Ce-ai facut azi?
Moderator: anjin-san
eu...am facut destule...m-am trezit,am mancat,am baut,am intrat pe net...am downloadat ultimele 4 mel. Kittie,incat sa am toate cele 3 albume,am ieshit cu rolele,am mancat din nou,din noua m baut
shi...din nou am intrat pe net...sa-mi iau soundtrackul de la "queen of the damned"...shi...mi l-am luat...apoi mi-am facut unghiile cu o culoare,de zici k-i sange inchegat...(culoarea mea preferata ptr unghii,except negrul
)shi acuma ma doare capu' k poimaine plec in America...shi acu' tre sa merg la o petrecere...nah!! 

- Titina
- Junior Member
da' kk n-ai facut dupa cat ai mancat si-ai baut??
ahh, ce ma doare capu' ca poimaine plec sa cumpar paine de la alimentara!! ah ah
ahh, ce ma doare capu' ca poimaine plec sa cumpar paine de la alimentara!! ah ah
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
-
neatza - Mesaje: 5820
-
neatza - Mesaje: 5820
deja nu mai rezist dupa vo 10 rateuri.
apoi pijcheshule, orice mascul sar simtzi jenat in orgoliul propriu dupa numa 2-3 rateuri, deja la 10...da' mai bine sa nu...intram in detalii.

-
nocturna - Mesaje: 8725
io fusei la patarlagele fro 4 zile intr-o minivacanta la cosit lucerna ,sunt bronzat precum tractoristii si parca putin mai durduliu da nu va spui detalii si nu bag poze sa nu se interpreteze gresit si sa-mi aud comentarii inutile
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
naiti...solaru ala e varza, ia sa-l incerci pala de pe nava aia de croaziera care mere intre punctu a si b cu o viteza pe care o notam cu v0 si care in curand o sa intlneasca nava ailalta care a plecat din c cu o viteza de v1.
intrebarea e daca bronzul este mai roz decat bonbon cand navele se intalnesc, care nava are acceleratia mai mare si care dintre capitani e ala afemeiat?
aiule, io stiu ca tu stii care sunt raspunsurile, dar lasa-i si pe copi sa calculeze
intrebarea e daca bronzul este mai roz decat bonbon cand navele se intalnesc, care nava are acceleratia mai mare si care dintre capitani e ala afemeiat?
aiule, io stiu ca tu stii care sunt raspunsurile, dar lasa-i si pe copi sa calculeze
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
pijkes, maieu chinezesc cu gaurele ca tractor nam da o sa strang din dinti fro doo luni si pana se face porumbu imi iau si tractor
-
bre aiule, nu te rade bre de patarlagele, ca shi patarlagenii ie uameni shi are shi iei solare, depozit in fatza garii(unte-a fost bunica-miu paznic:)) shi chear shi judecatorie au! plus neshte discoteci cum nici in las vegaz(de egzemplu) nu vezi(ceea ce ie ievidente dealfel!)!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
file, puschea pe linba ca nu zisei nica de rau de uaminii aia din patarlajele io dinpotriva sunt mandru ca fusei acolo ca se facu lucerna ca hameiu anu asta , tomna ce venira neshte uamini din aruba si sanfratit cu patarlajenii
-
Astazi am venit pe la munca sa-mi iau banii. Zilele astea am fost in datorii pana-n gat. Asa ca de azi voi reveni (cel putin dpdv) financiar pe linia de plutire. Mama zugraveste si profit de orice ocazie sa fug de acasa. Asta seara ma bate gandul sa dau o fuga prin Sibiu, dar nu cred ca voi ajunge. Depinde cum bate vantul. Sambata plec la mare. O zi. MA duc in Vama sa respir un pic. Un pic mai mult. Diseara poate ies la o bere totusi si nu mai plec in Sibiu. Cu Moshu, cu Aliosha, Cu oAna. Apropo, mersi mult Aliosha si Superba OAna. M-am intalnit cu ei si au fost super dragutzi. Cam atat. Fumez o tigara, ma uit la o femeie frumoasa sau nu si astept vantul sa bata spre mine si sa-mi spuna in ce directie s-o iau.
BACK IN BLACK
BACK IN BLACK
-
Tanase - Mesaje: 1238
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma