Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
buna dimineata, domnu Pruteanu.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Buna dimineata, oameni buni!
buna dimineata, 7vies, om bun ce esti, cu rindunele la geam!
astazi la meniu avem: vara, soare, cafea proaspata, the best ness, ice tea, cacao cu lapte, nectar la alegere, cornuri proaspete si Santana - Europa.
Buna dimineata, baics!
buna dimineata, 7vies, om bun ce esti, cu rindunele la geam!
astazi la meniu avem: vara, soare, cafea proaspata, the best ness, ice tea, cacao cu lapte, nectar la alegere, cornuri proaspete si Santana - Europa.
Buna dimineata, baics!

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Neatza lume! Ei, daca pentru azi avem pe alese, atunci sa fie una bucata cafea proaspata indulcita cu una bucata de soare! 

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
vezi, nenea neco, daca te-a mancat sa esplici lu oameni ca e cafean menu? e?
buna dimineata, Raducu. buna dimineata, Sumo.
buna dimineata, Raducu. buna dimineata, Sumo.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
buna dimineatza !
biscuiti, miere si lapte... si mai tarziu placinta...ca azi e duminica.
iar am pierdut Sf. Liturghie, ca m-am trezit la 11. ~(
biscuiti, miere si lapte... si mai tarziu placinta...ca azi e duminica.
iar am pierdut Sf. Liturghie, ca m-am trezit la 11. ~(
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
good morning katzy
good morning necko, baics, zoso, riverflow and whoever else e treaz la ora asta
io az-nuapte am avut un insight a propos de ura unor uameni fatza de pisici. Pai dupa ce am stat pana pe la 5 am cu o carte de Corba , Shandy cre'ca avea intalnire la ora 9, ca a inceput sa zangane, miaune, shi ca safie sigur ca ma trezesc, s-a ashezat comfortabil pe spatele meu shi a incercat sa ma faca sandwich....
asha ca somn prelungit din partzi- tot alea 4 ore amarate
good morning necko, baics, zoso, riverflow and whoever else e treaz la ora asta
io az-nuapte am avut un insight a propos de ura unor uameni fatza de pisici. Pai dupa ce am stat pana pe la 5 am cu o carte de Corba , Shandy cre'ca avea intalnire la ora 9, ca a inceput sa zangane, miaune, shi ca safie sigur ca ma trezesc, s-a ashezat comfortabil pe spatele meu shi a incercat sa ma faca sandwich....
asha ca somn prelungit din partzi- tot alea 4 ore amarate
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
nu ie la mine... vrei shi suc de portocale dupa cafea? ca luai aseara un bidon nou de 5 litri sa imi ajunga
- supermouse
- Junior Member
cre'ca da
io am ajuns de mult la concluzia ca sunt dependenta de cafea, shi basta. Acuma recent incerc sa ma limitez la trei cani pe zi.... dar degeaba
io am ajuns de mult la concluzia ca sunt dependenta de cafea, shi basta. Acuma recent incerc sa ma limitez la trei cani pe zi.... dar degeaba
- supermouse
- Junior Member
gimme 5 suarec!
io nu pot mai putin de doo cafele...da tinand cont si de faptu ca am doar 16 ani(nu sunt mica, repet)...trebe sa o las mai moale...
n-am mai baut cafea un timp dupa operatie...da acu am inceput din nou...desi sunt in vacanta...
io nu pot mai putin de doo cafele...da tinand cont si de faptu ca am doar 16 ani(nu sunt mica, repet)...trebe sa o las mai moale...
n-am mai baut cafea un timp dupa operatie...da acu am inceput din nou...desi sunt in vacanta...

- kahlan
- Junior Member
Katzy
cafeaua este buna shi rea, in acelashi timp. Cand ma uit inapoi, la tot ce am facut in ultimii 13 ani, de cand veam varsta ta, uneori ma ingrozesc shi in acelashi timp ma bucur.
cafeaua- substantza asta proasta shi dispretzuita a fost de multe ori chestia care m-a tzinut functzionala. Cafeaua este un drog. Din fericire unul mai putzin periculos decat multe altele.
cafeaua este buna shi rea, in acelashi timp. Cand ma uit inapoi, la tot ce am facut in ultimii 13 ani, de cand veam varsta ta, uneori ma ingrozesc shi in acelashi timp ma bucur.
cafeaua- substantza asta proasta shi dispretzuita a fost de multe ori chestia care m-a tzinut functzionala. Cafeaua este un drog. Din fericire unul mai putzin periculos decat multe altele.
- supermouse
- Junior Member
Neatza la lumi!!
ie dimineatza aciia la mine ca acu ma treziii. iar peste cateva ore ma somn iara ca asa am auzit eu ca doarme oamenii...noaptea..
ie dimineatza aciia la mine ca acu ma treziii. iar peste cateva ore ma somn iara ca asa am auzit eu ca doarme oamenii...noaptea..
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Pai daca tu nu mai venishi, facui pe ghidaitza pt neshte pretene cehoaice. dupa ce ne-am tarat femururile prin toata londra, se lasa cu east-european party pana-n zori. care este! 

I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma