Pai vezi tu, Goni_q, Valbog sugera ca noi (eventual noi, baietii seriosi) ar trebui sa stam, sa asteptam si voi (eventual voi, fetele serioase) sa veniti la noi... O solutie pasiva, care ar putea functiona cateodata.
Adevarul e ca, uneori, baietii seriosi sunt si... foarte timizi! Avand o parere prea buna despre fete (care nu se justifica mereu) tind sa le plaseze pe acestea pe un piedestal, sa le idolatrizeze intr-un fel. In acea clipa actiunile sunt inhibate, deoarece baietii in cauza sunt intimidati de respectivele fete, deoarece le considera MULT mai bune decat ei... Prostia asta am facut-o si eu acum cativa ani. Iar consecintele au fost tragice. Atunci am invatat ca fetele nu trebuie tratate ca si cum ele sunt undeva sus, invaluite in misterele cetii, ci ele sunt egalele noastre si vor (in principiu) sa fie tratate asa. Evident, cu respect, tandrete, etc. Chestiile astea oricum vin de la sine cand iti place o fata...
Cat priveste baietii cu BMW, eu zis sa fim oameni seriosi... Pentru astfel de indivizi se gaseste o anumita categorie de femei... Nu cred ca trebuie sa te oftici atat. Ar trebui sa fii putin flatata: daca ti-a facut semn, inseamna ca te gaseste atragatoare, iar asta e un lucru pozitiv. Evident, nu trebuia sa opresti si sa te culci cu el! Dar faptul ca te-a remarcat n-ar trebui sa te ingrijoreze. Sa-ti faci probleme in ziua cand barbatii nu vor mai intoarce capul dupa tine!