Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)

since 2003

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iul 12, 2004 10:48 pm

S-a terminat Star Wars...dar a tras Aliosha de mine sa ies p'afara...ceea ce am si facut. Iar am dat o tura pe la Mc. E prima oara in viatza cand merg la Mc de 2 ori in aceiasi zi. :p

depechemind, care-i personajul tau preferat din Star Wars ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Matrashita » Lun Iul 12, 2004 11:51 pm

Buna seara dragele mele locomotive!!
E primul meu post aici asha ca trebuie sa ma obisnuiesc cu aceasta comunitate frumoasa...Promit ca voi scrie aici cat pot de des!
Va urez o noapte frumoasa de vara si vacanta placuta!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iul 12, 2004 11:58 pm

Hai noroc, Roxie ! Bine ai venit pe la noi !
(Love2Fly...uite..ca ti-am adus-o pe Matrashitza ! am promis doar ca nu ne oprim...)
si i-am adus si lu dj_jaxxx & Nanuka pe cineva din Canada...si anume pe dany_s ...care mi-a facut o cerere pe pm de aderare acum 2 saptamani...dar nu l-am prins pe Aliosha sa dea acces.
ne inmultim si noi :p

Matrashita...nu-ti fie rusine. intreaba-l pe Love2Fly ce doreai. ~p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Lun Iul 12, 2004 11:59 pm

Bine ai venit!
Eu si cu Fr:.Mare Maestru de Ceremonii Oribilul Mosh suntem gazdele acestei fraterne locomotive. ;h
Eu-s cu bagajele pe masa....
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Matrashita » Mar Iul 13, 2004 12:01 am

Da...Love2Fly...Mi-a fost rushine sa te intreb pana acum dar daca sunt asha bine primita ash vrea sa te intreb:crezi ca la intalnirile fratesti la care participi se accepta si fete ?:p
Ash fi curioasa ce se intampla intre voi acolo...mai invat si eu cea nou!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Love2Fly » Mar Iul 13, 2004 12:10 am

Pai draga Matrashitza...la intalnirile fratzesti poate sa vina oricine....la intalniri invatzatm adevaratul sens al prieteniei, dragsotei si bunei intelegeri. Sigur ca da...fetele sunt admise si tratate regeste ca adevarate partenere de viata :p
Conditia minima e sa te prezinti la 70% din intalniri :))
Daca Fr:. O'Mosh are si el ceva de spus il rog respectos sa ne spuna!
Ave! :)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 13, 2004 12:31 am

Da, frate..adevarat graiesti. Pe langa cele amintite de tine mai invatam sa respectam adevaratele valori ale vietii, sa ne respectam aproapele, si bineinteles sa stapanim Fortza. E cam ceea ce ii invatza Yoda pe cavalerii Jedi.
cine mai doreste sa faca parte din sacra noastra comunitate...sa adreseze un pm la mine (Oribilul Mosh) sau la fratele Love2Fly, care in scurt timp va ajunge maestru venerabil. Sa vedem daca va reusi in lucrarea ce i-a fost incredintata.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dany_S » Mar Iul 13, 2004 1:39 am

salutare locomotive
si la mine e primul post pe acest subiect dupa ce am primit ok-ul de la OM !

asa ca la cat mai multe posturi si mai ales, beri cehesti (sau ma rog, olandeze, belgiene, daneze, americane, canadiene, australiene, sud-americane, romanesti....beri sa fie :yD )
Dany_S
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 13, 2004 1:43 am

dany, ai ceva cu nemtii ? vad ca din toate popoarele mari producatoare si consumatoare de bere...pe ei i-ai omis.

tie iti place Leffe ? eu ieri am baut prima data...si am crezut ca are esentza de vanilie in ea. :yD

bine-ai venit pe locomotive ! :ham:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dany_S » Mar Iul 13, 2004 2:11 am

chiar m-am gandit dupa ce-am scris postul ca i-am uitat pe nemti....

"Leffe" nu-mi zice mare lucru, insa numele seamana (daca nu cumva chiar asta e) cu o marca de bere belgiana pe care o importa si aici din fericire si care chiar are un gust care aduce parca a vanilie, ma rog, pe etichita scrie bere alba, si mi-a placut mult

weekendul asta am fost in camping si am savurat cu placere cateva beri Bavaria (sau Marca Bavaria), o bere braziliana foarte apropiata ca gust de Corona
Dany_S
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mar Iul 13, 2004 2:17 am

Leffe e 150.000 lei intr-o terasa din Herastrau...si ti-o da si calda :(
Anyway....bine te-ai suit in locomotiva Dany_S!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Mar Iul 13, 2004 9:19 am

Mosh, eu nu ma uit la Star Wars.
Apropo, stii ca te-am visat azi-noapte? Si pe tine si pe vara-ta. :P A fost frumos visul pana a venit taica-meu si m-a trezit ca sa dau nu stiu ce rahat de semnatura. :cry:
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 13, 2004 9:30 am

Buna dimineatza !

dany ---> da, Leffe e belgiana. adevarata bere manastireasca cum scrie pe sticla. si mie imi plac berile dulci, dar nu chiar in genul ala.

Love2 ---> ce sa fac daca ocolesti Cora ? o iei de acolo cu 38 mii. n-ai bani sa mergi cu noi la KFC...dar bei la terase in Herastrau ~(

depeche ---> si cam ce se intampla in visul tau ? si eu te visez mai mereu...dar nu cand dorm...ci cand visez cu ochii deschisi *p
aaa....si pacat ca nu ai vazut seria Star Wars.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Iul 13, 2004 1:11 pm

Love2Fly scrie:Buna ziua depravato! ~p
Tu te duci la mare cu trenu'? Rusinica! :lol:

Nu m-am dus la mare cu trenul... Dar m`am intors in Bucuresti folosind acest mijloc de transport :)

Apropos : BUNA DIMINEATA ! Acum m-am trezit.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde kahlan » Mar Iul 13, 2004 6:19 pm

dragi locomotive...m-am intors din 'excursia' mea de aproape o saptamana....m-am distrat....m-am plibat cu jeepu...am dormit in masina...am mancat de-am rupt...am vorbit cu moshu :yD
voi ce mai faceti, ce mai ziceti???
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 13, 2004 6:22 pm

opaaaa...te-ai plimbat cu jeepu ! Avem pe cineva bogat printre noi. ~p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Mar Iul 13, 2004 6:28 pm

~p
am zis eu ca e al meu???
era al gazdei...un jeep facut din juma jeep 1 si juma jeep 2
kahlan
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Mar Iul 13, 2004 7:00 pm

Bey, parca e prea plicticos forumu asta... De ce nu mai deschidem si noi un thread-doua pe-aici, cu diferite teme si alte chestii? Un joc tampit, ceva? :D

Mosh, nu mai stiu exact ce s-a intamplat in vis, dar stiu ca am fost pe la tine si m-ai servit cu ciorba.
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 13, 2004 7:19 pm

Este un vis cat se poate de frumos. Uite...eu am o carte de interpretare a viselor mostenita din mosi, stramosi. Cand visezi ca doi oameni servesc o ciorba..inseamna ca ei se iubesc foarte mult..iar destinele lor se vor uni pentru totdeauna. :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Mar Iul 13, 2004 8:01 pm

Hehe Mosh, esti simpatic in seara asta. :p
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 14, 2004 8:49 am

Buna dimineatza !

Am pofta sa beau o bere in noile pahare de bere pe care mi le-am cumparat ieri. Ceea ce voi si face. Dupa ce ma dezmeticesc ma duc sa iau o bere, asa de dimineatza. Si niste pateuri. ~)

Aseara in timpul web-conferintei de pe YM pe care am tinut-o impreuna cu depechemind...l-am vazut pe taica'su. Zici ca e din echipa de fotbal a Germaniei din anii '80. Un mare mustacios. ~p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Mie Iul 14, 2004 8:55 am

Da de maica-mea ce zici, ah? :D
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 14, 2004 9:00 am

Pai nu am vazut-o bine. Nu i-am vazut capul...ca nu era in raza de bataie a web camului. ~(
Poate o vad diseara. :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

...

Mesajde Hades » Mie Iul 14, 2004 4:10 pm

vreau sa vad si eu :D ... sper ca ma chematzi diseara... :D

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 14, 2004 8:23 pm

Hades, lasa prostiile. Gandeste-te ce filmam in episodul urmator. Il facem noaptea la cabana ? :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Mie Iul 14, 2004 8:29 pm

Sa nu uitati ziua sa pozati cabana. Vreau s-o vad si eu (dinainte). :D
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

...

Mesajde Hades » Mie Iul 14, 2004 8:38 pm

mai luam si niste fete de pe acolo si filmam cand dau o buca :D

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde Nanuka » Mie Iul 14, 2004 11:01 pm

Dupa o lunga absenta de pe forum, iata-ma din nou aici printre voi dragele mele locomotive.

Tocmai m-am intors dintr-un loc insorit numit Aruba. Sunt bronzata si parca un pic mai durdulie, soarele mi-a priit tare bine...

Nu mai atashez poze sa nu se mai interpreteze greshit si sa-mi aud comentarii inutile, cei ce sunt curioshi pot discuta pe YM despre mini-vacanta de 4 zile pe care-am avut-o:)

In rest toate bune??...voioshi si sanatoshi?:yD...

OM, imi pare rau pt. faptul ca ti-ai dat demisia si-ai renuntat la functia de administrator, dar pe de-o parte e mult mai bine, ai mai multa pace acum ,te simti mai linistit, poti posta in voie fara sa mai fi acuzat si dushmanit pt orice miscare pe care o aplici pe forum (banuri si avertismente)

In incheiere, ash dori sa spun un singur lucru referitor la emailurile amuzante primite pe contul personal al lui X. "Cordaciu", daca asta te face sa te simti bine si fericit(a)..just go ahead..nu am absolut nimic de ascuns...ma amuzi...nu mai e un secret si sincer uite nu (ne-a), (m-a) afectat cu ABSOLUT nimic, mesajul tau..din contra am ras si ne-am dat seama ce minte bolnava ai...ma repet, daca te face sa te simti mai bine, nu ezita sa (imi), (ne) mai scrii, dar nu folosii pologhii imense, pt ca ne plictisesti si amuzamentul dispare:)

Va sarutttttttt,

Nanuka.
Nanuka

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 14, 2004 11:37 pm

Bine ai revenit, Nanuka ! Da, ai mare dreptate ...ma simt mai linistit acum. Dorm si eu bine noptile. *p
Aruba asta este in zona Caraibe ? Poate pui si tu o poza cu tine la plaja. :yD
Daca nu vrei sa le pui pe acest subiect da mail la oribilul.mosh@gmail.com

cine este "cordaciu" ? numele de cod al vre'unui agend FBI ? ~p

Eu ma reintorc la film. Ma uit la Amenintarea Fantomei.

Imi pare bine ca ai revenit !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mie Iul 14, 2004 11:44 pm

Da vezi ca stii:B .In insulele Barbados nu mai zic nimic, sa nu stranesc iar gurile rele...

O sa-ti trimit pe YM..merci pt contul de mail, il voi pune acum la My contacts list

Nu..Cordaciu este aka (mutantu)(a)~p
That's my ShiT
Nanuka

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Locomotive