La multi ani, Salma!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde baixinho© » Mie Iul 14, 2004 10:34 am

da lu naituisha ce-i faci?

vezi ca io tza-m zis eri la multzean da s-a gandit un user sa stearga threadul gandindu-se ca este inutil. adevarul ca a fost, este si va fi inutil de-acum in pururi. daca stau bine sa ma gandesc, de la mine a plecat tot iuresul asta cu La multi ani Salma, ca nicku tau nu era trecut la sancbatoritii zilei, pentru ca in ultimele trei luni n-ai mai avut activitate pe forum.

ce sa va fac daca nu ma lauda nimeni?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Mie Iul 14, 2004 10:37 am

duamna vice, io i-as da o diploma de buna purtare si modestie omului aista macar pentru durerea din pept la cati pumni si-a tras
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde baixinho© » Mie Iul 14, 2004 10:40 am

daca nu stii, nu te mai baga: am dat cu caramida, nu cu pumnu.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde sly » Mie Iul 14, 2004 10:49 am

la multi ani salma!
sa fii iubita :D
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Salma » Joi Iul 15, 2004 4:20 pm

Mersi, baixule, am vazut si eu ca n-aparea numele la sarbatoriti si chiar ma miram cine-a tinut minte. Aiule, nu zice, ca am vreo cativa prieteni care-au uitat sa ma sune, asa ca omu merita aprecierea mea si chiar si-o diploma, da banuiesc ca nu mai am drept de semnatura ~( . Cat despre lipsa de pe forum, e doar o iluzie. Eu stau si pandesc din umbra :S :j Da cand vad asa oameni draguti, imi calc pe inima si mai si postez. Mersi tuturor inca o data.
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Mesajde eyewitness » Joi Iul 15, 2004 4:27 pm

duamna vice acu serios, nici nu se crapa de nuapte si bacsu iti deschise tredu numa ca un admin rau si matol sterse tredu pentru ca dupa neshte beri ingurgitate vazu doo treduri cu acelasi subiect si ce sa gandit iel "unu trebe sters" asa ca baics merita diploma de onoare si ca mare fana a fetelor de la asia si vice al fanclubului adhoc , inopinant si intempestiv format io zic ca baicsu merita diploma de honoare si o escursie pan la glina sinapoi
eyewitness

Mesajde Salma » Joi Iul 15, 2004 4:52 pm

Daca zici matale! Cu excursia se rezolva simplu, ca se duce cu fetele cu microbuzu.
Fişiere ataşate
diploma de onoare.jpg
diploma de onoare.jpg (146.42 KiB) Vizualizat de 1169 ori
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Mesajde baixinho© » Joi Iul 15, 2004 4:58 pm

saru mana de poza cu atat mai mult cu cate se chiama cum se chiama. in al doi-lea rand, sa pricep co sa a-m onoarea de a sta alaturi de idole? ua! cul.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Joi Iul 15, 2004 4:58 pm

looooooooooooool salma, u made my day :D
eyewitness

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii