Ma indoiesc sincer k nu eshti clona, dar daca e adevarat k "eu nu sunt nanuka si nici macar nu o cunosc"... nu mai vorbi in necunoshtintza de cauza... parerea mea
aliatzi, right?
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
ba io imi bag ce am io intre picioare (zoso sper ca apreciezi ca ma abtin) in ASTRAL ... niste mui$%i infecti ... imi pun filtru pe extern din ora in ora .. asta asa acu de vreo 2-3 saptamani
Gabitzule....hai gata tata, ca se raceste grishuletzu'.....nu ai tu fatza de CM desi incerci din rasputeri si din toata limba ta sa te bagi acolo....:p
Pai te cam faci de kko ca nocturna ti-a dat cu flit si CM-ul te ignora....tot mai bine era la caldurica cu puerilele locomotive....
Conexiunea e smechera aici dar alte detalii nu pot sa-ti dau....sunt strict secrete si pastrate pentru propriul jurnal... :j
lasa, bre, prefer singuratatea decat compania vagoanele de clasa a 8 a, sau mai mult.
hai bre , imi dai aici palpiatii, eu tot dau refresh la subiect asteptand sa raspunzi si tu imi zici sa astept jurnalu'. pai si cand completezi la jurnal?
scuzele se accepta.
iote, te invit la o chatuiala pe yahoo messenger, chiar as avea ceva sa-ti spun, o scurta intamplare amuzanta. daca esti interesat adauga-ma cu vechiul meu id, ca te-as adauga io da am o problema cu adaugatu de oameni in lista si anume ca nu se deschide fereastra unde ar trebui sa introduc id-ul. cum vrei tu.
17:30 si nu-mi modific locatia bre ca nu tin neaparat sa ma declar "canadian".....asta e, momentan, ca o vacantza pt mine....am multe alte lucruri pe care trebuie sa le incep si mai multe lucruri pe care trebuie s ale termin in tzara....
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)