C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
memetule, la mine trec escadrilele de miguri si caricioptere precum gugustiucii in carduri , io cred ca iei se pregateste de 23 au gust(at-o pe subptmarinuka)
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Ziua buna!Bah da mult mai scritzi,ma doare ochii.
Ma kk pa INMHashu masii cu prognoza lor cu tot!Ieri a plouat shi io miam luat ochelari de soare!Azi e soare shi miam luat unbrela.Sactamana aviatoare ma duc la mare ashea sa shtitz!
Ma kk pa INMHashu masii cu prognoza lor cu tot!Ieri a plouat shi io miam luat ochelari de soare!Azi e soare shi miam luat unbrela.Sactamana aviatoare ma duc la mare ashea sa shtitz!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
helo
deci abarnai. az e martz.
danone scrie:cum pana mea e sa ai trebi joia?
deci abarnai. az e martz.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
pí£ienjenu, te referi la umprela care am carat-o io la biuro?
ANTI
-

mauso, nu numa ca e puturos dami trimete tot felu de chestii obscene pa meil, cu penis, sperm shi etc. bre memetule, vez ca tza scapat din gresheala porumbelul shi pe meilu la altzii.
shi vroiam sa zica ca da, bassu ie un om tare rau.
shi vroiam sa zica ca da, bassu ie un om tare rau.

-

nocturna - Mesaje: 8725
mumu ala de zice ca az e martz.
shuarec, merluc, daca ne mishcam bine, cu rockeru vreau sa batem hmm-ul, da nu ii dam drumu pana nu avem material electronic suficient si pajina de news pusa la punct. (mio fo lene sa mai dau PM)
shuarec, merluc, daca ne mishcam bine, cu rockeru vreau sa batem hmm-ul, da nu ii dam drumu pana nu avem material electronic suficient si pajina de news pusa la punct. (mio fo lene sa mai dau PM)
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
danone scrie:mumu ala de zice ca az e martz.
mumu ala de a participat la prima editie a lu marele frate?
apropo, nenea anguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus
SODy,

ANTI
-

ba da ciavetz ma cu cuacavetili? ca ie si iel un memet muncitaur...
si naiti: aia nu ie bornografie, aia iera manualul cu care vine jucaria.
si naiti: aia nu ie bornografie, aia iera manualul cu care vine jucaria.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
danonino-ca tot vina Saxon la Bukale, o sa incerc sa dau de Fritz Randow shi sa iau un interviu la om.
in poza de dedesupt ieste Biff Byfford shi cu chitaristu' cum il cheama, la conferintza de presa pa care au avut-o la wacken anu' trecut
poza da mai sus e copyright superguzganu'
in poza de dedesupt ieste Biff Byfford shi cu chitaristu' cum il cheama, la conferintza de presa pa care au avut-o la wacken anu' trecut
poza da mai sus e copyright superguzganu'
- Fişiere ataşate
-
- Image034_32.jpg (985 KiB) Vizualizat de 1705 ori
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
kkt iar nu ma lasa mai mult de o poza
- Fişiere ataşate
-
- Image035_33.gif (224.66 KiB) Vizualizat de 1677 ori
- supermouse
- Junior Member
bre naiti nu se poate....taman asta ma intreba si io...
tie pot casatz raspund ca iel face bine
lui a trebuit sa-i dau vestea naspa ca te duare maseaua
tie pot casatz raspund ca iel face bine
lui a trebuit sa-i dau vestea naspa ca te duare maseaua
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
bon dimineu !
haide ca ma arde la lingurea sa va zic ceam aflat:
cubu vrea sa infiintzeze un fanclub boschito
haide ca ma arde la lingurea sa va zic ceam aflat:
cubu vrea sa infiintzeze un fanclub boschito
-

neatza - Mesaje: 5820
bai io tocmai am facut o promisiune dureruas=a lu myself:
da azi incolo-sha, nu mai fac cumparaturi de nici o culuare ci strang bani sa-mi ieu dreaq mashina
da azi incolo-sha, nu mai fac cumparaturi de nici o culuare ci strang bani sa-mi ieu dreaq mashina
- supermouse
- Junior Member