Fooling around(ft. Sherban-Animal x)
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Fooling around(ft. Sherban-Animal x)
ce parere avetzi despre noua piesa Cristiana R.?....mie nu-mi place noul stil asha d mult...adik mel. asta(Fooling around)e dragutza shi chiar am ascultat putzin din albumul "Unisex",dar este o porcarie...celelalte mel. de pe album nu-mi plac...vreau sa vad ce pareri aveti voi...totushi ea incepuse bine...da' doar inceputul a fost asha 

- Titina
- Junior Member
mey asa ziceam si eu...acum albumul asta unisex e cam varza....in rest piesa fooling around imi placea...acum s-a cam dus....
In razele de soare,eu stau si te privesc, esti diamantul care ma face sa iubesc, iar in lumina calda, cu tine ma topesc, as vrea ca niciodata sa nu ma mai trezesc.
-
happy_angel - Junior Member
Mai fetelor...yo n-am auzit piesa si sunt chiar curios dar nu o gasesc pe nicaieri
si nu am chef sa iau albumu' doar pentru o melodie...

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
mey piesa nu cred ca e pe album...daca ai vreun program de downloadat poti da cu search si iti gaseste...de exemplu poti cauta pe dc++ sau kazza...
In razele de soare,eu stau si te privesc, esti diamantul care ma face sa iubesc, iar in lumina calda, cu tine ma topesc, as vrea ca niciodata sa nu ma mai trezesc.
-
happy_angel - Junior Member
Am ascultat piesa.
Nu-mi place piesa deloc... si ca linie melodica...si ca tot...pe sherban sa zicem ca il salveaza cat de cat sintetizatoru....pana l-a pus naiba sa tipe...ca pe raduta...e un caz pierdut chiar daca baga sintetizator la greu...de multe ori e chiar patetica in piesa!
That was my opinion.
Nu-mi place piesa deloc... si ca linie melodica...si ca tot...pe sherban sa zicem ca il salveaza cat de cat sintetizatoru....pana l-a pus naiba sa tipe...ca pe raduta...e un caz pierdut chiar daca baga sintetizator la greu...de multe ori e chiar patetica in piesa!
That was my opinion.
- kahlan
- Junior Member
Am luat(dupa o juma de an ce-i drept) si eu piesa de pe net...si mi se pare ca merge...nu e exceptional de frumoasa dar nici urata....MERGE
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
pise cu serban nu imi place deloc a fost inclusa si pe albumul animal x si asa am avut ocazia sa o ascult ,dar chiar nu imi place .
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
-
alisa - Junior Member
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Pop si Dance romanesc