Fani ai hiphop-ului. Ce credeti? Poate inca nu a-ti auzit de TAG (Mac-T & Ag) sunt 2 romani raperi care sunt stabiliti de ceva vreme in afara tarii. Dar binenteles sangele de roman nu s-a lasat mai prejos si ultimul lor video este un raspuns pentru music videoul lui 50 Cent "Poppin'Them Thangs". Pe bune nu ca zic eu dar asta e inceputul sfarsitului lui 50 Cent. Trebuie sa vedeti videoul lui TAG si pentru moment puteti sa-l luati de pe KAZAA cu keya de cautare TAG-We Ain't Playin.
Daca vreti sa vedeti profilul formatiei puteti sa faceti asta la:
http://www.soundclick.com/bands/5/tag.htm
Astept raspunsurile voastre sau sugestii.
Ya all is really pimping.
Breaking News! 50 Cent on TRIAL!!!
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Breaking News! 50 Cent on TRIAL!!!
- Fişiere ataşate
-
- DSC03235.JPG (143.76 KiB) Vizualizat de 2571 ori
-
- TAG(forweb).jpg (75.75 KiB) Vizualizat de 2569 ori
- DonCarlo
- Junior Member
Astept raspunsurile voastre sau sugestii.
sunteti cei mai penali de la geto klan incoace.
sugestie: sariti de pe primul zgarie-nor.
ps. cate milioane de $ ii dati lui 50 ca sa va asculte piesa ?
ps.2 data viitoare incercati cu o-zone.
i have a life, but dont really feel like living it,
so me and the internet are getting more intimate.
so me and the internet are getting more intimate.
- Arigo
- Junior Member
Muie Ma
Bah futu-va in gura de tzarani coclitzi plecati de la crevedia si ajunsi in bangkok ... tarfe obosite... BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH!!!
Voi aveti ma oglinzi pe-acasa futu-va muma-n cur de cacanari ..macar nu mai ziceti n PULA MEA ca sunteti ROMANI ca ne faceti de ras !!! Pisam-as pe voi de gengsteri blinkblinkari corditzilor!!!! Luv-as tot neamul ala de tzarani cu negru sub unghii in PULA!!!
MUIE E ULTIMUL MEU CUVANT!!!
N-aveti nici o treaba cu muzica ...cu lumea ..cu viata ...sunteti vai de pula voastra de mulgatori de vaci ...
Voi aveti ma oglinzi pe-acasa futu-va muma-n cur de cacanari ..macar nu mai ziceti n PULA MEA ca sunteti ROMANI ca ne faceti de ras !!! Pisam-as pe voi de gengsteri blinkblinkari corditzilor!!!! Luv-as tot neamul ala de tzarani cu negru sub unghii in PULA!!!
N-aveti nici o treaba cu muzica ...cu lumea ..cu viata ...sunteti vai de pula voastra de mulgatori de vaci ...
www.hadesrecords.com just HIP HOP
-
Kombat - Junior Member
Kombat scrie:Bah futu-va in gura de tzarani coclitzi plecati de la crevedia si ajunsi in bangkok ... tarfe obosite... BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH!!!
Ba daca esti asa pizdos (mai mult pizda decat os) de ce pula mea nu ai facut-o tu big ma fraiere. Inainte sa vorbesti ba pulifrici mai uitate in jurul tau pe aici pe acolo ca sa vezi si tu schimbarile din lume. ia zii tu mai cacanare cate albume sau melodii sau poate versuri sau sunete ai inregistrat? Cata lume te cunoaste si te uraste ca pe ei? Be aware TAG is comming now! Oricum fraieri ca tine curg pe aici pe zona si nu e mare diferenta intre voi. Oricum bafta si la mai mare sclavule ca de muie nu esti bun.
Small minds talk about other people, average minds about events and big minds about ideas!<Eleonor Roosvelt>
- DonCarlo
- Junior Member
Arigo o sa tinem cont si de raspunsul tau si probabil can sa download TAG o sa intelegi ce e aia viata de husler.
Ya all the life is pinping but ya r blinking.
Ya all the life is pinping but ya r blinking.
Small minds talk about other people, average minds about events and big minds about ideas!<Eleonor Roosvelt>
- DonCarlo
- Junior Member
omule DonCarlo, probabil membru al celebrei trupe..tocmai v-am ascultat piesa si sunteti penibili..da rau de tot.. n-aveti voce, versuri, nici o treaba cu engleza, negativ naspa..pm sunteti varza, face it.. degeaba ii injurati in stanga si dreapa pe astia care va zic adevarul.
bafta
bafta
- DZA
- Junior Member
~p
Ba...faza asta e pe bune? Sa mor io daca asta nu e cel mai funny/penibil thread de pe forumul asta. =)) Tari baietii
Pula mea..sper ca astia nu sunt seriosi...ca daca mai spun ca sunt si din Romania..se face tot hip-hopul de la noi de kkt. O sa avem un Cheeky Girls rap...Cheeky Geez
))
...tare....cred ca 50 Cent deja se caca pe el. De Ja Rule a scapat el cum a scapat...da' cu astia nu'i de gluma.

Pula mea..sper ca astia nu sunt seriosi...ca daca mai spun ca sunt si din Romania..se face tot hip-hopul de la noi de kkt. O sa avem un Cheeky Girls rap...Cheeky Geez

-
gizzo - Junior Member
ba voi stiti de nu avem hip hop in Romania si hip hop romanesc afara? Pentru ca toti sunt asa desteptati ca voi. Ba daca va adun pe toti din forumul asta si va inmultesc cu 1000 to cu minus iesiti in musica si cultura musicala. Si sa nu uitam ca docamdata TAG sunt primii romani care record si vand albume in afara tarii. Voi sunteti prea prosti ca sa o faceti si de ofticati ce sunteti vorbiti in jargoane de cacat de la Bucale ca noi suntem de la BV fraiere. Si dupa cum stii pe vremuri si si acuma Brasoveniivo dadeau la cap acolo la poiana unde va place voua cum simtea mirosul vostru de bucuresteni borati. Si apropo mai iesiti si voi prin lume ma taranilor.
Si despre 50 Cent a primit videoul vinerea trecuta si deja pregateste un reply video pentru TAG. Dar se pare ca mai sunt si Romani destepti ca seful cu securitatea lui 50 Cent e Anton un roman de al nostru. Dar cum pula mea sa stiti voi asta?
V-am pupat pentru moment pe dinti cu ranga.
Si despre 50 Cent a primit videoul vinerea trecuta si deja pregateste un reply video pentru TAG. Dar se pare ca mai sunt si Romani destepti ca seful cu securitatea lui 50 Cent e Anton un roman de al nostru. Dar cum pula mea sa stiti voi asta?
V-am pupat pentru moment pe dinti cu ranga.
- DonCarlo
- Junior Member
Too bad! Esti mor dar tu nu stii asta inca!
Koma scrie:suntetzi prea praf sa mai postez mult si p'aici
Bai Koma tocma ti-am vazut poza. Tu ai o muie de poponaut. Ce vrei sa faci in poza aia mai baiatule? Ai incercat sa injectezi inteligenza in hip-hop si te-ai facut de cacat? Si acuma vrei sa te impusti si asteptai pe cineva sa-ti incarce Berreta? Bai baiatule nu cu gan-ul rezolvi treaba si cu muschi, astai pentru soldatei ca tine. Nu te-a invatat maicata sa-ti folosesti creierul fraiere? Dar probabil ca tu nu ai si atunci poza makes sense! " Sunt most dar nu mi-a zis asta inca nimeni"
Bafta omu, soldatel.
- DonCarlo
- Junior Member
bah...proasta pula a fost la curu ma-tii!!!!
1. ala din poza nu e koma dar voi avand iq-ul sub nivelul marii (pe intelesul vostru...e cu minus) nu aveti cum sa va dati seama
2. puteati sa fiti si de la dalga mi-e egal ... tot varza sunteti ...o spun dupa ce am ascultat piesa si v-am vazut fetele alea de manelisti
3. 50 se pregateste sa se cace acum ...a primit video-ul vostru ..si a atarnat cd-ul la oglinda de la masina ..ca sa-l vada mai bine
)
4. voi sunteti niste "vai de mama voastra" care au descoperit internetul si vin sa-si faca reclama ieftina ... sunteti praf!!!
5. daca voi sunteti de la brasov .. cred ca in momentele astea brasovenilor le este rusine
si 6. tot MUIE e ultimul meu cuvant ... "daca o sa va bag un dop in cur/ ce pula mea o sa faceti? va cacati pe gura????/"
))
SUNTETI PENIBILI
1. ala din poza nu e koma dar voi avand iq-ul sub nivelul marii (pe intelesul vostru...e cu minus) nu aveti cum sa va dati seama

2. puteati sa fiti si de la dalga mi-e egal ... tot varza sunteti ...o spun dupa ce am ascultat piesa si v-am vazut fetele alea de manelisti
3. 50 se pregateste sa se cace acum ...a primit video-ul vostru ..si a atarnat cd-ul la oglinda de la masina ..ca sa-l vada mai bine

4. voi sunteti niste "vai de mama voastra" care au descoperit internetul si vin sa-si faca reclama ieftina ... sunteti praf!!!
5. daca voi sunteti de la brasov .. cred ca in momentele astea brasovenilor le este rusine
si 6. tot MUIE e ultimul meu cuvant ... "daca o sa va bag un dop in cur/ ce pula mea o sa faceti? va cacati pe gura????/"

SUNTETI PENIBILI
www.hadesrecords.com just HIP HOP
-
Kombat - Junior Member
daca mai era nevoie sa ma conving, acum pot exclama sus si tare !!!
PROSTIA OMENEASCA NU ARE LIMITE !!!
suntetzi niste otzetari infectzi cu camasa descheiata, pantaloni din stofa mov, cu ciorapi si papuci in picioare...
deci simt ca nu pot sa va jignesc atat de mult cat sa intelegeti sa ne lasati in poola noastra-n pace
cea mai mare rusine posibila este ca ati avut tupeul sa afirmati ca gunoiul vostru se poate numi rap/hip hop or whatever...nici nu mai mentionez de aberatiile voastre cu 50...
se scrie "beretta" bah bulangiule...allora carino stronzo don carlo, ti prego lasciane e continua mangiare qualche cazzo...
nici de engleza ta nu mai vorbesc
din partea intregii miscari hip-hop din romania va oferim un
si traditionalul MUIE !!!

PROSTIA OMENEASCA NU ARE LIMITE !!!
suntetzi niste otzetari infectzi cu camasa descheiata, pantaloni din stofa mov, cu ciorapi si papuci in picioare...
deci simt ca nu pot sa va jignesc atat de mult cat sa intelegeti sa ne lasati in poola noastra-n pace
cea mai mare rusine posibila este ca ati avut tupeul sa afirmati ca gunoiul vostru se poate numi rap/hip hop or whatever...nici nu mai mentionez de aberatiile voastre cu 50...
se scrie "beretta" bah bulangiule...allora carino stronzo don carlo, ti prego lasciane e continua mangiare qualche cazzo...
nici de engleza ta nu mai vorbesc
din partea intregii miscari hip-hop din romania va oferim un

si traditionalul MUIE !!!

Where were you the day HIP HOP died ? Is it too early to mourn, is it too late to ride ?
-
Koma - Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1