarurile, ie vorba si de forma pe care a dato sujetului.
-

neatza - Mesaje: 5820
deci eo plec ca-mi ploo-n sticla cu bere! un zemos pa la totz!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
pai cred ca la nejte ber intro carciuma cand urlai ca disperatu (citez din memorie): "VREAU MUTZUMANCHIIIIIIIIIII, VREAU MUTZUNACHIIIIIIIIIII, IAMI MUTZUNACHIIIIIIIIIIIIIIIIII"
-

SOD scrie:ba cubule , tu de fapt ce vrei ma?
Io, buna pace. Tread de progresiv pe AKM. Da nu acum, am zis caca nd o sa-mi iau si eu saunforju sa tai si eu niste piese. Da am zis ca daca voi nu vreti, nici o problema, e copilu vostru. Ce sari asa, s-a lamurit treaba.
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
-

-

Stai asa, unde pleci? Pana acum nu m-am gandit dada ca am vazut ce facurati voi, am prins curaji. Pana la urma stilurile astea sunt la fel de (ne)cunoscute.
yhugwdyg: Si demonstreaza-mi ca n-am dreptate.
jhduhue2: Unde esti fane sa-mi dai o mana de ajutor?
yhugwdyg: Si demonstreaza-mi ca n-am dreptate.
jhduhue2: Unde esti fane sa-mi dai o mana de ajutor?
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
ploo nasol.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
plec si eu. cu bunavointa suiciurilor, poate intru si in schimbu doi.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117