Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Ia si putine icre, un pic de supa cu galuste, trei tarte cu somon, o salata de rosii cu telemea si 2 oua fierte tari. Hai ca mai e putin pana la 105, cate am facut eu. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
pai taica'tu ce inaltime are ? tot 1,94 ca mine ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

salut, crina ! intalnirile forumiste sunt ultra-secrete !
trimite-mi nr. tau de mobil pe pm !
trimite-mi nr. tau de mobil pe pm !
-

Neatzaaa [email="K@tzy..uite"]K@tzy..uite[/email] io tocmai m-am intors din orash..am baut berik si niste martini...mai am ceva si-nfrigider (niste bere, nu martini)....na ca-i weekendu si ne permitem*p sa facem abuzuri d-astea..
Aici e o pozishoara facuta in drum spre casa...

Aici e o pozishoara facuta in drum spre casa...

That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
buna dimineatza !
k@tzy ma viseaza, depechemind ma viseaza, Catzelusha ma viseaza. e bine. altii au cosmaruri cu mine.
si ia zi k@tzy ....ce faceam in visul tau ?
Nanuka...tu ai ochii migdalatzi sau cum ? ce masina avetzi ?
Crina ...o sa iti dau pm cum organizam o intalnire !
k@tzy ma viseaza, depechemind ma viseaza, Catzelusha ma viseaza. e bine. altii au cosmaruri cu mine.
si ia zi k@tzy ....ce faceam in visul tau ?
Nanuka...tu ai ochii migdalatzi sau cum ? ce masina avetzi ?
Crina ...o sa iti dau pm cum organizam o intalnire !
-

Bursuc, da am ochii migdalatzi ( Bunicii din partea tatalui sunt greci) o fii asta vreo cauza??..avem Mazda Protege, dar ne luam o "Honda Civic Si" in cateva luni...asta i-o dam lu' papa .... ...
Imi place Honda...pe negru e super sau pe roshu...da parca tot pe negru e mai mishto...
N-am somn, am mancat baguette Louisiana acum cateva ore si mi s-a facut rau, am mancat prea cu pofta....am vomat...nu ma-ntind in pat ca ma ia ameteala....
Mai suneti???
Imi place Honda...pe negru e super sau pe roshu...da parca tot pe negru e mai mishto...
N-am somn, am mancat baguette Louisiana acum cateva ore si mi s-a facut rau, am mancat prea cu pofta....am vomat...nu ma-ntind in pat ca ma ia ameteala....
Mai suneti???
That's my ShiT
-

Aha. Tu esti grecoaica..eu sunt evreu. O adunatura ce suntem si noi. ~)
Bravooo..ca ai borat. Asa faceau romanii inainte de lupta. Mancau ca porcii..si pe urma borau...sa fie apti de lupta.
Bravooo..ca ai borat. Asa faceau romanii inainte de lupta. Mancau ca porcii..si pe urma borau...sa fie apti de lupta.
-

pai eu chiar o sa plec in munti..saptamana viitoare...dar nu te iau. :p cred ca merg pe unde ai fost tu..in spetza Moeciu. sa ma suni si tu daca o sa fiu acolo..ca si eu te-am sunat. :p
-

n-o sa mai fiu pe acolo din pacate... :cry:
welllllll, what can i say...have fun, the man!
daca stai la gazda ar fi tare sa pici la aceeasi ca mine! :p
poate te duce si pe tine cu jeepu prin munti...sa vezi cum e sa te tii doar de o bara! :p
in rest...enjoy the food!i know i did...
welllllll, what can i say...have fun, the man!
daca stai la gazda ar fi tare sa pici la aceeasi ca mine! :p
poate te duce si pe tine cu jeepu prin munti...sa vezi cum e sa te tii doar de o bara! :p
in rest...enjoy the food!i know i did...
- kahlan
- Junior Member
nu-i nevoie sa ma duca cu jeppu in munti. pot merge si eu cu Dacia mea...iar Hades stie ca ajunge la 140. totusi...de data asta vrem sa luam recordu si sa ajungem la 160 km/h. daca nu ne mai intoarcem intregi...ai tu grija p'aci. *p
-

pai nu are de ce sa iti fie dor...ca ne vei suna martzi seara...sa vezi daca am ajuns cu bine. ~)
sau esti pe cartela ? :p
ma duc sa ma uit la Star Wars : Episode II
sau esti pe cartela ? :p
ma duc sa ma uit la Star Wars : Episode II
-

k@tzy ..intre nickul tau si puncte, puncte....sa lasi spatiu..ca forumul crede ca e adresa de e-mail...si trateaza problema ca atare. ~)
Nanuka, ce-i cu tine de nu ai aparut deloc ? sa nu-mi spui ca faci pe gospodina...sambata seara.
Noapte buna !
ps : sunt fan Yoda :yD
Nanuka, ce-i cu tine de nu ai aparut deloc ? sa nu-mi spui ca faci pe gospodina...sambata seara.
Noapte buna !
ps : sunt fan Yoda :yD
-

Salutare locomotivelor,
Gabi tocmai m-am intors din orash, cum eu nu prea le am cu gateala si obishnuim sa mancam in orash, am fost sa pap la un resturant chinezesc...ciorba tonkinoise si imperial rolls...mai stau 2 ore si o tirez din nou afara...
Ce mai e nou?:)
Gabi tocmai m-am intors din orash, cum eu nu prea le am cu gateala si obishnuim sa mancam in orash, am fost sa pap la un resturant chinezesc...ciorba tonkinoise si imperial rolls...mai stau 2 ore si o tirez din nou afara...
Ce mai e nou?:)
That's my ShiT
-

Eu zic sa te apuci serios de gospodarie (gatit, spalat, calcat) ....ca mi-e sa n-ajungi si tu ca divortzata...sa te dea barba'tu afara din casa...si sa ramai doar in chiloti. Sa nu vii la mine sa plangi pe urma. Lasa iesirile in oras...si apuca-te de treaba.
-

Mai Bursuky, ma faci sa rad:yD...pai tu crezi ca-n asta consta o casnicie??..sa stii sa gatesti si sa speli chilotii??...daca te iubeste cu adevarat te accepta oricum ai fii....
Suntem norocoshi amandoi ca ne-am gasit unul pe altul. Divort Doamne fereste, noi ne gandim si de-un copil, dar dupa ce ma pun bine pe picioare, sa am studii si un job decent...cam pe la vreo 26 de ani este varsta cea mai ideala sa fi mama....trebuie sa fi extrem de responsabil, nu te joci...deci deocamdata nu ma simt pregatita..sunt totushi prea tanara...
Hai va sarut..
Suntem norocoshi amandoi ca ne-am gasit unul pe altul. Divort Doamne fereste, noi ne gandim si de-un copil, dar dupa ce ma pun bine pe picioare, sa am studii si un job decent...cam pe la vreo 26 de ani este varsta cea mai ideala sa fi mama....trebuie sa fi extrem de responsabil, nu te joci...deci deocamdata nu ma simt pregatita..sunt totushi prea tanara...
Hai va sarut..
That's my ShiT
-

Mai Bursuky, ma faci sa rad:yD...pai tu crezi ca-n asta consta o casnicie??..sa stii sa gatesti si sa speli chilotii??...daca te iubeste cu adevarat te accepta oricum ai fi....
Hai va sarut..
Hai va sarut..
That's my ShiT
-

yep nanukysss...cam putin da bine :yD
ce sa-i faci...ink ma obisnuiesc cu faptu ca am net 24/7 ... adorm la doo si ma trezesc pe la 8.30-asta-i obisnuinta paremi-se :p
voi ce mai facetzi?
stiti cartea three men in a boat?am ajuns pe la mijloc...suuuper tare!
peseu....nu era pe forum un subiect cu pozele celor cu care discutam pe ym???
ce sa-i faci...ink ma obisnuiesc cu faptu ca am net 24/7 ... adorm la doo si ma trezesc pe la 8.30-asta-i obisnuinta paremi-se :p
voi ce mai facetzi?
stiti cartea three men in a boat?am ajuns pe la mijloc...suuuper tare!
peseu....nu era pe forum un subiect cu pozele celor cu care discutam pe ym???
- kahlan
- Junior Member