miracolu' scrie:Ce-am facut azi ?
Trebuia sa nu dau 2-1 si castigam un joc de Monoploly. Aveam 3 gari si toate cartierele unde sunt 200 $ casele. Am pariat ca ultimu tigan tot ce aveam contra lu Aliosha. Ce sansa infima sa dau 2-1 era. Si 2-1 am dat. Am cazut exact ca Gandalf...din cel mai inalt varf pana jos de tot.
In al doilea rand Mihai Decret a facut cea mai tare poanta posibila, poanta ce a aruncat in aer apartamentul lu' Aliosha. Suna el la usa...ii deschidem si zice el : "locotenentul Mihai, de la poarta stelara 6 ! ". Maaaaaaaaaaaaa !
In al treilea rand m-am batut de la egal la egal cu Irina-Cruela zisa mai nou si Irinush. Mi-a dat un pumn exact in frunte de m-a lasat p'afara. Mi-a amintit de fenomenalul meci dintre Lenox Lewis si Andrew Golota, terminat prin abandonul celui de'al doilea. Totusi eu nu am capotat si am revenit tare de tot in ultima runda, pana am dovedit-o.
Ce draq am mai facut noi ? Am prins ura unii pe altii de la Monopoly. Certuri, aruncat cu beri, atitudine, oftica.
A...si a facut Cruela floricele la microunde. Si mi-am dat palme cu Decret ca doi britanici pur-sange. Si am vorbit la telefon cu k@tzy.
Si cam atat.
PS : sper ca maine dimineatza Decret sa il gaseasca la el in pat pe R2-D2 cu penisul in erectie.
..
din ciclul "ce nu am ce face" ne dam seama cum ca daca vii laomomentdat cu glume rasuflate poa satz sara casa in aer, deci mai bine te abtzii, robotzii au putza si sunt pedofili si englezii se bat intre ei ca chiorii si din senin.