C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Ba uuuuuuo hausarii submarinoshi
Bah voi shtitz ca tre sa trimit muzuchia?Am shi uitat dracului.Pesa asta face tot albumu.Fitz pa faza!
Da' Mr.P. sa dus sal calce otobausu.Asta e dala de se chinuie singur,cum draq ii zice?
Bah voi shtitz ca tre sa trimit muzuchia?Am shi uitat dracului.Pesa asta face tot albumu.Fitz pa faza!
Da' Mr.P. sa dus sal calce otobausu.Asta e dala de se chinuie singur,cum draq ii zice?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
care am vinit de la o intalnire forumista cu neatza si aiu. citesc ce mai nou de cant am plecat si ma sutesc la munca.
ps: cine dreac m-o fi pus sa citesc doo carti pe prafu aista?
ps: cine dreac m-o fi pus sa citesc doo carti pe prafu aista?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Nae am primit multzam. Nu s-o varsat nica. Pa la shi 40 am inceput sa ma gandesc daca trece nipromaru ala pan Cluj. dupa aia l-am vazut : era cacaniu auriu cu palmieri, sori si nori.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
danone, ie scris in astre la mine ca tre sa ma mut carevasazica in Irlanda
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
nu bre
azi am primit o oferta de un contract de ma duare sufletu de iel- care ieste bun shi mishtou. Shi ma arde buza dupa iel.
azi am primit o oferta de un contract de ma duare sufletu de iel- care ieste bun shi mishtou. Shi ma arde buza dupa iel.
- supermouse
- Junior Member
serveru 8 inpreuna cu alelante 7 locuieste la NOC data Centre in New Jersey USA
- supermouse
- Junior Member
ahaaa, a avut dreptate bassplayeru vietzii.
deci, apropos de cargo: azi e ziua lor ziua ielelor vrajitoarelor pana-n zori!
s-a pus de o furtuna cu ploaie si nori, cand am iesit afara mi s-a facut parul fuioare.
vorba lui nea tomitza "o ploaie ca asta n-a mai fost de ... ieri" (ceatza, ma rog)
deci, apropos de cargo: azi e ziua lor ziua ielelor vrajitoarelor pana-n zori!
s-a pus de o furtuna cu ploaie si nori, cand am iesit afara mi s-a facut parul fuioare.
vorba lui nea tomitza "o ploaie ca asta n-a mai fost de ... ieri" (ceatza, ma rog)
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
un mesaj pentru iuzaru SOD
raspunde bre la mailuri ca se isterizeaza blondu la Donzdorf
raspunde bre la mailuri ca se isterizeaza blondu la Donzdorf
- supermouse
- Junior Member