)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
A tine la cineva si a-l considera un prieten nu inseamna musai ca-l pupi in fund. Pe mine nu ma intereseaza cum este vazut Gabi pe forum....este o persoana sufletista si placuta (chiar si cu acea slaninutza de 200 de kile). Spre deosebire de altii, nu a facut abuz de jigniri si rautate..un lucru ce-l apreciez:)supermouse scrie:Bag sama ca, daca dansa e atat de ocupata cu pupatul posteriorului la anumitzi foshti admini, acuma crede ca toata lumea ii seamana.
Weet-Weet, deci ai spus ce-ai avut de spus:)..Acum indreapta-ti obiectivele de gossip in alta parte....fiecare cu viata lui, limiteaza-te la actualele postari de pe forum si nu mai dezgropa mortii.....asha cum pe mine nu m-a interesat niciodata ca esti casatorita cu un negru si ai facut acest pas numai de a-ti obtine Green cardul sau cum s-o numii el in Franta, asha te-ash ruga sa nu te mai intereseze faptul ca-mi inshel sau nu barbatu...asta e numai si numai problema mea..."cum iti asterni asha dormi".....
Baixule, scuza-ma dar sincer uite asta am avut impresia, imi cer scuze in cazul in care nu este adevarat....
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
Buna seara , Raluca ! 200 kile ~o :cry: *p
mah...astia nu se refera la mine. cred ca despre Sopra Tutt1 e vorba.
ps : hai sa ne vedem de ale noastre treburi. dupa cum zice si master yoda al cm-ului : astia au mintea odihnita.
mah...astia nu se refera la mine. cred ca despre Sopra Tutt1 e vorba.
ps : hai sa ne vedem de ale noastre treburi. dupa cum zice si master yoda al cm-ului : astia au mintea odihnita.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
soarecul ? si tu iei de bun ce zice un soarec ? presupun ca maine imi vei da citate din broscutza tzestoasa. ~)
doar pentru ca e un caracter, nu inseamna ca are caracter, dupa cum spunea si Mr. Wolf...acest master Yoda al Pulp Fiction-ului
doar pentru ca e un caracter, nu inseamna ca are caracter, dupa cum spunea si Mr. Wolf...acest master Yoda al Pulp Fiction-ului
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

eu spun ce am de spus in fatza. nu pe la spate- cum se pare ca este la moda in unele mahalale.
bai frate , daca ashtia doi nu sunt facutzi unul pentru altul...
bai frate , daca ashtia doi nu sunt facutzi unul pentru altul...

riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
daca era sa spui pe fatza...spuneai...."in mahalaua X". deci..tot pe la spate spui si tu.
-

pai asta este problema, ca nu shtiu din ce mahala provide prietena ta. :yD
- supermouse
- Junior Member
Ne vom opri din cearta cand incepe Olimpiada de la Athena. Atunci se opresc toate razboaiele.
Eu chiar voi merge la o bere cu baixo...si ne vom da mana. ~)
supermouse...transmite-i lu baix pls ! ca el ma are pe ignore. 10x !
Eu chiar voi merge la o bere cu baixo...si ne vom da mana. ~)
supermouse...transmite-i lu baix pls ! ca el ma are pe ignore. 10x !
-

well... transforma-tzi urmatorul ban intr-o absentza permanenta shi vei afla
- supermouse
- Junior Member
Eu in locul tau m-ash abtine sa folosesc termenul "mahala" cu privire la alti useri, nu de alta dar observ ca te caracterizeaza cu desavarshire....fa o mica recapitulare la toate postarile tale si vei vedea ca am dreptate....
...
OM, hai pe locomotive si las-o sa vorbeasca de una singura pana vine schimbu 2:)...
...OM, hai pe locomotive si las-o sa vorbeasca de una singura pana vine schimbu 2:)...
That's my ShiT
-

Nanuka scrie: m-ash abtine sa folosesc termenul "mahala" cu privire la alti useri,
asta ce limba este fratzilor??
;B
multzumesc pentru rasete- it's been fun!
noapte buna
- supermouse
- Junior Member
unde pot gasi un vizitiu ?
-

shi vorbind despre subinteligentza, infantilism shi mahala- see above
noapte buna copii. In ce ma priveshte, am de munca.
- supermouse
- Junior Member
Nanuka scrie: Weet-Weet, deci ai spus ce-ai avut de spus:)..Acum indreapta-ti obiectivele de gossip in alta parte....fiecare cu viata lui, limiteaza-te la actualele postari de pe forum si nu mai dezgropa mortii.....asha cum pe mine nu m-a interesat niciodata ca esti casatorita cu un negru si ai facut acest pas numai de a-ti obtine Green cardul sau cum s-o numii el in Franta, asha te-ash ruga sa nu te mai intereseze faptul ca-mi inshel sau nu barbatu...asta e numai si numai problema mea..."cum iti asterni asha dormi"
bwaaaaaahahhhahaha cat te gandishi la toate astea ? sau te ajuta barbatul .. si amantul ? ca ma indoiesc ca esti capabila sa debitezi astea .. de una singura . Stii ce e aia gossip ? daca da , ar fi cazul sa iti dai seama ca pe forum nu poate fi vorba de asa ceva .. in afara cazului in care se desfasoara pe sfatul batranilor .
Si daca m-am maritat cu un mulatru ce importanta are ? Si nu am facut asta pentru cartea de sejur , pentru ca pe aia o puteam obtine si altfel . Cauta in dictionar , sa vezi ce e aia iubire .. poate o sa ai o mica idee despre ce inseamna .
Tu ti-ai asternut ? Ti-a asternut barbatul tau , tu nu ai facut decat sa netezesti ridurile ..
Patetic !
Anti pro-ana
-

Weet-weet - Mesaje: 2682
Poate ma lamureshte shi pe mine cineva:
1. De ce posturile ionuzzului principal suna uneori de parca le-ar fi scris altcineva?
2. Ce importantza are culoarea pielii sotzului lui Weet weet?
Uneori ma apuca asha o mila crunta de aceasta biata creatura exilata pe meleaguri canadiene de-mi vine s-o las in pace. Pe urma imi dau seama ca ea este mai mult decat o jivinutza cu prea putzini neuroni shi prea mult make-up- ea este un simbol.
Ladies and gentlemen- va prezint parvenita arhetipala.
1. De ce posturile ionuzzului principal suna uneori de parca le-ar fi scris altcineva?
2. Ce importantza are culoarea pielii sotzului lui Weet weet?
Uneori ma apuca asha o mila crunta de aceasta biata creatura exilata pe meleaguri canadiene de-mi vine s-o las in pace. Pe urma imi dau seama ca ea este mai mult decat o jivinutza cu prea putzini neuroni shi prea mult make-up- ea este un simbol.
Ladies and gentlemen- va prezint parvenita arhetipala.
- supermouse
- Junior Member
Dragutzo, tu esti aia patetica ce face atata caz pe seama mea. Tu crezi ca daca chiar ar fi fost adevarat faptul ca-mi inshel barbatul, ash fi postat in legatura cu asta???... sau acum ash mai fi adus in discutie???....
X are posibilitatea de a se uita pe forum, chiar si pe acest thread. Gandeste-te logic, tu crezi ca aberatiile postate de altii pe forum ne poate pune in pericol relatia??.
Fato, imaginea mea pe forum e una diferita fata de cea pe care o am in realitate. Sincer daca ar fi fost sa-ti spun aceste lucruri face to face n-ash fi avut indrazneala pt ca sunt o fire sensibila si nu-mi place sa ma iau la hartza..tocmai asta l-a si determinat pe X sa posteze pe forum de la serviciu, n-a mai suportat sa ma vada plangand si sa sufar din cauza unora ce ma jignesc aici....
Cel mai ridicol lucru a fost chiar si-un email primit de un asha zis "Cordaciu", cu postul meu cum ca-l inshel..cu poze si-alte alea...intreaba-l pe Xkran care a fost reactia lui sau ma rog pe Gabi....
Wett-Weet, stiu ce-nseamna notiunea de iubire nu am nevoie de DEX ....un barbat simte o femeie falsa sau neinteresata, cu privire la bani, stai linistita nu ne scaldam in ei,nu suntem bogati ... ca sa-ti elucidez misterul..excursia la Las Vegas a fost din partea Serviciului, e un tip foarte performat, da rezultate bune companiei si a fost recompensat...
Deci aici nu este vorba de interes, traim dintr-un salariu normal si aici in tara asta din fericire cu bani putini iti poti face mici capricii....
X are posibilitatea de a se uita pe forum, chiar si pe acest thread. Gandeste-te logic, tu crezi ca aberatiile postate de altii pe forum ne poate pune in pericol relatia??.
Fato, imaginea mea pe forum e una diferita fata de cea pe care o am in realitate. Sincer daca ar fi fost sa-ti spun aceste lucruri face to face n-ash fi avut indrazneala pt ca sunt o fire sensibila si nu-mi place sa ma iau la hartza..tocmai asta l-a si determinat pe X sa posteze pe forum de la serviciu, n-a mai suportat sa ma vada plangand si sa sufar din cauza unora ce ma jignesc aici....
Cel mai ridicol lucru a fost chiar si-un email primit de un asha zis "Cordaciu", cu postul meu cum ca-l inshel..cu poze si-alte alea...intreaba-l pe Xkran care a fost reactia lui sau ma rog pe Gabi....

Wett-Weet, stiu ce-nseamna notiunea de iubire nu am nevoie de DEX ....un barbat simte o femeie falsa sau neinteresata, cu privire la bani, stai linistita nu ne scaldam in ei,nu suntem bogati ... ca sa-ti elucidez misterul..excursia la Las Vegas a fost din partea Serviciului, e un tip foarte performat, da rezultate bune companiei si a fost recompensat...
Deci aici nu este vorba de interes, traim dintr-un salariu normal si aici in tara asta din fericire cu bani putini iti poti face mici capricii....
That's my ShiT
-

fata moshului tzi-am vazut shi pozele, am vazut shi comportamentul... shi din pacate nu conving pe nimeni...
Daca te doare asha tare sa postezi pe fanclub- de ce mai vii?
*shakes head*
fata moshului- itzi dau un sfat- fara rautate, doar un sfat sincer
invatza-tzi limba materna, lasa fumurile shi laudaroshenia shi poate, in nishte ani o sa fii ceva mai mult decat obiectul ridicolului.
Daca te doare asha tare sa postezi pe fanclub- de ce mai vii?
*shakes head*
fata moshului- itzi dau un sfat- fara rautate, doar un sfat sincer
invatza-tzi limba materna, lasa fumurile shi laudaroshenia shi poate, in nishte ani o sa fii ceva mai mult decat obiectul ridicolului.
- supermouse
- Junior Member
Nanuka scrie:A tine la cineva si a-l considera un prieten nu inseamna musai ca-l pupi in fund.
aha. dar de ce cand acel prieten face parte din cm se numeste pupincurism, iar cand nu face parte din cm se considera ca esti alaturi de el in grelele momente prin care trece (sau orice alta formulare)?
stai linistita, nu-mi raspunde la intrebare ca nu am nevoie. ma gandesc numai de cate ori mi s-a spus ca ii pup in cur pe SODy si pe ayuy. atunci era pupincurism, acum este atasament fata de un prieten.
ps: nu, nu vreau sa creez nici un scandal.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
supermouse scrie:shi vorbind despre subinteligentza, infantilism shi mahala- see above
mwhaha cine draq te crezi mah sa judeci lumea fara sa o cunosti cu adevarat? crezi ca daca ai peste 1000 de mesaje esti smecher? crezi ca daca va aliatzi mai multzi contra nanukei suntetzi mai desteptzi? nanuka este o persoana minunata doar ca voi suntetzi prea prosti ca sa va datzi seama...
cat despre presupunerile pe care pun pariu ca o sa le facetzi, eu nu sunt nanuka si nici macar nu o cunosc... you fucking misjudgers

- toasters
- Junior Member