Bassule, lasa mata chineza antica si zi si tu mai citet, ca n-am priceput.
bassplayer scrie:pe pe ambele partzi
Si si si daca daca daca daca le le le numeri numeri numeri de de de trei trei trei ori ori ori cate face?
Imi place si "infatisarea" lui de acum. Ii vine super bine costumu 
Andreea Pisoi scrie:MARILYN MANSON a scos un nou album: "THE GOLDEN AGE OF GROTESQUE"!!! Primu` extras de pe single a fost "MOBSCENE", kre este o melodie foarte reusita, la fel k si clipu`. Ce parere aveti?! : ))

Dia The Koala scrie:mi se pare patetic faptul k manson a inceput sa fie ascultat acum cand a inceput sa scoata melodii ceva mai comerciale... si nu faptu k e ascultat pt k e la moda sa asculti manson! mie nu mi-a placut niciodata manson, singura exceptie a fost si este inca "tainted love" care oricum din cate stiu eu este o preluare...un cover!! dar daca are fani comuni cu andreea balan.. "care l-au placut mereu" nu e bine deloc pt el! daca ar stii saracu`...si-ar mai scoate cateva coaste de suparare!oricum mobscene suna bine... de videoclip nu zic nimic... simplul fapt k apare el acolo ma face sa schimb canalu` !
Andreea Pisoi scrie:Hmm... Manson are melodii foarte reusite... Si canta super... Nu jtiu de ce, dar imi place foarte mult cum arata! E mai... Diferit de toti maimutoii care fac "muzik" sau in cazu` cel mai rau: Canta "muzik". Anyway, he`s the best!!!
)whatever scrie:Rock Chick - eu cred ca esti mai innebunita dupa cum arata (fardat) decat dupa cum canta. Demonstreaza-mi ca gresesc
(de ex. la mel. Para-Noir
)..shi pun pariu k din nou o sa gaseshti tu ceva sa ne contrazicem shi sa ma "critici"...lol
)
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator