la inceput imi imaginez si eu ca nu imi iese prea bine, dar va rog, si sper, sa ma ajutatzi si pe mine sa devin mai bun

melodia ar trebui cantata in felu' lu' raku, dar o sa ma kinui sa-mi dezvolt propriu stil (daca mai este posibil...)
deci... o scurta strofa:
Deschid Atomicu', okii-mi ies din cap ca la polen alergicu...
Dau sonoru mai tare innebunesc... ca bezmeticu'
Si ce sa vezi... m-a batut mama cam spart TV-u cu roca, cand i-am vazut in acelasi timp pe simplu, smiley, cream si cu marius moga...
Renuntz la vizual pe banda... fac propaganda... in fatza blocului sa ne dea drumu la apa calda: imi iau o ranga... in bot... mi se ia tot: apa, lumina, gazele, caldura, painea, cablu', apartamentu', libertatea viatza... mi se maresc ta-xe-le si pot.../
Sa-mi pun pistolu'n gura, dar de garda-s oprit... cand vreau sa mi-l cumpar ca cica n-am licentza de portarma, deci nu-mi e-ngaduit... sa mor...
Ca in romania cand esti viu esti mort si cand mori traiesti... Pt ca numai in romania esti nemuritor d-abea dupa ce mori... mai esti
inca confuz?
Lasa-ma-n durerea mea, ce-mi spui mie?
Sunt mai visator ca parlamentul si guvernul ce inca spera la autarhie... autonomie...
Ca cica intram in UE... mergem pe burta doar cand se da moca ceva suntem si noi pa felie... mi se zice mie... ca
Ma incadrez in categoria romanului... reticent, in mintea lui polivalent, dar repetetent, la magarii si combinatzii-atent,
Satul de americanii, care se uita la noi si rad ca purtam nike in loc de armani... muriv-ar fanii...
Atat... ma duc acasa... sa am parte de cele 10 minute corupte de liniste perversa de la nevasta...
critici, injuraturi, va rog