Ce-ai facut azi?
Moderator: anjin-san
Azi, dupa trei zile nedormite, am reusit sa-mi fac si eu suomu de frumusete
ia zii shuoarecule, maine la cat sa te sun? 6, 7 dimineata?? :yD
ia zii shuoarecule, maine la cat sa te sun? 6, 7 dimineata?? :yD
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Astazi m-am trezit intr-o masina in Vama Veche (plecasem de ieri la Mare). In urechi imi urlau cei de la W.A.S.P cu o piesa m-a facut sa ma simt foarte bine. Eram rupt, terminat. Cu o seara inainte am fost in Jack si in dimineatza asta era normal sa fiu lemn. Se subantzelege de ce. Apoi m-am dus pe plaja si am privit marea. M-a enervat cineva. Apoi am hotarat sa mergem in Mamaia. Am fugit in Mamaia unde m-am intalnit cu foarte multi oameni la care tzin foarte mult. Pe seara ne-am intors spre Bucuresti. IAr acum sunt in Bucuresti.
Pentru zilele astea trebuie sa multumesc catorva oameni: Sinner pentru ca n-am crezut ca mi-e prieten. Jorje care s-a dus la bar si a cerut Cantecul lui tanase si Sunt Fericit,
A fost frumos, am ascultat tot drumul ACDC, W.A.S.P, Stratovarius, Nightwish si CArgo. Azi la intoarcere la fel. Poate n-ar mai trebui sa scriu aici, dar simteam nevoia sa spun ce am facut.
Pentru zilele astea trebuie sa multumesc catorva oameni: Sinner pentru ca n-am crezut ca mi-e prieten. Jorje care s-a dus la bar si a cerut Cantecul lui tanase si Sunt Fericit,
A fost frumos, am ascultat tot drumul ACDC, W.A.S.P, Stratovarius, Nightwish si CArgo. Azi la intoarcere la fel. Poate n-ar mai trebui sa scriu aici, dar simteam nevoia sa spun ce am facut.
-
Tanase - Mesaje: 1238
Ma-am trezit la 7.30 la mine la cabana.
De dimineata prietenii au baut cafea iar eu bere.Mi-am lasat familia acolo iar eu am coborat in oras.
Sunt singur si sper sa rezist o saptamana.
Pischesule daca erai pe forum vineri te duceam la munte caci am avut un loc liber.
De dimineata prietenii au baut cafea iar eu bere.Mi-am lasat familia acolo iar eu am coborat in oras.
Sunt singur si sper sa rezist o saptamana.
Pischesule daca erai pe forum vineri te duceam la munte caci am avut un loc liber.
- pacha
bre naiti, vezi daca nu cetejti cu atentzie cemeul? acolo misteru` ie des valuit!
in rst, mai nimic!
in rst, mai nimic!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
Gasit,Nocturno, gasit, pana a venit am mancat un sanvish cu 15 000 f. bun, doo branzoici cu 10 000 buc. si n-am fumat nici o tzugara. si io m-am gandit la tine, te-am visat.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Daca n-a facut (din nou
) mishto de mine Vali, am aflat ca am colegi de birou pe forum.
Sa va spun cate ceva despre colegii mei de birou: ei sunt foarte inteligenti, capabili, inteligenti mai ales (am mentionat cat de inteligenti sunt?
)... si sper k sunt si ocupati, adica si eu sunt foarte ocupata, dar am atentie distributiva, si de-aia stau pe forum...

Sa va spun cate ceva despre colegii mei de birou: ei sunt foarte inteligenti, capabili, inteligenti mai ales (am mentionat cat de inteligenti sunt?

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
a capacitatii de comunicare, a unui sentiment de apartenentza, si formarea unor prietenii cu persoane minunate cu care sa merg la ruine la o berik... k veni vorba de berik am bani din nou, asa k azi voi merge in aceasta directie 

aliatzi, right? 

-
imi imaginez ca ie un intretinut
io garantez ca pijkesh si-ar fi platit cel putin beletu lui.
io garantez ca pijkesh si-ar fi platit cel putin beletu lui.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
aiule, ce shtii tu? daca il intreztii cum trebe, ishi face treaba bine shi nu ramane intreztinatuoarea ne...epilata:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-
Cata reclama i se face lu piskeshu asta, domne... ceva de speriat
Piskeshule, ia spune, gateshti, speli, faci curat? Daca da, eu te iau de barbat
Eye, sa shtii k daca mi-ar fi propus sa plateasca el biletele, oricine ar fi fost el, as fi refuzat. Din principiu.

Piskeshule, ia spune, gateshti, speli, faci curat? Daca da, eu te iau de barbat

Eye, sa shtii k daca mi-ar fi propus sa plateasca el biletele, oricine ar fi fost el, as fi refuzat. Din principiu.
aliatzi, right? 

-
Shaki scrie:Piskeshule, ia spune, gateshti, speli, faci curat? .
keshule, daca mai umbli shi-n tanga pe strada, dat fiind afara din casa, inseamna ca shi tu ieshti vrun aiti de-ala de se fereshte lumea de iei!

-
din cate jtiu pijkeshu la macrameuri sta prost da la goblenuri cu trandafiri galbeni ie as, a castigat si concursu pe judet anu trecut, sa tesem frumos
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie: trandafiri galbeni
de unte rezulta, fara putintza de tagada, ca piskeshu ie florin piersic!
ar mai fi nejte svonuri, ca shaki ar fi magda barbu, da` ma-ntreb cine ie buz�:)
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma