Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
pijkej, fiecare om e liber sa spere la ce vrea.
Buna dimineata, Wild!
Buna dimineata, Wild!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
buna dimineatza, o zi, desi ploioasa, sper cu spor
la muncile grele si enervante!
Necko, mai intrebi? Sunt coplesita de emotii, dar sunt optimista!

Necko, mai intrebi? Sunt coplesita de emotii, dar sunt optimista!

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
Buna dimineata, care este (c.n.) !
river, emotiile te prind, iti sta bine asa imbujorata, cu privirea asta de copil indaratnic, care stie ca face ceva tare grozav, ceva ce pune toata lumea pe jar, dar care stie ca, dincolo de toate astea, va gasi ceea ce cauta si va fugi fericit in lume cu norocul ascuns in palma.
river, emotiile te prind, iti sta bine asa imbujorata, cu privirea asta de copil indaratnic, care stie ca face ceva tare grozav, ceva ce pune toata lumea pe jar, dar care stie ca, dincolo de toate astea, va gasi ceea ce cauta si va fugi fericit in lume cu norocul ascuns in palma.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
sa trai-ti si buna dimineata.
ANTI
-
mneatza tuturor suarecilor (maiti si vasile) si unicului si inconfundabilului si inegalabilului care este chiar el baaaaaaaaaaaaaaaaaaIcsu !
aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
Supermouse, pls nu-mi mai zice Shakti (daca mie mi-ai urat bune diminetzi mai sus), pentru k Shakti e altcineva si se nasc confuzii care apoi au ca rezultat adevarate tragedii pentru mine
. Nu ma supar k nick-ul meu seamana cu al ei (precum alte persoane imature de pe fc
), dar faceti si voi diferenta...

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
neatza
orice ii poti spune lu shaki ca nu se supara insa sa o pui in ograda lu 4 clase chiar ca ie blasfemie
orice ii poti spune lu shaki ca nu se supara insa sa o pui in ograda lu 4 clase chiar ca ie blasfemie

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
sa muara capra din submarin daca a fost cu intentzie aiule.
Shaki- scuze smerite
Shaki- scuze smerite
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Haide mey k nu m-am suparat... ma supara rautatzile intentzionate si fara motiv, nu incurcaturile ce tin de nick-uri, chiar asa de imatura nu-s
Piskeshule, daca o cautai pe Delphy, am vazut-o printre jurnale adineauri, buna dimineatza, Delphy
, buna dimineatza Piskeshu 

Piskeshule, daca o cautai pe Delphy, am vazut-o printre jurnale adineauri, buna dimineatza, Delphy

aliatzi, right? 

-
Shaki - Mesaje: 7089
supermouse scrie:submarin
ma gandesc ca puate acolo la voi la iunaití£d kingdom vine informatiile mai catinel. deci e vorba de suptmarin.
buna dimineatza preafericitu si prealuminatu aiu. ce mai face unicul si inconfund... unicul si irepetabilul stimat domn? cum a dormit in noaptea ce s-a sfarsit?
ANTI
-
multumesc de intrebare baics
dupa o impletitura doo pe fata unu pe dos contra cronometru de terminai pulloveru si alte haine, am dat uruiala de seara la pasari, cocteilu de sfecla si cartofi lu nae porcu, muls vaca pana la ultima picatura de se facu ujeru nefericitei cat nuca , am luat azimut lavitza si fara preludii gen rugaciuni, dushuri sau spalat pe dinti am intrat rapid in lumea celor drepti. deci bine.
dupa o impletitura doo pe fata unu pe dos contra cronometru de terminai pulloveru si alte haine, am dat uruiala de seara la pasari, cocteilu de sfecla si cartofi lu nae porcu, muls vaca pana la ultima picatura de se facu ujeru nefericitei cat nuca , am luat azimut lavitza si fara preludii gen rugaciuni, dushuri sau spalat pe dinti am intrat rapid in lumea celor drepti. deci bine.
-
gud morning la toate lumile. care este.
saptamana viit la ora aceasta ma voi trezi in zgomotul tramvaiului 7 si in racnetul tzigancii care vrea sticle si borcane. cu aberatiile lui viorel popescu despre cat e el destept si cu 'o melodie pt fiecare'. in maneaua vecinului care-si impaca nevasta de cu seara batuta....
saptamana viit la ora aceasta ma voi trezi in zgomotul tramvaiului 7 si in racnetul tzigancii care vrea sticle si borcane. cu aberatiile lui viorel popescu despre cat e el destept si cu 'o melodie pt fiecare'. in maneaua vecinului care-si impaca nevasta de cu seara batuta....
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
ce, au prelungit astia linia lu' 7 pana in canada?? asta a promis 'care este' sa faca daca e ales iara la sector?
care capat duce pana acolo, ala din unirii sau jilava?
care capat duce pana acolo, ala din unirii sau jilava?
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
daca iei are pe suptmarinuka fi sigura ca are si saptele lor, de ce sal importe din romania?
-
io am auzit ca n-are tramvaie acolo. ie linie de limuzine pe sine, numerotate si au limovatman. si limotramvaiu are stegulet cu frunza si au scuipatoare unde scuipi cojile de seminte si alte ingurcitari
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma