)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Weet-weet scrie:
ai vazut cum arata ionuzzul principal ? daca ii dai o palma ii cade toata tencuiala :j
Aprecierea si respectul fata de tine Weet-Weet se intorc impotriva mea cu asha zisele "palme". Nu ma deranjeaza in nici un fel afirmatiile tale, dar un lucru vreau sa-l mentionez. Exista alte metode mult mai placute si inteligente in a intra in gratziile unor useri importanti de pe forum precum Eyewitness si Danone...ironizandu-ma nu faci decat sa dai apa la moara si-atat.
Citeste postul lui Hades de pe locomotive cu privire la Gabuba.
Ai sa-ntelegi de ce....
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
poate ar trebui sa invetzi ca unii oameni ishi exprima parerile fara sa aiba motive ulterioare. E o chestie foarte utila in viatza, ar trebui sa o invetzi
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Nanuka scrie:Exista alte metode mult mai placute si inteligente in a intra in gratziile unor useri importanti de pe forum precum Eyewitness si Danone
1. deci recunosti ca sunt useri importanti.
2. ce te face sa crezi ca franceza incearca sa intre in gratiile lor? acelasi lucru care te-a determinat sa spui ca fac misto de tine (sau care o fi fost fomularea) cand am atasat desktop-ul meu in care aveam o poza cu submarinul kursk?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
nevermind, baics
hai mai bine la o bere shi un metal la Princess Charlotte diseara
hai mai bine la o bere shi un metal la Princess Charlotte diseara
- supermouse
- Junior Member
zoso scrie:tocmai ai venit de la o mini-intalnire forumista cu shaki si thakorix (sau ceva)
Recunosc *p
Ne-am intalnit intamplator cu vali la concert Magica &Trooper, unde ne-am simtit foarte bine, pacat k sonorizarea a lasat mult de dorit. Abia ashtept sa mai merg la ceva concerte, maine imi iau bilete la Nightwish, dar sper sa mai apara chestii interesante intre timp.
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-

Shaki - Mesaje: 7089
Nanuka scrie:Exista alte metode mult mai placute si inteligente in a intra in gratziile unor useri importanti de pe forum precum Eyewitness si Danone.
hai ma ! tu crezi ca vreau sa intru in gratiile lor ? fii serioasa ! am lucruri mai importante de facut si niciodata nu am stiut sa pup in fund pe cineva ]Citeste postul lui Hades de pe locomotive cu privire la Gabuba.Ai sa-ntelegi de ce....[/QUOTE]
Tu nu ai vazut ca i-am raspuns lui Hades ? Cred ca pagina 79 a acestui forum , acolo se afla parerea mea , si nu am de ce sa o schimb ; nu incerc sa pup in fund pe nimeni , daca asta crezi tu , mai ai de invatat despre viata
Da , deci azi mi-e mai bine , in caz ca va intereseaza , dar tot am un pic de febra :-S
Anti pro-ana
-

Weet-weet - Mesaje: 2682
weet weet- patetic cred ca este cel mai potrivit termen. Then again having seen the said creature, pe mine deja nu ma mai mira nimic din episoadele astea de telenovela. Bag sama ca, daca dansa e atat de ocupata cu pupatul posteriorului la anumitzi foshti admini, acuma crede ca toata lumea ii seamana.
Eu ii doresc viitoarei studente la
Dupa cum ai vazut, dansa a incercat sa ma atace pe Aberatzia shi katerinka zilei.... shi ne-a dovedit inca o data ca cei care chestioneaza apartenentza ei la orice specie Sapiens au dreptate.
Deshi trebuie sa recunosc ca valoare de entertainment a susnumitei creaturi este ridicata, totushi toata povestea asta este deja plictisitoare. Sau poate ca este compasiunea pentru ea care ma impiedica sa-i dau un raspuns pe masura.
then again- fericitzi cei saraci cu duhul.
ma bucur ca te simtzi mai bine
Eu ii doresc viitoarei studente la
sa fie sanatuasa shi sa-i izbandeasca planurile... deshi ma cam intreb care sunt adevaratele motive pentru care vine dumneaei in tzara pentru trei luni. Poate pentru ca nu indeplineshte conditziile pentru a urma o facultate in Canada?Cocordia
Dupa cum ai vazut, dansa a incercat sa ma atace pe Aberatzia shi katerinka zilei.... shi ne-a dovedit inca o data ca cei care chestioneaza apartenentza ei la orice specie Sapiens au dreptate.
Deshi trebuie sa recunosc ca valoare de entertainment a susnumitei creaturi este ridicata, totushi toata povestea asta este deja plictisitoare. Sau poate ca este compasiunea pentru ea care ma impiedica sa-i dau un raspuns pe masura.
then again- fericitzi cei saraci cu duhul.
ma bucur ca te simtzi mai bine
- supermouse
- Junior Member
Weet-weet scrie:
Da , deci azi mi-e mai bine , in caz ca va intereseaza , dar tot am un pic de febra :-S
Ai grija de tine Weet
! Sper sa te insanatosesti cat mai repede 
aliatzi, right? 

-

Shaki - Mesaje: 7089
ww, nu te halim nicicum. poate doar daca dai blanitza jos...
dupa care mestecam niste hubabuba-gabuba, sa ne curatam ditisorii.
dupa care mestecam niste hubabuba-gabuba, sa ne curatam ditisorii.

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
la mine e racoare si ploua asa ca am nevoie de blanitza. dar am auzit ca acas'e caldura mare. inca cateva zile si pregatiti sosul, vinul, muraturile si friptura de ww. da' chiar , ce vin mereg la o astfel de friptura?? 

I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-

wwritza - Mesaje: 981
maine vin in buc, dati o geana pe intalniri forumiste daca vreti mai multe detalii
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-

catharsis - Mesaje: 1721
inghetata k@tzy ! aromata, insiropata, peste care turnam din abundenta frisca si ornam cu fructe exotice glasate shaki si sirop de ciocolata.
aizzz&co
-

Necko - Mesaje: 4348
gabuba mai bine nu faceai testul meu ...
te-ai dat de gol k ai facut 40 ..ai semnat si cu un nick care imi provoaca sila mai copile..
mai maturizeaza-te ...nu conteaza la ce facultate dau pt tine
te-ai dat de gol k ai facut 40 ..ai semnat si cu un nick care imi provoaca sila mai copile..
mai maturizeaza-te ...nu conteaza la ce facultate dau pt tine

The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-

sly - Mesaje: 2918
iti provoaca sila? asa simandicos esti?
nashpa de tine
m-am dat de gol cu ce? crezi ca nu puteam scrie si pe forum ca m-am semnat cu 'muie sly'? mare poveste. despre maturizare sa-ti vorbesti tie cand te uiti in oglinda, si ar trebui sa-ti pui o mana pe piept si sa zici "ha..." (fiind profund flatat) pentru ca te-am intrebat EU pe TINE la ce facultate dai.
nashpa de tine
m-am dat de gol cu ce? crezi ca nu puteam scrie si pe forum ca m-am semnat cu 'muie sly'? mare poveste. despre maturizare sa-ti vorbesti tie cand te uiti in oglinda, si ar trebui sa-ti pui o mana pe piept si sa zici "ha..." (fiind profund flatat) pentru ca te-am intrebat EU pe TINE la ce facultate dai.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

gabuba - Mesaje: 6847